Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

F grupa: "Fiorentina" pēdējā iespēja

Agris Suveizda

F grupa: "Fiorentina" pēdējā iespēja
"Fiorentina" uzbrucējs Adrians Mutu
Foto: AP

Šovakar atsāksies UEFA Čempionu līgas turnīrs. F grupā Florencē savā starpā tiksies vietējā "Fiorentina" un Francijas čempione Lionas "Olympique". Savukārt Minhenē "Bayern" uzņems Bukarestes "Steaua". Ja "Lyon" un "Bayern" iegūs kaut punktu, abas būs nodrošinājušas iekļūšanu astotdaļfinālā.

"Fiorentina" pēdējā iespēja

Florences "Fiorentina" UEFA Čempionu turnīru uzsāka visai cerīgi - izbraukumā Lionā tika nospēlēts neizšķirti 2:2 ar vietējo "Lyon (itāļu klubs bija pat vadībā ar 2:0), kas savā laukumā ir īpaši spēcīga. Taču nu ir aizvadītas četras kārtas, un "Fiorentina" joprojām ir bez uzvarām - trīs neizškirti un trešā vieta tabulā. Lai saglabātu izredzes aizķerties otrajā vietā grupā, florenciešiem šodien obligāti ir jāuzvar. Savukārt "Lyon" neizšķirta gadījumā nodrošinās ceļazīmi uz izslēgšanas spēlēm.

"Lyon" nopietni zaudējumi sastāvā

Francijas septiņkārtējie čempioni jau kopš treniņnometnes starpsezonā mocās ar masveidīgiem spēlētāju savainojumiem. Visnopietnāk šīs nelaimes skar aizsardzības līniju, jo praktiski neviens nevar lepoties ar to, ka šāda iemesla dēļ nebūtu izlaists kaut mēnesis. Pašā sezonas sākumā ceļgala krustenisko saišu plīsuma dēļ izkrita labās malas aizsargs Klers, taču aizvadītajā nedēļas nogalē Klera dublieris Antonī Reveijērs guva identisku savainojumu. Ja Fransuā varēs laukumā atgriezties ap februāri, tad Reveijēram sezona ir beigusies. Pēc nedaudz vairāk nekā mēneša atvērsies transfēru logs, kurā acīmredzot īpaši aktīvi jaunu aizsargu meklējumos būs lionieši.

Prandelli: "Cerību mačs"

"Mēs esam ļoti koncentrēti šai spēlei, tas ir cerību mačs. Mums ir ļoti liela vēlēšanās aizvadīt lielisku cīņu. Mēs šosezon jau esam pierādījuši, ka spējam labi nospēlēt pret lieliem klubiem. Mēs vienīgi nedrīkstam pieļaut tās pašas kļūdas, kuras izdarījām agrāk," kaujinieciski noskaņots pirms gaidāmās spēles ir "Fiorentina" galvenais treneris Dario Prandelli.

"Mēs esam gatavi mačam. Iegūt kaut punktu - tas būtu lieliski.Šajā turnīrā katra spēle ir ļoti grūta. Mums ir lielas ambīcijas, tāpēc būtu ļoti labi šovakar iegūt pozitīvu rezultātu. Es varu galvot, ka esam koncentrējusies tikai šai spēlei, nevis nākamajai pret "Bayern"," preses konferencē sacīja "Lyon" galvenais treneris Klods Puels.

"Steaua" no "Bayern" nebaidās

Pirms otrdienas spēlēm vislabākajā situācijā atrodas Minhenes "Bayern". Kaut arī komanda ir tikai otrie F grupā, psiholoģiskajā ziņā "Bayern" futbolisti varēs doties laukumā bez īpaša spiediena no augšas - pat zaudējuma gadījumā Minhenes lepnums var nodrošināt vietu play-off (ja "Fiorentina" nespēs uzvarēt "Lyon"). Pēc ne visai sekmīgā sezonas sākuma "Bayern" nav zaudējuši jau 11 spēles pēc kārtas (visos turnīros kopā), savukārt "Steaua" neuzvarētās spēles UEFA Čempionu līgā sniedzas jau otrajā desmitā - 12.

"Šai spēlei papildus motivācija nebūs vajadzīga. Mēs labi saprotam, ka "Bayern" ir favorīts, taču mums nav ko zaudēt. Es nevēlos runāt, cik bagāts klubs ir "Bayern". Mēs viņus respektējam, taču nebaidāmies," sacīja "Steaua" galvenais treneris Dorinels Muntjanu.

F grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Lyon422010:68
2.Bayern42206:28
3.Fiorentina40313:63
4.Steaua40133:81

Izmantotie resursi:
olweb.fr
it.violachannel.tv
steauafc.com
uefa.com

  +2 [+] [-]

, 2008-11-25 11:23, pirms 16 gadiem
Ļoti ceru uz FIO
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: BMWPower

  -1 [+] [-]

, 2008-11-25 11:27, pirms 16 gadiem
nu jaacer,ka Fiore un Steaua-uztaisiis kaadu paarsteigumu,lai veel paliek kkaada intriga peedeejaa kaartaa..

