Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

''CSKA'' piešķir naudas sodu, Berezuckim un Ignaševičam vienas spēles diskvalifikāciju

''CSKA'' piešķir naudas sodu, Berezuckim un Ignaševičam vienas spēles diskvalifikāciju
Sergejs Ignaševičs
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

UEFA šodien nolēmusi, ka uz vienu spēli tiks diskvalificēti divi Maskavas '"CSKA'' futbolisti, Aleksejs Berezuckis un Sergejs Ignaševičs, kuri iepriekš pārkāpa antidopinga noteikumus. Savukārt Maskavas ''CSKA'' tika piespriests 25 000 eiro liels naudas sods.

Jau iepriekš ziņojām, ka pēc 3.oktobra spēles pret ''Manchester United'' dopinga pārbaudes laikā Maskavas ''CSKA'' ārsti aizmirsa norādīt kādu preparātu, kuru bija lietojuši gan Aleksejs Berezuckis, gan Sergejs Ignaševičs. Par šo preparātu lietošanu bija jāinformē UEFA, taču tas nenotika. UEFA diskvalificēja futbolistus uz nenoteiktu laiku, veicot lietas izmeklēšanu.

Šodien UEFA Disciplinārās komtejas sēdē tika pieņemts lēmums diskvalificēt gan Alekseju Berezucki, gan Sergeju Ignaševiču uz vienu spēli. Šo spēli abi futbolisti jau ir izlaiduši, jo tie nepiedalījās 8.decembra cīņā pret ''Besiktas''. Savukārt Maskavas ''CSKA'' ticis sodīts ar 25 000 eiro lielu naudas sodu. Šo piespriesto sodu ''CSKA'' var apstrīdēt tuvāko trīs dienu laikā.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +4 [+] [-]

, 2009-12-17 21:40, pirms 15 gadiem
Nu žēl futbolistu kuri pie tā diez vai ir vainīgi ''CSKA'' ārsti jau kārtējo reizi izceļās !

     [+] [-]

, 2009-12-17 23:30, pirms 15 gadiem
Hacker rakstīja: Nu žēl futbolistu kuri pie tā diez vai ir vainīgi ''CSKA'' ārsti jau kārtējo reizi izceļās !
jaa, jau karteejo reizi.. cik var?? gandriz katru dienu izceljaas

     [+] [-]

, 2009-12-18 07:31, pirms 15 gadiem
Kā beidzās izlases dropēšanas lieta?????

     [+] [-]

, 2009-12-18 09:23, pirms 15 gadiem
Par to "aizmirsto" preparātu - krievu pusē pazibēja versija, ka džeki ūdenspīpē kaut ko jautrāku ielikuši, bet ārsti kārtējo reizi "streločniki".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja