Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

B grupa: "Anorthosis"sagādās sensāciju?

Agris Suveizda

B grupa: "Anorthosis"sagādās sensāciju?
"Anorthosis" futbolists Siniša Dobrašinovičs
svin savu vārtu guvumu
Foto: AP

Šovakar tiks aizvadītas 5. kārtas spēles UEFA Čempionu līgā. Milānā savā starpā tiksies "Inter" un Atēnu "Panathinaikos", savukārt Kiprā šķēpus krustos Kipras grieķu klubs "Anothosis" un Brēmenes "Werder". Visas komandas saglabājušas cerības iekļūt 1/8 finālā.

"Inter" iespēja iegūt pirmo vietu

Milānā grupas līdere "Inter" uzņems trešajā vietā esošo "Panathinaikos". Iepriekšējā kārtā "Panathinaikos" Brēmenē ar 3:0 sagrāva "Werder", izcīnot pirmo uzvaru viesos Čempionu līgā piecu gadu laikā. Izteikta mača favorīte neapšaubāmi ir "Inter". Uzvaras gadījumā Milānas superklubs nodrošinās pirmo vietu grupā, jo itāliešiem ir labāka savstarpējo spēļu bilance ar Kipras "Anorthosis". Aizvadītajā nedēļas nogalē ļoti svarīgu uzvaru Itālijas čempionātā izcīnīja Žozē Mourinju trenētais "Inter, ar 1:0 pārspējot citu Itālijas grandu Turīnas "Juventus". Itālijas vienībai mačā nespēs palīdzēt savainotais Kristians Kivu.

Mourinju no grieķiem nebaidās

"Pirms trim dienām mēs aizvadījām labāko spēli sezonā. Atceroties neseno pieredzi, ir liels risks atkal nenovērtēt pretinieku. Ja mēs uzvaram, esam pirmie, ja nospēlējam neizšķirti, izkļūstam no grupas, taču nedrīkstam aizmirst, ka, ja zaudējam, mums ir lielas nepatikšanas. Es uzskatu, ka mēs esam spēcīgāka komanda nekā "Panathinaikos". "Seria A" ir stiprāks čempionāts nekā Grieķijas līga, un mums ir lielākas ambīcijas nekā pretiniekam. Es uzskatu, ka mūsu bīstamākais pretinieks esam mēs paši, nevis "Panathinaikos"," atklāts kā allaž bija "Inter" galvenais treneris Žozē Mourinju.

"Anorthosis"sagādās sensāciju?

Zinot Mišela Platinī izmaiņas Eirokausu sistēmā, nākamsezon, iespējams, redzēsim vēl vairākas komandas no tādiem neiepazītiem čempionātiem kā Kipras. Tomēr šosezon sistēma vēl bija vecā, un "Anorthosis" iekļūšana Čempionu līgas grupu turnīrā tika uzskatīta par milzīgu pārsteigumu. Taču jau šovakar Kipras grieķu klubs varētu parūpēties par vienu no lielākajām sensācijām pēdējo piecu un pat vairāk gadu garumā - uzvarot Brēmenes "Werder", visticamāk, klubs iekļūtu UEFA Čempionu līgas izslēgšanas spēlēs.

"Šis ir nozīmīgs mačs ne tikai "Anorthosis", bet arī visam Kipras futbolam. Ir patīkami apzināties, ka pēc četriem aizvadītiem mačiem mēs vēl cīnāmies par izkļūšanu no grupas. Spēlētāji jau ir izdarījuši vairāk, cik ir viņu spēkos, lai nonāktu tik tālu. Kipras klubam ir ļoti grūti šeit nonākt un cīnīties. Taču spēlētāji ticēja saviem spēkiem," mača nozīmību apzinājās "Anorthosis" galvenais treneris Temuri Ketsbaja.

"Mums ir obligāti jāuzvar. Futbols ir neprognozējams. Daudzi uzskatīja, ka "Anorthosis" paliks pēdējie grupā. Taču viņi pierādīja, ka ir laba, pieredzējusi komanda. Viņi ir pierādījuši, ka šie rezultāti nav nejaušība. Par to es viņus apsveicu," pretiniekus respektēja "Werder" galvenais treneris Tomass Šāfs.

B grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Inter42207:48
2.Anorthosis41216:55
3.Panathinaikos41126:74
4.Werder40313:63

Izmantotie resursi:
uefa.com

  -1 [+] [-]

, 2008-11-26 14:18, pirms 16 gadiem
Interam jāpaņem priekšā grieķu klubs, paredzu uzvaru Interam ar vienu vārtu starpību.

  +3 [+] [-]

, 2008-11-26 14:29, pirms 16 gadiem
Mana šīvakara izvēle ko skatīties Werder-Anorthosis jo komandas ir rezultatīvas.Lai gan Anorthosis var ielīzt aizsardzībā tad gan nebūs interesanti.

     [+] [-]

, 2008-11-26 14:47, pirms 16 gadiem
Diezvai shie liidiis aizsardziiba, ja pirmie iesiitiis tad gan taa vareetu buut.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-26 16:47, pirms 16 gadiem
Nu ja Werder šovakar nevinēs... arī šo spēli skatīšos...

     [+] [-]

, 2008-11-26 17:15, pirms 16 gadiem
Ceru uz sensāciju!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-26 18:25, pirms 16 gadiem
gurgucis rakstīja: Nu ja Werder šovakar nevinēs... arī šo spēli skatīšos...
Klau, pa kurieni tu plāno šo spēli skatīties?? Kas rāda?

     [+] [-]

, 2008-11-26 19:04, pirms 16 gadiem
Jay rakstīja: Klau, pa kurieni tu plāno šo spēli skatīties?? Kas rāda?
es domaju ka pa viasat radis...xtra....1.2.3,vakar Bayern speeli radija.. komentetajs bija labs..

     [+] [-]

, 2008-11-26 19:11, pirms 16 gadiem
Nu Anorthosis vareetu paņemt...!
patika kā viņi ar interu mājās spēlēja...!!!