Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Puels: "Mēs to bijām pelnījuši"

Agris Suveizda

Puels: "Mēs to bijām pelnījuši"
Klods Puels
Foto: AP

Vakar UEFA Čempionu līgas spēlē Florencē vietējā "Fiorentina" ļoti interesantā spēlē ar 1:2 piekāpās Francijas čempioniem Lionas "Olympique". Pēc aizvadītās spēles abu komandu galvenie treneri slavēja savus pretiniekus. Piedāvājam treneru pēcspēles komentārus.

"Tas bija lielisks mačs pret patiešām spēcīgu komandu. "Fiorentina" lieliski aizstāvējās, lieliski uzbruka un ļoti labi prata pieturēt bumbu. Es apsveicu savus spēlētājus, jo mēs to bijam pelnījuši. Ne tikai tie, kas spēlēja, bet arī tie, kas nespēja palīdzēt komandai (kā Klers, Reveijērs, Bodmers), ir kvalificējušies tālāk. Mums nākošajā mačā nevarēs palīdzēt diskvalificētie Kriss un Žuninjo. Tā kā abas komandas jau ir kvalificējušās, nebūs tik liels atbildības slogs, tomēr arī šī spēle būs ļoti svarīga, jo izšķirsies pirmās vietas liktenis," preses konferecē sacīja "Lyon" galvenais treneris Klods Puels.

"Mēs pārāk ātri ielaidā. Pirmaja vārtu guvumā mums nepaveicās, bet pēc otrā mēs varējām zaudēt galvas. Taču turpinājām spēlēt prātīgi. Mēs pēc mača nogājām ar augstu paceltām galvām. Spēlētājiem tā būs lieliska pieredze, spēlēt pret tik spēcīgu komandu, taču par to arī diemžēl nākas maksāt. Taču komandai ir spoža nākotne. Visi spēlētāji ir jauni, kuriem ir nepieciešama pieredze," galvu pēc mača nebija nokāris "Fiorentina" galvenais treneris Dario Prandelli.

Izmantotie resursi:
oleb.fr
it.violachannel.tv