Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Mančestras "United" galotnē izsēj divu vārtu pārsvaru pret "Sevilla"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Mančestras "United" galotnē izsēj divu vārtu pārsvaru pret "Sevilla"
Vārtsargs Dāvids de Heja un "Sevilla" futbolisti (fonā). Foto: Lee Smith/Reuters/Scanpix

UEFA Eiropas līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē neveiksmīgu galotni aizvadīja Mančestras "United" komanda, kas savā laukumā nespēja noturēt divu vārtu pārsvaru, spēkojoties neizšķirti (2:2) pret "Sevilla".

Mančestras sarkanajiem velniem izdevās veiksmīga spēles sākuma daļa, 14. un 21. minūtē seviļiešu cietoksni iekarojot Austrijas valstsvienības pussargam Marselam Zabiceram, kurš nevainojami izmantoja portugāļa Brunu Fernandiša un francūža Antonī Marsiāla filigrānas piespēles.

Pirmā puslaika izskaņā 20 gadīgais "Sevilla" aizsargs Tangī Njanzū neizmantoja spilgtu vārtu gūšanas iespēju, viņa no nelielas distances izdarīto sitienu ar galvu atvairot "United" vārtsargam Dāvidam de Hejam. Savukārt otrā puslaika ievadā Mančestras kluba brazīliešu uzbrucējs Antonī bumbu sita pret vārtu pārliktni.

"United" līdzjutēji tika nepatīkami pārsteigti spēles beigu daļā, kad 84. minūtē aizsardzībā neuzmanīgi nospēlēja nīderlandiešu aizsargs Tarels Malasija, situāciju izmantojot veterānam Hesusam Navasam, pēc kura sitiena bumbai ielidojot vārtos no Malasijas. Kompensācijas laikā marokāņa Jusefa en Nesiri neprecīzu sitienu "pielaboja" mančestriešu aizsargs Harijs Magvairs, ieraidot bumbu savos vārtos (2:2).

"United" pēdējās minūtēs cīnījās skaitliskajā mazākumā, argentīniešu aizsargam Lisandro Martinesam savainojuma dēļ nespējot turpināt spēli.

Atbildes cīņā Seviļā sakrāto dzelteno kartīšu dēļ nevarēs piedalīties viens no Mančestras vienības līderiem Fernandišs.

Turīnas "Juventus" un Lisabonas "Sporting" duelī salīdzinoši vairāk uzbruka viesi no Portugāles, tomēr vienīgos vārtus izdevās gūt turīniešiem, 73. minūtē bumbu lisaboniešu vārtos nogādājot Federiko Gati.

Turīnieši pirmā puslaika izskaņā pazaudēja komandas pamatvārtsargu Vojcehu Ščensniju, kurš savainojuma dēļ tika nomainīts, viņa vietā Itālijas granda cietoksni turpinājumā sargājot itālim Matijam Perinam.

19 gadīgais pussargs Florians Vircs 82. minūtē Leverkūzenes "Bayer" komandu izglāba no zaudējuma pret Beļģijas vicečempioni "Royale Union Saint-Gilloise". Viesu labā 51. minūtē izcēlās nigērietis Viktors Bonifass.

Eiropas līgas ceturtdaļfināls

Pāris1. spēle2. spēle
Feyenoord – Roma1:020.04.
Bayer – Royale Union Saint-Gilloise1:120.04.
Juventus – Sporting Lisbon1:020.04.
Manchester United – Sevilla2:220.04.

Izmantotie avoti:
https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/

     [+] [-]

, 2023-04-14 00:01, pirms gada
Spāņiem bomžiem šodien loterija jāspēlē, kur var tā veikties

  -4 [+] [-]

, 2023-04-14 00:07, pirms gada
Harijs…vemt gribās no tās nelaimes!

     [+] [-]

, 2023-04-14 00:21, pirms gada
Nevar teikt,ka uzlaižot laukumā Maguire 2.puslaikā, United pakāsa spēli.. bet tik ļoti, ļoti, ļoti slikto slavu ieguvušais Maguire šodien izpelnīsies MILZĪGU United fanu naida lavīnu.. pat ja īsti neko nespēja epizodē darīt, ja neskaita iespējamību, ka profesionāli labāk varēja nolasīt spēli , uzvaret gaisa divcīņā vai būt vienkārši CITUR. 😀😀
Tas ir kkads apslēpts "talants" spēlēt tik neveikli, pat tizli [ raugoties kopskatā viņa karjerā United] 🤷‍♂️😀😀
Lai gan pirms United, neko tādu nevarēja novērot un sliktu slavu sev līdz nenesa..
Bet šim čalim domāju NAV nākotnes United. Nezinu,kam būtu jānotiek, lai viņu neizsmietu un ,lai paliktu sastāvā.
Pārāk daudz viņš ir neīstajā vietā, laikā un neveiklās darbībās,kas reabilitējas ar United pakāstām spēlēm u.t.t..
Lai to nastu dabūtu nost,jāmaina klubs viņam.

