Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Tabanovs: "Būsim gatavi viņu presingam"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Tabanovs: "Būsim gatavi viņu presingam"
Ivans Tabanovs
Foto: fcdaugava.lv

Daugavpils "Daugavas" galvenais treneris Ivans Tabanovs trešdienas preses konferencē pirms gaidāmās spēles ar Marijampoles "Sūduva" atzina, ka spēle nebūs viegla, tomēr viņa komanda ir gatava uzvarēt. Par sākumsastāvu skaidrības vēl nav, jo esot vairāki varianti.

"Sūduva": "Daugavai" ir pieredzējusi un disciplinēta komanda"

Jaunieceltais „Sūduvas” galvenais treneris Dariuss Gvildiss: „Gatavojamies šim mačam, kā jau katru reizi. „Daugavas” komanda pirmajā mačā atstāja disciplinētas un ļoti mobilas vienības iespaidu. Es ar šo klubu esmu tikai trīs dienas, tādēļ skaidrs, ka nekādas radikālas izmaiņas netiks veiktas. Pirmajā spēlē mums nedaudz nepaveicās, neizmantojām vairākus labus momentus, kas līdzīgu komandu mačā ir ļoti svarīgi.

Vai es jūtu nervozitāti pirms sava pirmā mača galvenā trenera amatā? Nē, ja nervozētu treneris, nervozētu arī visa komanda. Esmu pietiekami ilgu laiku spēlējis augstā līmenī kā futbolists. Pirmais priekšstats par „Sūduvu” ir labs, tomēr jūtams, ka tā nav līdz galam nokomplektēta. Mums ir daudz gados jaunu futbolistu, toties „Daugava” ir ļoti pieredzējusi. Domāju, ka mēneša laikā „Sūduva” sāks spēlēt man tīkamajā agresīvajā stilā.

Pret „Daugavu” centīsimies presingot, tomēr neko vairāk par taktiku neatklāšu. Varu piebilst, ka vāju vietu pretiniekam praktiski nav. Runājot par savu futbolista karjeru, iesāku to kā uzbrucējs, tad pārkvalificējos par pussargu, bet no 24 gadu vecuma darbojos kā aizsargs.”

Tabanovs: "Ledesmu individuāli nesegsim"

„Daugavas” komandas kapteinis Mihails Ziziļevs: „Bija uztraukums par fizisko kondīciju, tādēļ gribējām pārcelt maču pret „Ventspili”, tomēr tajā spēlē pierādījās, ka viss ir kārtībā. Pēdējās 20 minūtēs pat kāpinājām tempu, izšķirot cīņas likteni. Mēs ļoti vēlamies iekļūt nākamajā kārtā.”

Daugavpils „Daugavas” galvenais treneris Ivans Tabanovs: „Pirmais mačs bija sarežģīts, pretinieks man patika. „Sūduva” ir vairāki individuāli meistarīgi futbolisti, kuri var sagādāt problēmas. Kopumā gan tikām ar viņiem galā, labi darbojāmies pretuzbrukumos. Zināmā mērā paveicās, ka cīņas izskaņā iesitām. Bet tā jau ir vēsture. Domāju, ka arī mājās izdosies tikt ar viņiem galā.

Pagaidām vēl grūti komentēt, vai pamatsastāvā dosies Sergejs Jašins vai Jurijs Mamajevs. Abi izskatās labi, darbojas precīzi. Jašinu varu uzslavēt par rezultatīvo piespēli Marijampolē, vārtu guvumu viņš noorganizēja ar savu individuālo meistarību.

Kāpēc pret „Ventspili” jau pārtraukumā nomainīju Mamuku Gongadzi? Mums bija tāda noruna, ka gan Mamukam, gan Mamajevam pirmajā puslaikā ir jāparāda visa sava meistarība, bet pēc pārtraukuma spēlēs citi. Esmu apmierināts ar Gongadzi.

Marijampolei ir nomainījies galvenais treneris, taču nedomāju, ka tas radikāli mainīs viņu taktiku. Māc šaubas, ka viņi visiem spēkiem metīsies uzbrukumā, tomēr viņu presingam mēs būsim gatavi. Mūsu galvenais uzdevums ir neielaist, tajā pašā laikā censties sodīt arī viņus par viņu aizraušanos uzbrukumā."

Pirmajā spēlē ļoti bīstams bija Rafaels Ledesma, bet mēs tam bijām gatavi. Ja mēs papildus uzmanību pievērsīsim viņam, labākas iespējas būs kādam citam. Individuāli mēs viņu nesegsim.”

Rītdienas spēles sākums plkst. 19:00. Ieejas biļete maksās divus latus, bet līdzjutējus, kā ierasti, no pieturas pretī tirdzniecības centra „Solo” uz stadionu nogādās „Daugavas” sarūpētais autobuss. Izbraukšanas laiki 18:30 un 18:45. Atbalstīsim mūsu komandu!

     [+] [-]

, 2012-07-11 19:35, pirms 12 gadiem
Cik saprotu LIVE nebūs SC.tv?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-07-11 19:44, pirms 12 gadiem
Aladeen rakstīja: translācijas no D-pils ir beigušās
Atslēdza internetu
Tā izskatās

  +1 [+] [-]

, 2012-07-11 20:18, pirms 12 gadiem
Nevajag pieljaut nekaadu presingu. Galu galaa rezultaata starpiiba nav nekaada lielaa. Jaakoncentreejas un viss buus ok. Aizsardziiba Daugavai pirmajaa machaa bija laba. Jaacer, ka izdosies realizeet riit kaadu pretuzbrukumu. Lai veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja