Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Mourinju: ""Manchester United" brauc ciemos, kad esam labākajā formā"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Mourinju: ""Manchester United" brauc ciemos, kad esam labākajā formā"
Žozē Mourinju
Foto: DDP

Vakar Itālijas futbola čempionātā smagas uzvaras izcīnīja abas turnīra līderes "Inter" un "Juventus". Abu komandu treneri, attiecīgi Žozē Mourinju un Klaudio Ranjeri, domās jau ir Čempionu līgā, kur būs jātiekas ar diviem Anglijas superklubiem.

Atgādinām, ka jau otrdien Itālijas čempione "Inter" savā laukumā uzņems labāko Anglijas klubu "Manchester United", bet dienu vēlāk Turīnas "Juventus" Londonā spēkosies ar Anglijas vicečempioni "Chelsea".

"Inter" treneris Žozē Mourinju pēc 2:1 izbraukuma uzvaras pār "Bologna": "Esmu apmierināts ar izcīnītajiem trīs punktiem, īpaši tāpēc, ka tas paveikts pret tādu sīkstu komandu kā "Bologna". Tomēr runāt, ka cīņa par titulu jau ir beigusies, ir krietni par agru, jo vēl ir iegūstami 30 punkti. Gatavojāmies tikai šai spēlei, bet attiecībā uz cīņu pret "Manchester United" varējām šeit patrenēt aizsargāšanos pie standartsituāciju izpildīšanas. "United" pie mums ieradīsies brīdī, kad esam labākajā formā. Gribu, lai mani spēlētāji pret "United" spēlē ar baudu un bez bailēm, un man ir milzīga pārliecība, ka varam to izdarīt. Viņi ir ļoti bīstami pie standartsituācijām, taču no savas komandas sagaidu fantastisku sniegumu."

"Juventus" treneris Klaudio Ranjēri pēc 2:0 uzvaras pār "Palermo", runājot par Gūsa Hidinka faktoru: "Kad komandai mainās treneris, spēlētājiem vienmēr ir liela vēlēšanās sevi pierādīt. Šodien pret "Aston Villa" viņiem bija pavisam citi ātrumi. Zinām, ka "Chelsea" ir kā tanks, un viens no kandidātiem uz iekļūšanu finālā, taču mums ir ticība, ka varam nospēlēt labi. Negribu kritizēt Skolari, taču es vienmēr izmantotu tādus uzbrucējus kā Drogbu un Anelku."

Izmantotie resursi:
channel4.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-02-22 11:48, pirms 15 gadiem
co-ol-er rakstīja: forši, MU būs lielāks gandarijums pēc uzvarētās spēles!
Tieši tā
MU šobrīd arī ir ļoooti labā formā, iespējams ar labakajā! To parāda premjerlīga!

 +10 [+] [-]

, 2009-02-22 11:49, pirms 15 gadiem
Vēl tikai 3 dienas līdz CL!!! Gaidam otrdienu!

  +5 [+] [-]

, 2009-02-22 11:55, pirms 15 gadiem
Ja izloze ir patiešam interesanta bijusi,tape vien nevar sagaidit speles.

  -2 [+] [-]

, 2009-02-22 12:13, pirms 15 gadiem
Nu tas buus saldais eediens....!!Nu milaanaa varbuut inter arii kaut ko paraada, bet old traforda domaaju ...,bez variantiem united panems....!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-02-22 14:13, pirms 15 gadiem
United ir milzīgas problēmas ar aizsardzību šobrīd - traumēti ir O'Shea, Nevils, Brauns, Evans. Plus Vidičs ir diskvalificēts. Būtībā tas nozīmē, ka United ierindā ir tikai viens centra aizsargs - Ferdinands. Steidzami jāatrod vēl viens.
Šobrīd izskatās, ka centrā tiks likts Evra (neizklausās diez cik spīdoši) vai arī uz komandu tiks izsaukts "jaunietis" Česters (arī neizklausās spīdoši).

Ņemot vērā, ka United iemīļotā taktika čempionu līgā pret spēcīgām komandām, spēlējot izbraukumā, ir diezgan pamatīgs aizsardzības futbols, ar šādu sastāvu to īstenot būs pagrūti. Sevišķi, ņemot vērā Inter spēcīgo uzbrukumu.

Ar to visu gribu teikt, ka uzskatu Inter par favorītiem otrdienas spēlē.

Par laimi atbildes spēlē viss būs citādi - Vidičs būs atpakaļ, un favorīti jau būs United.

  -2 [+] [-]

, 2009-02-22 14:57, pirms 15 gadiem
Jaa lai cik tad divaini neizklausitos United ir problemas ar aizsardzibu...

     [+] [-]

, 2009-02-22 16:02, pirms 15 gadiem
nespēju vien sagaidit Mourinjo un Sira spēli