Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Sportacentrs.com TV: "Riga" pret "Maccabi" Čempionu līgā - viss izšķirsies vienā spēlē!

Latvijas čempionvienība futbolā “Riga” trešdien 20:00 sāks dalību UEFA Čempionu līgas kvalifikācijā, 1. kārtā tiekoties ar Izraēlas grandu Telavivas “Maccabi”. Viss izšķirsies vienā spēlē, un tā Latvijā būs vērojama tikai Sportacentrs.com TV!

“Riga” ir pēdējo divu gadu Latvijas čempione un pēc teicamās Eiropas kausu kampaņas pērn (palika soli no Eiropas līgas grupu turnīra) arī šogad no rīdziniekiem līdzjutēji sagaida vismaz tikpat. Telavivas “Maccabi” ir klubs ar krietni senāku vēsturi, ko izrotā 23 Izraēlas čempiontituli. Vēl salīdzinoši nesen “Maccabi” spēlējusi gan Čempionu līgas, gan Eiropas līgas grupu turnīros.

“Savā laukumā favorīts, protams, būs Telavivas "Maccabi", taču ja ir kāds brīdis, kurā pret "Maccabi" būtu izdevīgi spēlēt, tad tas neapšaubāmi ir šis,” spēli piesaka tās komentētājs Agris Suveizda. “Komanda aizvadījusi tikai divas oficiālas spēles, nevienu no tām neaizvadot optimālajā sastāvā. Jauns treneris, kuram šī būs debija, vēl neiespēlēti jaunieguvumi un mazāk leģionāru nekā iepriekšējā sezonā. Šo apstākļu dēļ - un vēl atceroties "Sūduvas" divas uzvaras pār "Maccabi" pirms gada! - no "Maccabi" 30 miljonu budžeta šobrīd nevajadzētu baidīties.”

“Lielais nezināmais gan būs arī pati "Riga" - kamēr Latvijā tā ir pieradusi spēlēt ar lielu bumbas kontroli, Telavivā visdrīzāk nāksies spēlēt pacietīgi un ciesties, lai sagaidītu savas iespējas. Cik labi rīdzinieki Oļega Kononova vadībā spēlē zemā blokā, nevis pozicionālu uzbrukuma futbolu, mēs nemaz lāga vēl nezinām,” mača intrigas iezīmē Suveizda.

Ņemot vērā koronavīrusa pandēmiju, šogad kvalifikācijas turnīrā katrā kārtā uzvarētāji tiks noskaidroti vienā nevis divās spēlēs, kā tas vienmēr bijis iepriekš. Futbola speciālisti allaž uzsver - vienā spēlē var notikt viss!

Kas notiks šoreiz? Skaties rītvakar Sportacentrs.com TV pulksten 20:00!

Spēle būs skatāma šeit: Tiešraide: Maccabi Tel Aviv F.C. - Riga FC UEFA...


Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.