Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Pirlo: "Spēle būtu citādāka, ja "Juventus" iesistu vārtus pirmajās minūtēs"

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

Pirlo: "Spēle būtu citādāka, ja "Juventus" iesistu vārtus pirmajās minūtēs"
Andrea Pirlo. Foto:REUTERS/Scanpix

Otrdienas vēlā vakarā UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēlē Turīnas "Juventus" ar rezultātu 3:2 guva panākumu pār "Porto", tomēr ar to nepietika, lai iekļūtu ceturtdaļfinālā. Savus komentārus pēc mača sniedza itāļu kluba galvenais treneris Andrea Pirlo.

"Kad Čempionu līgas astotdaļfināla spēlēs tiek pieļautas četras rupjas kļūdas, nav iespējams tikt tālāk. Būs nepieciešamas vairākas dienas, lai beigtu domāt par šo spēli. Tajā pašā laikā mums jābūt noskaņotiem uz katru maču. Ir tikai marts, un pastāv iespējas pacelties augstāk A Sērijas kopvērtējumā," izteicās "Juventus" galvenais treneris Andrea Pirlo. "Labi sākām spēli, Alvaro Morata jau mača sākumā varēja panākt vadību. Vārtus diemžēl neizdevās gūt, pēc tam pretinieki realizēja 11 metru soda sitienu. Otrajā puslaikā demonstrējām labāku sniegumu. Spēle būtu citādāka, ja iesistu vārtus pirmajās minūtēs," turpināja Pirlo.

Divus vārtus guvušais Kjēza norādīja, ka "Juventus" bija pelnījuši iekļūt ceturtdaļfinālā: "Pirmajā puslaikā mūsu sniegums nebija pietiekams, lai nodrošinātu vietu nākamajā kārtā, taču spēles otrajā daļā tas uzlabojās. Uzskatu, ka šodien bijām nopelnījuši vietu ceturtdaļfinālā."

Jāpiemin, ka Turīnas "Juventus" jau otro sezonu pēc kārtas nespēja pārvarēt Čempionu līgas astotdaļfināla barjeru. Pagājušajā gadā itāļu klubs divu spēļu summā piekāpās "Lyon", savukārt 2018./2019. gada sezonā "Juventus" ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumu pret Amsterdamas "Ajax".

Savukārt "Porto" aizsargs Pepe norādīja uz savas komandas raksturu: "Visas komandas darbs bija galvenā atslēga šim panākumam. Parādījām raksturu, spēlētāji bija fokusēti. Ticējām saviem spēkiem un cīnījāmies līdz galam. Ir grūti vārdos izteikt to, kā spējām pielāgoties spēlei mazākumā."

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefachampionsl...
https://www.uefa.com/uefachampionsl...
https://www.football-italia.net/167...

  +1 [+] [-]

, 2021-03-10 11:43, pirms 3 gadiem
Pirlo bliež kā Levists: "Ja mēs iesistu vairāk golus, rezultāts būtu savādāks".

  +1 [+] [-]

, 2021-03-10 11:44, pirms 3 gadiem
Spēle nebeidzas pirmajā minutē!!! Jūs vairāk kā stundu spēlējāt vairākumā! Tās jau ir tavas problēmas ka nevarat to izmantot!

  +1 [+] [-]

, 2021-03-10 12:24, pirms 3 gadiem
Pirlo teicams futbolists, bet par treneri vēl daudz jāmācās....tāpat kā Lampardam

     [+] [-]

, 2021-03-10 13:07, pirms 3 gadiem
Un ja "sieniņa" ar Ronaldu nebūtu kā siets, arī būtu viss labi.