Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Vilja: "Mēs to bijām pelnījuši"

Jānis Celmiņš

Vilja: "Mēs to bijām pelnījuši"
Davids Vilja
Foto: AP/Scanpix

„Gājām pēc uzvaras, sākot ar pirmo spēles minūti. Ticējām, ka varam uzvarēt un iekļūt nākamajā kārtā jau kopš pirmās mača minūtes. Atskatoties uz visu iepriekš notikušo, mēs to bijām pelnījuši,” teica Davids Vilja, kurš „Barcelona” labā vakardienas Čempionu līgas astotdaļfināla mačā pret „Milan” guva trešos vārtus mača 50. minūtē.

Jau vēstījām, ka ļoti pārliecinoši pirmajā spēlē iekrāto divu vārtu deficītu UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēlē vakar ''Nou Camp'' stadionā pret Itālijas ''Milan'' atspēlēja Spānijas grands ''Barcelona''. Jau pirmajā puslaikā barsa divu spēļu summā rezultātu izlīdzināja (2:2), bet 55. minūtē Davids Vilja iesita trešos vārtus (3:0), kas arī izšķīra dueļa likteni. Beigās Žordi Alba iedzina arī naglu - 4:0 spēlē, summā 4:2 un ceturtdaļfinālā ''Barcelona''.

„Barcelona” galvenā trenera palīgs Džordi Roura pauda, ka vakardienas mačs bijis neticams, slavējot savu komandu. „Šie spēlētāji vēlreiz apliecināja, ka ir īpaši. Pat ja nebūtu izdevies uzvarēt, es būtu lepns par šiem vīriem, un līmeni, kādā viņi spēlē. Esmu priecīgs, ka joprojām cīnāmies par uzvaru turnīrā,” pauda treneris. „Pēdējā laikā komandai veltītā kritika bija pārāk spēcīga. Šī iemesla dēļ mums jābūt divtik priecīgiem par panākumu, spēlētāji parādīja apņēmību. Neskatoties uz iepriekš iegūtajiem tituliem, šiem vīriem joprojām ir vēlme uzvarēt,” teica Roura.

„Milan” galvenais treneris Masimiliano Alegri tikmēr atzina, ka īpaši labi „Barcelona” aizvadījusi pirmo mača puslaiku. „Trīs no četriem vārtiem pretinieki guva pēc mūsu nepiedodamām kļūdām. Futbolā visu izšķir detaļas – centimetri. Mēs varējām panākt 1:1, bet bumba trāpīja pa vārtu pārliktni. Pēc brīža rezultāts jau kļuva 0:2. Mums nepaveicās, bet otrā laukuma galā bumba izspurdza caur mūsu aizsargu kājām,” teica treneris. „Prieks, ka komanda cīnījās līdz galam, mums galotnē bija vairākas labas iespējas… Nepadevāmies pat brīdī, kad „Barcelona” guva trešos vārtus. Žēl puišu, kuri bija paveikuši milzīgu darbu. Mums ir jauna komanda, spēlētājiem jāgūst pieredze, un šādās spēlēs to var gūt,” pārliecināts ir treneris.

Tikmēr Gelzenkirhenē, Vācijā, vakar rezultatīvā mačā starp „Schalke 04” un Turcijas „Galatasaray” ar rezultātu 3:2 sev vietu nākamajā UEFA Čempionu līgas kārtā nodrošināja viesi no Turcijas. Viņu sastāvā ar vārtiem izcēlās Hamits Altintops, Buraks Jilmazs un Umuts Buluts.

„Visiem Turcijas futbola un „Galatasaray” līdzjutējiem šobrīd jābūt lepniem. Vēlos pateikties visiem mūsu atbalstītājiem, kuri ieradās šeit atbalstīt mūs klātienē. Apsveicu visus savus spēlētājus, katru apskaušu un sabučošu,” prieku pēc panākuma neslēpa „Galatasaray” galvenais treneris Fatihs Terims. „Pirmo puslaiku aizvadījām kā augsta Eiropas līmeņa komanda. Jau līdz pirmajam vārtu guvumam mums bija trīs ļoti labas iespējas izcelties,” uz maču īsi atskatījās viesu treneris.

Tikmēr „Schalke 04” galvenais treneris Jens Kellers nespēja izskaidrot, kāpēc komanda tik slikti aizvadījusi pirmo puslaiku. „Man tam nav izskaidrojuma. Spēlējām bez nepieciešamās agresivitātes, nebijām pietiekami koncentrēti. Ļāvām pretiniekiem spēlēt pārāk brīvi. Ar otro puslaiku varu būt apmierināts,” teica Kellers.

Izmantotie resursi:
MARCA.com
The official website for European football –...

     [+] [-]

, 2013-03-13 10:36, pirms 12 gadiem
BARSAA

  -1 [+] [-]

, 2013-03-13 10:37, pirms 12 gadiem
Nepadevāmies pat brīdī, kad „Barcelona” guva trešos vārtus. .... nu
dir*s kā tāda zariņa govs!

Līdz Barcelonas traģēdijai pietrūka tikai drusku!
Žēl, ka Barcelonas bijušais spēlētājs nespēja saprast kurā komandā īsti spēlē!

  +2 [+] [-]

, 2013-03-13 11:48, pirms 12 gadiem
Vispār liels prieks par Vilju. Viņš to patiešām bija pelnījis. Malacis!

  +4 [+] [-]

, 2013-03-13 13:29, pirms 12 gadiem
Qname rakstīja: halava totalaka pedejie nobi BARSALONA
Vispaar haljava ir tas ka Tu esi piedzimis...

  -1 [+] [-]

, 2013-03-13 13:50, pirms 12 gadiem
Vilja izskatījās tik laimīgs pēc saviem vārtiem...

  +1 [+] [-]

, 2013-03-13 15:05, pirms 12 gadiem
Qname rakstīja: halava totalaka pedejie nobi BARSALONA
Noobs ierunajas Ha ha.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-13 17:39, pirms 12 gadiem
Praha rakstīja: Tev jau matemātiku nemāca skolā, 3:0 viņiem vēl bija slidens variants, atlika Milānai iesist 1 golu, ka Barcai nāktos pretim likt 2 golus Aizej paraudi puisīti.
kādus vēl divus? tev pašam laikam ar matemātiku nepārāk

  +1 [+] [-]

, 2013-03-13 20:32, pirms 12 gadiem
Masimiliano Alegri „Prieks, ka komanda cīnījās līdz galam, mums galotnē bija vairākas labas iespējas… ... Interesanti, par kurām iespējām Alegri domā? Pa visu spēli viņiem bija viena laba iespēja, un tā pati radās tikai Maskerano kļūdas dēļ... Nu laikam viņš domāja pietuvošanos Barselonas soda laukumam pāris reizes spēles izskaņā, jo visu spēli viņiem to izdarīt neļāva...

Īstenībā paldies puišiem par to ka cīņījās visu spēli par katru laukuma centimetru, ko tādu nebiju sen redzējis... Lielākā uzvara kopš skandalozās uzvaras pār Chelsea, prieks, ka šoreiz neviens muldētājs nevar nevienu vārdu pateikt par tiesāšanu...