Žēl United, varēja ar platu soli būt priekšā second leg.

  +3 [+] [-]

, 2023-04-14 09:01, pirms gada
Spāņi parādija ka jāspēlē līdz beigām parasti stiprākajiem veicas!

  +2 [+] [-]

, 2023-04-14 09:05, pirms gada
Jūs Te visi Hariju norejat, bet reāli, šo spēli noraka Tarels Malasija... Pa spēli stabili +- 8 kļūdas, kādas 5 no tām rupjas... Es brīnos kā treneri šo nenomainīja jau pirmajā puslaikā... Nu līdz ar to, viss turpinājās un pelnītas divas bumbas vārtos.
Bez Rešforda, Bruno, Martinesa nekā laba nebūs. Domājams, labākajā gadījumā neizšķirts un pēcspēles sitieni... Bēdīgi

     [+] [-]

, 2023-04-14 09:11, pirms gada
tā noliet spēli jāmāk, decembrī/janvārī izskatījās, ka vecais labais MU ir atpakaļ, un mocības atkal turpinās. Markuss vēl vilka šos, bet tagad ļoti jāsavācas atlikušajiem, lai ko vēl izcīnītu un noturētos PL top4

  +1 [+] [-]

, 2023-04-14 10:18, pirms gada
Patiešām nobijos par Vojceku, jo atcerējos visus pēdējo gadu notikumus. Bet izskatās, ka viss kārtībā. Par Perinu man galva nesāp - viņš ir kā mūris. Spēle nebija no tām labākajām, bet galvenais šādās cīņās ir rezultāts, un tas bija Juvei labvēlīgs. Atbildes spēlē būs cīņa par katru centimetru - garlaicīgi nebūs.
Forza Juve!!!

     [+] [-]

, 2023-04-14 10:20, pirms gada
tajos 2.rajos vārtos ne jau Magvairs pie vainas, bet gan Veghorsts ar Casemiro (it sevišķi pēdējais), kas sedza tukšu gaisu - kas ļāva en Nesirī uzsist...

  +1 [+] [-]

, 2023-04-14 10:28, pirms gada
Jakimcovs7 rakstīja: Nevar teikt,ka uzlaižot laukumā Maguire 2.puslaikā, United pakāsa spēli.. bet tik ļoti, ļoti, ļoti slikto slavu ieguvušais Maguire šodien izpelnīsies MILZĪGU United fanu naida lavīnu.. pat ja īsti neko nespēja epizodē darīt, ja neskaita iespējamību, ka profesionāli labāk varēja nolasīt spēli , uzvaret gaisa divcīņā vai būt vienkārši CITUR. 😀😀
Tas ir kkads apslēpts "talants" spēlēt tik neveikli, pat tizli [ raugoties kopskatā viņa karjerā United] 🤷‍♂️😀😀
Lai gan pirms United, neko tādu nevarēja novērot un sliktu slavu sev līdz nenesa..
Bet šim čalim domāju NAV nākotnes United. Nezinu,kam būtu jānotiek, lai viņu neizsmietu un ,lai paliktu sastāvā.
Pārāk daudz viņš ir neīstajā vietā, laikā un neveiklās darbībās,kas reabilitējas ar United pakāstām spēlēm u.t.t..
Lai to nastu dabūtu nost,jāmaina klubs viņam.

Žēl United, varēja ar platu soli būt priekšā second leg.
Precizi pateikts! Man cilvecigi zhel Maguire pedeja laika, jo tiesam reizem tik tizli sanak netisam nospelet. Bet es ari loti gribu, lai vins vasara ir prom un ticu, ka cita vide/komanda vins var atgriezties top limeni. Anglijas izlase vins ir loti labs pedejos gados. Bet MU nav vina komanda un vins nav kapteina materials.

     [+] [-]

, 2023-04-14 10:56, pirms gada
MU spele vakar cik labi sakas, tik drausmigi beidzas. Milzigs parsvars sakuma un likas jau, ka ar vienu kaju nakamaja karta, bet tad abiem labakajiem CB traumas, Bruno dzeltena un nakama spele jaizlaizh un vel sita ielaisti divi varti. Atbildes spele bus tirakais 50/50.
Zaudejums uz ETH pleciem - nogalinaja speli ar mainam un izmantoja parak atri visas mainas, ka rezultata pedejas minutes mazakuma. Malacia sodien bija katastrofa - ka var tik daudz reizes kludities un uzdavinat pretiniekiem momentus? Cerams Shaw driz bus atpakal.
GGMU

     [+] [-]

, 2023-04-14 13:45, pirms gada
Jauki, dēļ šitā neizgāja smuka kombene

     [+] [-]

, 2023-04-14 14:34, pirms gada
Vai tad Seviļa nav mūžīgie EL veiksminieki un vai tad bija indikācijas, ka šoreiz būs savādāk?
Nav loģisku argumentu, lai uzskatītu, ka MU šajā pārī ir izteikti favorīti. Nu varbūt tikai mazliet.