Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Pertija: "Nepakārtosim taktiku pretiniekiem un paši diktēsim spēli"

Agris Suveizda

Pertija: "Nepakārtosim taktiku pretiniekiem un paši diktēsim spēli"
Tamazs Pertija
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

Šodien "Skonto" hallē notika preses konference pirms rītvakar gaidāmās UEFA Eiropas līgas pirmās kārtas atbildes spēles starp Rīgas "Skonto" un Moldovas "Tiraspol". SMScredit.lv Virslīgas līderes galvenais treneris Tamazs Pertija uzsvēra, ka rītvakar galvenais būs tikai un vienīgi rezultāts, kā arī viņš nedomājot pakārtot komandas taktiku pretinieku zīmējumam - "Skonto" futbolistiem pašiem būs jādiktē notikumi laukumā. Spēles sākums paredzēts plkst. 19:00.

"Pretinieks ir labs. Domāju, ka rīt jābūt labam futbolam, bet pirmām kārtām jābūt labam rezultātam. Rīt, kā reiz, ir tā diena, kad ir vajadzīgs rezultāts. Tāpēc izdarīsim maksimumu, lai iekļūtu nākamajā kārtā - šai spēlei laikam gatavojāmies jau kopš janvāra," sacīja "Skonto" galvenais treneris Tamazs Pertija. "Par taktiku šobrīd nevaru runāt konkrēti, bet domāju, ka nedaudz mainīsim spēles plānu."

"Absolūti visi futbolisti ir gatavi par 100%. [Artūrs] Karašausks ir gatavs iziet pamatsastāvā, bet vēl neesam to izvēlējušies - tas būs skaidrs rītvakar," Pertija teica, ka komandā nav nekādu problēmu ar savainojumiem vai fizisko gatavību. "Mums rīt galvenais ir rezultāts. Ja tā būtu viena spēle, jau būtu tikuši tālāk, jo Tiraspolē ([kur "Skonto" uzvarēja ar 1:0] parādījām ļoti labu futbolu un izdarījām visu, ko bijām plānojuši."

"Domāju, ka viņi spēlēs daudz uzmanīgāk nekā Tiraspolē, jo spēlēja mājās un saprata, ka ir jāuzvar. Tāpēc domāju, ka rīt viņi spēlēs nedaudz uzmanīgāk, jo visu izšķirs vieni vārti. Nedomāju, ka viņi pirmajās minūtēs spēlēs augstā tempā, jo tas var tikt sodīts," Pertija atbildēja uz jautājumu, cik liela iespēja, ka pretinieki rītvakar kaut kādā veidā varētu pārsteigt. "Šobrīd mums ir priekšrocība, tāpēc pat nevēlos minēt, kādu taktiku viņi izvēlēsies, un nedomājam pārkārtot savu taktiku viņiem. To darījām pirmajā spēlē Tiraspolē, un tagad mums būs jādiktē notikumi laukumā."

"Pirmā spēle bija grūta, un domāju, ka tāda būs arī rīt. Cienām Tiraspoles komandu. Tā mājās parādīja labu sniegumu un daudz uzbruka, bet uzvarējām mēs. Ceram mājās saglabāt pozitīvu rezultātu [divu spēļu summā] un, protams, iekļūt otrajā kārtā," teica komandas kapteinis Juris Laizāns. "Noskaņojums komandā ir labs. Visi ir gatavi parādīt savu sniegumu un nospēlēt labāk nekā Tiraspolē."

"Ļoti tehniska komanda, labi kontrolē bumbu un tai patīk uzbrukt. Tāpēc nedrīkst ne mirkli atslābināties. "Tiraspol" var uzreiz sodīt par sīkāko neuzmanību, tāpēc ir jānospēlē vismaz tajā pašā līmenī kā viesos. Tiraspolē mums izdevās ļoti laba spēle, taktiski nospēlējām pareizi, un tagad tas pats jāparāda Rīgā. Tāpat nedrīkstam ļaut viņiem ieskrieties," kluba mājaslapā Skontofc.lv pretiniekus komentēja pirmās spēles vienīgo vārtu autors Ruslans Mingazovs. "Man laikam tie bija arī pirmie vārti Eirokausos, tāpēc patīkami. Bet bieži nenākas gūt vārtus ar galvu, jo tomēr neesmu no tiem garākajiem spēlētājiem."

  +4 [+] [-]

, 2013-07-10 17:13, pirms 11 gadiem
Vismaz maajas speeles tieshraidee buus?

  +3 [+] [-]

, 2013-07-10 17:25, pirms 11 gadiem
rronijs rakstīja: Vismaz maajas speeles tieshraidee buus?
pagaidām nav info par to.
ieeja 3 LS.
krēslus šodien nomazgāja, tā kā nav ko sūdzēties un jāiet uz stadu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-07-10 17:35, pirms 11 gadiem
Ja nu kādam interesē vēsture
No pirmajiem pakāpieniem līdz grupu turnīram...

  +3 [+] [-]

, 2013-07-10 17:40, pirms 11 gadiem
rronijs rakstīja: Vismaz maajas speeles tieshraidee buus?
Nē, nebūs. Visticamāk tiešraides būs no Liepājas un Ventspils, bet ar Skonto nepanāca vienošanos par translāciju + pat uz videoapskatu var necerēt, jo filmēt drīkstēs tikai pirmās 15 minūtes. Skonto par brīvu neļauj translēt.

  +3 [+] [-]

, 2013-07-10 18:01, pirms 11 gadiem
raekwon rakstīja: Nē, nebūs. Visticamāk tiešraides būs no Liepājas un Ventspils, bet ar Skonto nepanāca vienošanos par translāciju + pat uz videoapskatu var necerēt, jo filmēt drīkstēs tikai pirmās 15 minūtes. Skonto par brīvu neļauj translēt.
Ja bLFV nepārdotu visu Virslīgas spēļu translācijas tiesības, tad mēs neredzētu arī ''Skonto'' mājas spēles Virslīgā.

  +4 [+] [-]

, 2013-07-10 18:48, pirms 11 gadiem
ellja rakstīja: Ja nu kādam interesē vēsture
http://ellja.blog.com/2013/07/10/no-apaksas-lidz-grupu-turniram-el/
paldies!

  +3 [+] [-]

, 2013-07-10 18:49, pirms 11 gadiem
rronijs rakstīja: Vismaz maajas speeles tieshraidee buus?
Nebūs, Skonto pieprasīja samaksu. Un arī tāpēc, lai atnāktu vairāk skatītāju. Filmēt vispār varēs tikai pirmās 15. min. :-D Tātad arī ieraksta nebūs, kāpēc tā, domājiet paši.

     [+] [-]

, 2013-07-10 20:40, pirms 11 gadiem
ainars_m rakstīja: Nebūs, Skonto pieprasīja samaksu. Un arī tāpēc, lai atnāktu vairāk skatītāju. Filmēt vispār varēs tikai pirmās 15. min. :-D Tātad arī ieraksta nebūs, kāpēc tā, domājiet paši.
iemesls ir redzams zem raksta...4.20
būs rīt jāaiziet uz labu aktieru teātri!

  +3 [+] [-]

, 2013-07-11 07:24, pirms 11 gadiem
>>>Demar"s
Ko kavējies,ej uz kantori un uzliec sotaku uz 4.20 Tiksi pie trīs sotakiem.Varbūt
Veiksmi Skonto šodien!