Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Urbans: "Sūtīsim savu cilvēku uz Austriju, bet koncentrējamies spēlei ar Liepāju"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Urbans: "Sūtīsim savu cilvēku uz Austriju, bet koncentrējamies spēlei ar Liepāju"
"Legia" treneris Jans Urbans
Foto: legionisci.com

Varšavas "Legia" treneris Jans Urbans sarunā ar poļu žurnālistiem atklājis, ka sūtīs savu cilvēku vērot potenciālās pretinieces Austrijas "Ried" spēli Austrijas čempionāta 1. kārtā, taču vienlaikus atzīst, ka galvenā koncentrēšanās šobrīd tiek veltīta atbildes spēlei ar "Liepājas metalurgu".

Poļu žurnālisti iztaujāja "Legia" treneri pēc tam, kad UEFA mītnē notikusī izloze lēma, ka "Legia" un "Liepājas metalurga" (pirmā spēle Liepājā beidzās 2:2) pāra uzvarētājs 3. kārtā tiksies ar Austrijas "Ried" un Baltkrievijas "Shakhtyor" uzvarētāju. Lai gan pirmais mačs Baltkrievijā noslēdzās neizšķirti 1:1, poļiem nav šaubas, ka būs jāspēlē ar Austrijas klubu.

Jans Urbans, "Legia" treneris: "Ceturtdien mums būs atbildes spēle pret Liepāju, taču vienlaikus mums ir jādomā par to, ar kādu komandu spēlēsim, ja tiksim tālāk. Austrijas čempionāts sāksies šīs nedēļas nogalē - redzēsim, kurš no mūsu kluba dosies pavērot šo komandu. Tomēr patiešām - šobrīd koncentrējamies atbildes spēlei.

Liepājā gribēju redzēt, kādā stāvoklī šobrīd izskatāmies oficiālās spēlēs un nešaubos, ka pēc šīs spēles mums ir ļoti liela nepiepildīta rezultāta sajūta. Tomēr ļoti priecājos par sniegumu - rādījām labu futbolu. Varbūt vienīgi pirmajās minūtēs mājinieki nospēlēja diezgan agresīvi, savainojuma dēļ uz brīdi izkrita mums Vavžiņjaks, kuram vajadzēja sniegt medicīnisko palīdzību, bet vēlāk sākām spēli kontrolēt.

Šķita, ka Liepāja nav spējīga mums radīt jebkādas briesmas. Taču viens moments un uzreiz vārti 1. puslaikā. Arī 2. puslaikā scenārijs bija līdzīgs - mēs spēlējam, mēs radām momentus, diezgan ātri gūstam vārtus, sarkanā kartīte. Laidām laukumā spēlētājus, kuri varētu nodrošināt nākamo kārtu, bet te pārsteidzoši ielaidām vārtus. Tādas spēles ir jāuzvar un jāuzvar ar diezgan lielu rezultātu, jo tam bija visi priekšnosacījumi."

Daniels Lukasiks, "Legia" otrais treneris: "Domāju, mūsu spēlētājiem brīžiem trūka koncentrēšanās, kas deva iespējas "Metalurgam", un viņi tās lieliski izmantoja un izcīnīja neizšķirtu savu skatītāju priekšā." "Legia" futbolists Miroslavs Radovičs piebilda: "Vai tiksim tālāk? Nepieļauju citu iespēju. Mums ir jāpārspēj pretinieks ar lielu rezultātu. Sāp, ka neuzvarējām izbraukumā, bet 2:2 ir izdevīgs rezultāts pirms atbildes spēles mājās."

"Legia" mājas lapā publicēta arī interesanta statistika, proti, komanda astoņas reizes Eirokausu vēsturē pirmo spēli viesos izspēlējusi neizšķirti, tālāk tiekot četros gadījumos. 2:2 "Legia" pirmajā mačā ir bijis divreiz un arī pie šāda rezultāta Varšava tika tālāk 50% gadījumu - 1974./75. gadā pēc 2:2 viesos pret "Nantes" mājās tika zaudēts ar 0:1, savukārt 1981./82. gada sezonā 2:2 viesos bija pret norvēģu "Valerenga", bet mājās "Legia" sagrāva norvēģus ar 4:1. Ne velti šī materiāla virsraksts ir "Atkārtot "Valerenga" gadījumu"...