  +1 [+] [-]

, 2008-11-25 11:30, pirms 16 gadiem
Es ceru ka Fiorentina saņemsies, un uzvarēs OL. Un Bayernam jāliek Poldijs laukumā. Es nesaprotu, vai tad nevar Klozi un Toni kā strikerus, un Podoļski kā CF? Nezinu varbūt nevar. Nu tad vismaz uz maiņu liktu. Patiešām nesaprotu Klinsmanu.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-25 11:46, pirms 16 gadiem
Par BAY uzvaru šaubu nav! No turnīra tabulas viedokļa FIO ir diezgan nepatīkamā situācijā, tā kā obligāti jāizcīna 3 pkt!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-25 12:31, pirms 16 gadiem
Kā Bayern pusi pārstāvošai personai, man, protams, gribās FIO uzvaru pār Lionu Mutu un Džilam ir jāpacenšas šovakar!
Runājot par Bayern-Steau, izrādās, ka minhenieši savās mājās rumāņu klubus vēl nav vinnējuši! Tiesa, bijušas tikai 2 spēles, bet abas beigušās neizšķirti. Esmu pārliecināts, ka šovakar šī īsā sērija pārtrūks, jo Bayern mašīna ir iedarbināta kā nākas, ko neteiks par rumāņiem (neiet savā čempī, arī ČL nekas spīdošs).

  +1 [+] [-]

, 2008-11-25 12:42, pirms 16 gadiem
ÜBERNAZIONALE rakstīja: Es ceru ka Fiorentina saņemsies, un uzvarēs OL. Un Bayernam jāliek Poldijs laukumā. Es nesaprotu, vai tad nevar Klozi un Toni kā strikerus, un Podoļski kā CF? Nezinu varbūt nevar. Nu tad vismaz uz maiņu liktu. Patiešām nesaprotu Klinsmanu.
Poldijs, iespējams, šovakar vispār nevarēs spēlēt, jo kaut kādas sāpes mugurā viņam esot... Zem tāda paša jautājuma ir Demikeļa piedalīšanās - arī kaut kāda sīka mikrotrauma.
Ar to Poldija tikšanu pamatsastāvā: kad Toni 2 nedēļas bija trauma, Lukašs regulāri tika spēlēt. Un guva tikai 1 vārtus no 11 m, kad Riberī ar cēlu žestu ļāva viņam to izpildīt. Vairāk nekā. Kas pats svarīgākais - tad to vārtu gūšanas momentu viņam bija dikti maz!! Bieži vien nemanāms bija. Savukārt Toni pa spēli izšķērdē n-tās iespējas, bet savu golu tomēr iesit! Un tas man liekas, Klinsmanam liek izšķirties par labu Toni. Kloze pēdējo mēnešu laikā ir pamatīgi progresējis, varbūt negūst tik daudz vārtus, bet "sagatavojis" tos viņš ir daudzus. Tādēļ viņa pozīcija pamatsastāvā ir neaizskarama. Ielikt viņu kā izlase savukārt flangos - kur valda Riberī un Švainijs - arī ir neprāts. Beigās paliek vien Lukašam soliņš, vai iznākšana uz maiņu...

     [+] [-]

, 2008-11-25 15:49, pirms 16 gadiem
BAYERN jāuzvar. Daži portāli prognozē sagrāvi, piemēram 4:0 utt, bet pats es saku, ka 3:1 būs ok Riberī turpinās savu fantastisko sēriju! jācer, ka atkal būs veiksmīgie rozā buči[nezinu kāpēc, bet nenormāli patīk] Ir iespējams, ka Hamits varētu parādīties uz soliņa[viņš ar savu cīnītāja raksturu varēs atgriezties, kgan prognozēja, ka tikai 2009. gadā]. Jācer, ka Demikelis varēs spēlēt, bet ja nē, tad ļoti ceru uz Breno parādīšanos sastāvā! Domāju, ka grupā viss ir skaidrs, tāpēc ceru redzēt laukumā arī Toni Krosu, bet lai Riberī un vēl daži spēlē kādas 45-60 minūtes, lai uzlaiž jaunos! Sosa ir slikts, tas ir pierādīts! Otlu varētu uzlaizt, Sosu[pēdējā reizē kad redzēju, savās 5 minūtēs pret Schalki pa štangu trāpīja, moš var mainīt pagājušāssezonas iespaidu slikto] un Krosu! CERU!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-25 16:30, pirms 16 gadiem
Šajā grupā nopietna cīņa par 1 vietu

  +1 [+] [-]

, 2008-11-25 21:54, pirms 16 gadiem
Nu nepatīk man tā Fiore, tāpēc esmu par Lyon. Skaidrs, ka Bayern tiks.