Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Diallo piespriež četru spēļu diskvalifikāciju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Diallo piespriež četru spēļu diskvalifikāciju
Abdulajs Diallo tiek noraidīts no laukuma
Foto: Nora Krevneva, f64

Latvijas kluba "Jelgava", kas turpina cīņu par iekļūšanu UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā, centra aizsargam Abdulajam Diallo piespriesta četru spēļu diskvalifikācija Eirokausos.

Pagājušajā ceturtdienā "Jelgava" guva lielāko uzvaru kluba vēsturē, savā laukumā ar 3:0 sasitot Bratislavas "Slovan" no Slovākijas un pirmo reizi iekļūstot UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas trešajā kārtā. Tomēr neiztika bez zaudējumiem - pamatlaika priekšpēdējā minūtē noraidījumu par sitienu pretiniekam nopelnīja centra aizsargs Abdulajs Diallo, kurš, pametot laukumu, demonstratīvi aizmeta kreklu.

"Ļoti smagi, jo man bija milzīgas emocijas. Domāju, ka saņemšu dzelteno kartīti, taču tas ir futbols - lēmums jāpieņem tiesnesim," sarūgtinājumu pēc panākuma neslēpa senegāliešu futbolists. Viņš pieļāva, ka saņems divu spēļu diskvalifikāciju, kamēr "Jelgavas" galvenais treneris Sauļus Širmelis noteica, ka drīzāk nāksies izlaist piecus mačus.

Sarunā ar portālu Sportacentrs.com "Jelgavas" direktors Jānis Vuguls apstiprināja, ka Diallo piespriesta četru spēļu diskvalifikācija. Pirmo maču viņš jau izlaidis - Latvijas komanda ceturtdien savā laukumā atspēlējās un cīnījās neizšķirti 1:1 pret Jeruzalemes "Beitar" no Izraēlas. Atbildes mačs paredzēts 4. augustā.

Ja "Jelgava" turpinās rakstīt vēsturi un iekļūs nākamajā kārtā, kas ir pēdējā pirms UEFA Eiropas līgas grupu turnīra, kurā no Latvijas klubiem spēlējusi tikai "Ventspils", Diallo nāksies izlaist abus mačus.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-07-30 16:36, pirms 8 gadiem
Neadekvāts sods ..

  -2 [+] [-]

, 2016-07-30 17:15, pirms 8 gadiem
Mūsdienu futbols sāk pārvērsties par sporta veidu sievietēm. Kaut kas līdzīgs, kas agrāk notika ar hokeju - daiļslidošana uz ledus.
Slēpts komentārs: biskaps

  -1 [+] [-]

, 2016-07-30 17:28, pirms 8 gadiem
Pilnīgs sviests. Nepelnīti bargs sods. Tas ir futbols, tās ir emocijas. Nav ko teikt vairs - dusmas...

  +4 [+] [-]

, 2016-07-30 17:39, pirms 8 gadiem
Edmunds_Ogre rakstīja: Pilnīgs sviests. Nepelnīti bargs sods. Tas ir futbols, tās ir emocijas. Nav ko teikt vairs - dusmas...
Nu, pa purnu sist nevajag. Futbols nav hokejs.
Slēpts komentārs: Dinamo'1988
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2016-07-30 17:58, pirms 8 gadiem
Tas viss no Diallo puses bija tik nevajadzigi, emocijas ir viena lieta, bet tu tak neesim 10 gadīgs puišelis. Komanda bija jau 2-0 vadībā, kada jega visapr tur bija list un sist pa seju? 1. spele pret Beitar vareja redzet, ka tomer Diallo ir liela loma komanda, manami pietruka, tapec ari nesaprotu, kada jega tur bija vispar list spele pret Slovan.

  +4 [+] [-]

, 2016-07-30 17:58, pirms 8 gadiem
Nu, iespējams ,kaut ko noteica arī tā krekla mētāšana, kas bija vēl vienas sarkanās vērta. Jebkurā gadījumā - nav jau pirmā reize, "Jelgava" zina, kāds spēlētājs ir viņu sastāvā un kādus gājienus no viņa var gaidīt. Ja viņiem tas der, ja pozitīvais, ko viņš komandai dod, atsver šis problēmas, tad tas ir viņu lēmums.
Nezinu tikai, kas notiek ar tām diskvalifikācijām, ja Jelgava šo kārtu nepārvar. Nākamgad turpinās? Un, ja viņš vairs nav komandā, attiecas arī uz jebkuru citu komandu, kuras sastāvā Diallo nākamgad varētu spēlēt eirokausos?

  +2 [+] [-]

, 2016-07-30 18:04, pirms 8 gadiem
Nez kāpēc visi aizmirst, ka viņš ir melnais... Neesmu pārlieku liels rasists, taču daudzi klubi neņem sastāvā āfrikaņus, jo tiem bieži ir problēmas ar uzvedību gan laukumā, gan ārpus tā, jo tiek bojāts komandas iekšējais klimats.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-30 18:23, pirms 8 gadiem
Vismaz nav tāds mīkstais, kad jāiet aizstāvēt savu komandas biedru.DR ir piemēri, kur Jeļisejevs stāv un skatās kā pretinieki divatā klopē Meiju.Protams futbols nav hokejs, taču ja futbolā pretinieks izmanto hokeja paņēmienus, tad adekvāti arī pa muti ir jādod, ja tiesnesim ir respekts pret bagātākiem spēlētājiem un nav spējīgs adekvāti atrisināt tādas situācijas.Tās 4 spēles paies un Diallo būs atpakaļ, bet tas ''hokejists'' nākamreiz padomās pirms traumēt pretinieku.

  -3 [+] [-]

, 2016-07-30 18:26, pirms 8 gadiem
Pats jau sev karjeru nočakarēja, bet nebūtu slikti, ja paliktu Jelgavā!

  +4 [+] [-]

, 2016-07-30 18:37, pirms 8 gadiem
T.G.H. rakstīja: Tas viss no Diallo puses bija tik nevajadzigi, emocijas ir viena lieta, bet tu tak neesim 10 gadīgs puišelis. Komanda bija jau 2-0 vadībā, kada jega visapr tur bija list un sist pa seju? 1. spele pret Beitar vareja redzet, ka tomer Diallo ir liela loma komanda, manami pietruka, tapec ari nesaprotu, kada jega tur bija vispar list spele pret Slovan.
Pilnīgi pareizi par tām emocijām. Tā varētu rīkoties,ja zaudētu pēdējā minūtē ar 0:2,un būtu skaidrs,ka tā ir pēdējā spēle kausos.

  -3 [+] [-]

, 2016-07-30 19:34, pirms 8 gadiem
Tas ir speciāli,kādam nav izdevīgi ka Jelgava tiek tālāk.
nu naf.. tad uzreiz pēc Slovan spēles nebija citu sankciju?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-07-30 23:12, pirms 8 gadiem
Vēl jau lēti ticis cauri, Širmelis prognozēja piecas spēles, un tas izklausījās ticami.

     [+] [-]

, 2016-07-31 08:41, pirms 8 gadiem
M8archa rakstīja: Nu, pa purnu sist nevajag. Futbols nav hokejs.
Redzēji vispār epizodi kāpēc tā bija?