Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Debitanta neveiksme: ceļā uz pirmo Čempionu līgas maču aizmirst pasi

Rolands Eliņš

Debitanta neveiksme: ceļā uz pirmo Čempionu līgas maču aizmirst pasi
Marlons Santušs
Foto: AFP/Scanpix

Slavenā Katalonijas futbola kluba „Barcelona” 21 gadus vecais aizsargs Marlons Santušs nevarēja kopā ar komandu doties uz UEFA Čempionu līgas maču Mančestrā gaužām banāla iemesla dēļ – viņš aizmirsa pasi mājās. Uz spēli gan Santušs paspēs tik un tā.

„Barcelona” apstiprinājusi, ka Lielbritānijā ieradusies nepilnā sastāvā, jo tās aizsargs Marlons Santušs nevarēja iekāpt lidmašīnā un šķērsot robežu. Viņš bija pamanījies atstāt pasi dzīvesvietā, līdz ar to bija spiests atgriezties un vēlāk sagaidīt ikdienas reisu uz Mančestru. Tas viss noticis jaunā aizsarga pirmajā ČL izbraukumā.

„Barcelona” Čempionu līgas maču pret Mančestras „City” aizvadīs rītdien, un 20 spēlētāju sarakstā šai spēlē trenerim Luisam Enrikem traumēto Žerāra Pikē, Žeremī Matjē un Žordi Albas dēļ nācās iekļaut trīs dublieru komandas spēlētājus. Marlons ir viens no šiem trim spēlētājiem.

Brazīliešu aizsargs Marlons „Barcelona” lielās komandas pieteikumā debitēja nedēļas nogalē, kad palika rezervē mačā pret „Granada”. Savukārt šīs nedēļas izbraukums uz Mančestru viņam bija pirmais „Barcelona” sastāvā, un šo izbraukumu jau pašā sākumā aizēnojusi tik vienkārša lieta kā pases nepaņemšana uz lidostu.

Izmantotie resursi:
Barcelona's Marlon forgets passport ahead of...

  +1 [+] [-]

, 2016-10-31 21:45, pirms 8 gadiem
Nopietni? Vienā rindkopā dažādi vienu spēlētāju nosauc? Es vēl saprastu ja dažādus rakstos, bet ne jau vienā rindkopā...