Izmantotie resursi:
Legia Warszawa - Strona Oficjalna

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-21 16:56, pirms 12 gadiem
Aladeen rakstīja: Urban, nevajag būt pārāk parliecinātam ka būs uzvara
Atzīsti. Neizšķirts pret LM bija nejaušība. ''Legia'' ir klasi augstāks klubs.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-21 16:58, pirms 12 gadiem
Drīzāk vajag labus aizsargus, kuri nepieļauj tādas kļūdas kā Bagužis

  +6 [+] [-]

, 2012-07-21 17:09, pirms 12 gadiem
1974./75. gadā pēc 2:2 viesos pret "Nantes" mājās tika zaudēts ar 0:1

Šoreiz atkārtosies šis variants
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-07-21 19:12, pirms 12 gadiem
anjo rakstīja: Atzīsti. Neizšķirts pret LM bija nejaušība. ''Legia'' ir klasi augstāks klubs.
Kāpēc nejaušība?
Legia bija baigi daudz iespēju?Kamēr vēl nebija Zirnis noraidīts,viens gols kuru paši atdevām,otrs gols ,kur pieci LM futbolisti skatījās kā poļi saspēlējās LM soda laukumā(tātad abus paši uzdāvinājām),un bija divi sitieni Doroševam rokās!Mača beigās mazākumā ,tad šiem bija reāli izvilkt uzvaru.Bet lai to izdarītu ir jāiesit!

  -3 [+] [-]

, 2012-07-21 19:30, pirms 12 gadiem
Andris5 rakstīja: Kāpēc nejaušība?
Legia bija baigi daudz iespēju?Kamēr vēl nebija Zirnis noraidīts,viens gols kuru paši atdevām,otrs gols ,kur pieci LM futbolisti skatījās kā poļi saspēlējās LM soda laukumā(tātad abus paši uzdāvinājām),un bija divi sitieni Doroševam rokās!Mača beigās mazākumā ,tad šiem bija reāli izvilkt uzvaru.Bet lai to izdarītu ir jāiesit!
Pie normālas spēļu prakses un pretinieku novērtēšanas poļi būtu uzvarējuši 8 spēles no 10. Interesanti, ka statistika vēstīja, ka LM 2 sitieni pa vārtiem => 2 vārti.

  +2 [+] [-]

, 2012-07-21 20:13, pirms 12 gadiem
anjo rakstīja: Pie normālas spēļu prakses un pretinieku novērtēšanas poļi būtu uzvarējuši 8 spēles no 10. Interesanti, ka statistika vēstīja, ka LM 2 sitieni pa vārtiem => 2 vārti.
Bet poļu stastistika ja nav īpaši labāka,5 sitieni vārtu rāmī,divi vārti(kurus paši uzdāvinājām),Doroševs vienus glāba,un divus par sitieniem nosaukt būtu pārāk skaļi,jo bija vairāk kā piespēle Doroševam,bija jau arī viens vārtu stabs!Nezinu kas bija mūsu aizsargiem par problemām ka pa bumbu trāpīt nevarēja.Bet pretinieku (ne)novērtēšana ir futbola spēles sastāvdaļa.

2010 gadā LM-Jelgava 1/4 kausā cik citreiz būtu iespējas Jelgavai atspēlēties mazākumā papildlaikā un vēl divus vārtus atgūt?Nedomāju ka kādreiz vēl tas izdotos!
Tālāk pa pendelēm Jelgava to maču uzvarēja,pēc tam skontu pa pendelēm,pēc tam Jūrmalu VV pa pendelēm,kauss kabatā+eirokausi,un tur daudz netrūka ka mača beigās arī tos(Molde) būtu nokoduši(maču neredzēju,bet no aculiecinieku stāstītā šo faktu minu).
Lūk sižets kurš nekad un nemūžam neatkārtosies,bet šādi 2-2 ir dienas kārtībā!LM to spēli spēlēja labi,tik nesapratu aizsargus kuri māzēja bumbai garām!