Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Lyon" treneris: "Guvām par maz vārtu"

"Lyon" treneris: "Guvām par maz vārtu"
Lisandro Lopess (no kreisās) pret Nikolasu Plestanu
Foto: AP/Scanpix Sweden

Pēc izcīnītās uzvaras Čempionu līgas pirmajā mačā B grupā "Lyon" galvenais treneris Klods Puels tomēr nebija pilnībā apmierināts ar spēli. Viņaprāt, rezultāts 1:0 pret Gelzenkirhenes "Schalke" varēja būt vārtiem bagātāks.

"Lyon" galvenais treneris Klods Puels: "Mums vajadzēja gūt vēl vismaz vienus vārtus, 1:0 ir slidens rezultāts. Domāju, ka tā ir vienīgā lieta, ar kuru neesmu apmierināts. Viss pārējais bija lieliski - mēs labi pieturējām bumbu, gājām uzbrukumā un bijām psiholoģiski spēcīgi. Sākums gan nebija viegls, taču gūtie vārti atraisīja mūs un pēc "Schalke" spēlētāja noraidījuma nostiprinājām savu vietu laukumā. Varējām gūt vismaz trīs vārtus. Esmu apmierināts ar uzvaru, jo tas ir svarīgi šādu turnīru sākt ar trim punktiem, īpaši zinot to, ka Francijas līgā mums neklājas viegli."

Fēlikss Magats, "Schalke" galvenais treneris: "Pēc noraidījuma mums bija svarīgi nostiprināt aizsardzību, tāpēc savas iespējas nācās veidot kā pretuzbrukumus. Zaudēto vārtu epizodē Kristofs Morics izdarīja neapdomīgu manevru, ar galvu atspēlējot atpakaļ vārtsargam, bet Mišels Bastoss nodemonstrēja, kā to var pārvērst vārtu guvumā. Biju ļoti apmierināts ar aizsardzību līdz sarkanās kartītes parādīšanai, līdz tam "Lyon" neko nespēja izveidot. Taču arī desmit spēlētāju sastāvā labi noturējāmies aizsardzībā. Mēs izbraukumā ar 0:1 zaudējām pagājušās sezonas pusfinālistiem, tas nav nekas traks."

Izmantotie resursi:
UEFA.com - Union of European Football Associations

     [+] [-]

, 2010-09-15 09:59, pirms 14 gadiem
Redz vēl sūdzās, ka guva maz vārtu! Uzvara ir un paliek uzvara 3 punti ir 3 punkti! Lai priecājas, ka vispār tika pie uzvaras, jo tādi grandi kā Inter un MU palika tikai ar 1 punktu!