Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ten Kate: "Uzvarējām pelnīti"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Ten Kate: "Uzvarējām pelnīti"
Henks ten Kate
Foto: AP

"Uzvarējām pelnīti," pēc vakar vakarā izcīnītās uzvaras Čempionu līgas B grupas spēlē pār "Inter" (1:0) atzinis "Panathinaikos" galvenais treneris Henks Ten Kate.

Atgādināsim, ka vakar B grupā tika fiksēti vairāki sensacionāli rezultāti. Milānā vietējais "Inter" ar 0:1 zaudēja "Panathinaikos", bet "Anorthosis", esot vadībā pat ar 2:0, nospēlēja neizšķirti ar Brēmenes "Werder" - 2:2. "Panathinaikos" galvenais treneris Henks ten Kate pēc spēles uzsvēra to, ka komanda uzvarēja pilnīgi pelnīti:

"Esmu apmierināts ar savu futbolistu sniegumu. Viņi cīnījās kā lauvas. Neslēpšu, ka arī veiksme bija mūsu pusē, taču, manuprāt, uzvarējām pelnīti. "Panathinaikos" parādīja tikai 80 procentus no savām spējām, tādēļ mēs vēl varam progresēt."

Noskumis pēc neizšķirta pret "Anorhosis" bija "Werder" galvenais treneris Tomass Šāfs: "Futbolistiem pietrūka gribasspēka. Jau pirms spēles zinājām, ka spēle būs smaga. Diemžēl spēles sākumā mums daudz kas neizdevās. Sākām spēlēt labi tikai spēles pēdējās 20 minūtēs, tādēļ arī izdevās izraut neizšķirtu. Esam vīlušies, jo mūsu mērķis bija izkļūt no grupas, bet mēs palaidām garām lielisku iespēju to izdarīt."

Kipras labākā kluba "Anorthosis" aizsargs Džefrijs Leivakabesijs pēc nenoturētās uzvaras pret "Werder" bija mazliet noskumis, taču atzina, ka komanda vēl nav zaudējusi izredzes tikt tālāk: "Esmu mazliet noskumis, jo bijām vadībā ar divu vārtu pārsvaru, taču pēdējās minūtēs ielaidām divus vārtus. Labā ziņa ir tā, ka mēs nezaudējām, tādēļ mums joprojām ir cerības. Ja mēs pret "Panathinaikos" spēlēsim tāpat kā šodien, tad viss var notikt."

Izmantotie resursi:
uefa.com
goal.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-27 20:28, pirms 16 gadiem
abi bijushie Chelsea treneri un holandietis izradijas labaaks