Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Vai Ronaldu un "Juventus" izdosies piecelties pēc zaudējuma un sasniegt 1/4 finālu?

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vai Ronaldu un "Juventus" izdosies piecelties pēc zaudējuma un sasniegt 1/4 finālu?
Krištianu Ronaldu. Foto: imago images/Pro Sports Images/Scanpix

Šovakar tiks noskaidrotas UEFA Čempionu līgas pirmās divas ceturtdaļfinālistes. Turīnas “Juventus” ar Krištianu Ronaldu priekšgalā centīsies atgūties pēc Portu piedzīvotā zaudējuma, bet Dortmundes “Borussia” sargās Seviljā iegūto pārsvaru. Spēļu sākums pulksten 22:00.

Turīnas “Juventus”, kas grupu turnīrā uzvarēja piecās no sešām spēlēm, pirms trim nedēļām viesos pret “Porto” piekāpās ar 1:2. Situāciju cerīgāku padarīja Federiko Kjesas precīzais sitiens 82. minūtē. Tādējādi “Juventus” mājās derēs 1:0 uzvara. Nedēļas nogalē Itālijas čempionātā ar 3:1 tika pieveikta Romas “Lazio”, bet maču no malas vēroja Krištianu Ronaldu, kurš tika pietaupīts pirms Čempionu līgas atbildes spēles.

Jāpiebilst, ka Ronaldu dueļos pret “Porto” klājies pagalam slikti - septiņās tikšanās reizēs izdevies izcīnīt tikai vienu uzvaru un gūt vienus vārtus. Portugāles izlases kapteinis izcēlās 2009. gada izbraukuma spēlē Portu, bet savā laukumā pret “Porto” viņš vārtus nav guvis. Labā ziņa, ka visa atbildība negulsies uz Ronaldu pleciem, jo nedēļas nogalē ar diviem vārtiem izcēlās Alvaro Morata, kurš atguvis sportisko formu.

“Mums būs jāspēlē tehnisks futbols, jo pretī stāsies kompakta komanda, kas nedos vietu un laiku. Būs nepieciešama tehnika un pacietība,” teica “Juventus” galvenais treneris Andrea Pirlo, kurš spēlētāja karjeras laikā Čempionu līgā uzvarēja divas reizes. “Porto” spēcīgākais ierocis ir aizsardzības līnija. Grupu turnīra pirmajā spēlē tika ielaisti trīs vārti pret “Manchester City”, bet nākamajās piecās spēlēs Portu aizsardzība netika uzlauzta. “Juventus” sagaida smags uzdevums.

Ne mazāk aizraujošs un intrigas pilns mačs solās būt starp Dortmundes “Borussia” un “Sevilla”. Spānijā uzvaru izcīnīja viesi - 3:2. Izcils bija norvēģu uzbrucējs Ērlings Holanns, kurš guva divus vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli. “Borussia” Čempionu līgas ceturtdaļfinālā nav spēlējusi kopš 2017. gada. Uzdevums gan nebūs viegls.

Nedēļas nogalē “Borussia” izlaida divu vārtu pārsvaru - abus iesita Holanns - un ar 2:4 piekāpās Minhenes “Bayern”. Savainojumu dēļ laukumā nevarēja doties Džeidons Sančo un Rafaels Gereiru, un sagaidāms, ka viņi nepalīdzēs arī pret Sevilju.

Tiesa, arī “Sevilla” sastapusies ar grūtībām. Pirms pirmā dueļa pret “Borussia” tā nebija ielaidusi vārtus septiņos mačos pēc kārtas, bet tagad piedzīvoti trīs zaudējumi pēc kārtas. Spānijas čempionāta ietvaros 0:2 pret “Barcelona” un 1:2 pret “Elche”, bet Karaļa kausā 0:3 pagarinājumā pret “Barcelona”. Pirmajā spēlē “Sevilla” mājās bija uzvarējusi ar 2:0, bet Barselonai izdevās dzēst deficītu. Trīs zaudējumu sērija ir sliktākā galvenā trenera Julena Lopetegi vadībā.

TV3 Sport Open - vēl vairāk sporta Tavā TV ekrānā!

UEFA Čempionu līga, 1/8 fināli

Pāris1. spēle2. spēle
Barcelona – PSG1:410.03.
RB Leipzig – Liverpool0:210.03.
Porto – Juventus2:109.03.
Sevilla – Borussia D'2:309.03.
Atletico – Chelsea0:117.03.
Lazio – Bayern1:417.03.
Borussia M' – Manchester City0:216.03.
Atalanta – Real Madrid0:116.03.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-09 12:10, pirms 3 gadiem
Šī spēle daudzējādā ziņā "nomērīs temperatūru" - var vai nevar Pirlo Juve uzvarēt spēles, kas principā jāņem. Jā, ir lazarete arī, bet vairs ne tik baisa, lai uz to pārāk atsauktos. Iespējams, šodien atkal beidzot redzēsim Kjelīnī un Bonuči plecu pie pleca. Arīdzan priekšā varētu būt sen kopā nesācis pāris. Kvadrado un Sandro būs, kas ir svarīgi. Rabio jāturpina sist pa vārtiem. Kjeza lai turpina spridzināt cik spēka, šķiet, ka atkal sākumsastāvā būs Arturs, bet ja nu kas - uzmainīsim Bernu kā left-back, pret Lazio tas izskatījās interesanti.
Forza Juve!
#GoAndGetIT

     [+] [-]

, 2021-03-09 13:07, pirms 3 gadiem
dirsā viņiem izdosies piecelties

     [+] [-]

, 2021-03-09 15:14, pirms 3 gadiem
Teorētiski vajadzētu to izdarīt, bet atceramies, kas notika pagājušajā sezonā pret Lionu. Kjesas vārtiem bija gigantiska nozīme, jo tagad Juve var krietni vairāk riskēt un iet uz priekšu, arī vieni ielaisti vārti vēl nebūs traģēdija.

  -2 [+] [-]

, 2021-03-09 17:35, pirms 3 gadiem
Prognozeju, ka Juve tiks talak - majas gan jau nospiedis Porto, bet bus interesanti un nepavisam ne viegli.

No parejiem pariem, manuprat, jautajumi ir tikai par uzvaretaju starp Chelsi vs Atletico, ka ari varbut Dortmunde vs Sevilla. Lai gan Dortmunde visticamak tomer tiks talak, bet Chelsis vs Atletico gan ir 50/50%

  +1 [+] [-]

, 2021-03-09 18:39, pirms 3 gadiem
keksss rakstīja: Prognozeju, ka Juve tiks talak - majas gan jau nospiedis Porto, bet bus interesanti un nepavisam ne viegli.

No parejiem pariem, manuprat, jautajumi ir tikai par uzvaretaju starp Chelsi vs Atletico, ka ari varbut Dortmunde vs Sevilla. Lai gan Dortmunde visticamak tomer tiks talak, bet Chelsis vs Atletico gan ir 50/50%
Atalanta un Leipzig vēl var mierīgi pārsteigt. Un ņemot vērā Liverpūles pēdējā laika likstas, sevišķi Anfield...

     [+] [-]

, 2021-03-09 23:25, pirms 3 gadiem
PAveicās ar sarkano, tagad gan jau uzvarēs, bet nākamajā kārtā, cerams, pretī dabūs PSG vai shitty. Nu, vai Bayern. Nevermind, jebkura no 1/8 komandām šos izlidinās.