Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

B grupa: līderi tiekas Milānā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

B grupa: līderi tiekas Milānā
Zlatans Ibrahimovičs ir lieliskā formā
Foto: AP

Plkst. 21:45 UEFA Čempionu līgas B grupā ''Inter'' savā laukumā Milānā uzņems ''Anorthosis'', bet Atēnās ''Panathinaikos'' spēkosies ar Brēmenes ''Werder''.

Grupas līderi tiekas Milānā.

B grupas līdervienības ''Inter'' un ''Anorthosis'' šovakar tiksies Milānā. Ja ''Inter'' atrašanās grupas augšgalā nevienam nav liels pārsteigums, tad fakts, ka Kipras ''Anorthosis'' ir tik pat daudz punktu, cik Itālijas čempioniem, gan pārsteidz. ''Anorthosis'' pirmajā spēlē izcīnīja punktu Brēmenē pret ''Werder'', neskatoties uz to, ka Vācijas komandai bija nospiedošs pārsvars. Otrajā kārtā kiprieši savā laukumā ar 3:1 apspēlēja ''Panathinaikos''. ''Inter'' ir līdzīgi rezultāti – uzvara pret ''Panathinaikos'' un neizšķirts pret ''Werder''. ''Inter'' pēdējā Itālijas čempionāta spēlē izbraukumā ar 4:0 sagrāva ''Roma'', un tas Žozē Mourinju vadītajai komandai noteikti dos lielāku pārliecību par saviem spēkiem, it sevišķi, uzbrukuma jomā, jo komandai pēdējā laikā neveicās ar vārtu gūšanu.

''Panathinaikos'' – ''Werder''

Atēnu klubam ''Panathinaikos'' pēc pirmajās divās spēlēs piedzīvotajiem zaudējumiem vairs nav atkāpšanās ceļa, tāpēc šovakar noteikti jācenšas uzvarēt Brēmenes ''Werder'', kas līdz šim vēl nav zaudējusi, taču arī pie uzvarām nav spējusi tikt – divās spēles divi neizšķirti. ''Werder'' ir slaveni ar savu lielisko uzbrukumu, taču aizsardzība nav komandas stiprākā puse, tāpēc ''Panathinaikos'' to noteikti vajadzētu censties izmantot, ja viņi vēlas turpināt cīņu par izkļūšanu no grupas. Jāpiebilst, ka ''Werder'' šovakar būs jāiztiek bez savainotā komandas pamatvārtsarga Tima Vīzes. Viņa vietu vācu kluba vārtos ieņems Kristians Fanders.

B grupa

VietaKomandaSUNZGV:ZVP
1. Inter 2 1 1 0 3:1 4
2. Anorthosis 2 1 1 0 3:1 4
3. Werder 2 0 2 0 1:1 2
4. Panathinaikos 2 0 0 2 1:5 0

Izmantotie resursi:
uefa.com