Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Aguirre: "Esam priecīgi par sešiem punktiem jau tagad"

Andrejs Siliņš

Aguirre: "Esam priecīgi par sešiem punktiem jau tagad"
Havjērs Aguirre sarunā ar padoto
Foto:

Pēc uzvaras Čempionu līgas D grupas spēlē pret "Marseille" ar rezultātu 2:1 Madrides "Atletico" galvenais treneris dalījās iespaidos par aizvadīto spēli, uzsverot, ka šī spēle bija no tām, kas jāuzvar obligāti.

"Mums mājās noteikti bija jāizcīna uzvara, un varējām to izdarīt jau pirmajā puslaikā" sacīja treneris. ""Marseille" spēlēja labi. Mani spēlētāji otrajā puslaikā sajutās noguruši. Mēs jau sākām domāt par nākamās sestdienas maču [Spānijas čempionātā] pret "Barcelona". Komanda jau ieguvusi sešus punktus, un esam ļoti priecīgi par to. Ir labi iesākt maču ar vārtu guvumu. Aguero varēja iesist vēl vienus vārtus. Dienu iepriekš domājām, ka Maniše nespēlēs, bet viņš man pienāca un pateica, ka ir gatavs spēlēt. Mēs devām viņam laiku, un viņš parādīja savu pieredzi. Redzēsim, vai viņš varēs spēlēt sestdien."

"Marseille" galvenais treneris Ēriks Gerets: "Esam sakauti un sarūgtināti - mums nepieciešams lielāks morālais spēks. "Atletico" rādīja labu sniegumu, un mēs nevarējām viņus apturēt. Pēc diviem mačiem mums nav punktu, un esam gandrīz jau izslēgti no tālākā turnīra. Aguero ir fenomenāls spēlētājs un bieži guvis tādus vārtus kā šovakar. Stāstīju spēlētājiem, kā pret viņu jāspēlē aizsardzībā, bet viņš ir lielisks futbolists. Bija iespējas gūt vārtus, taču tas nenotika. Komanda spēlēja labi, tāpēc ir grūti pieņemt, ka mačs tika zaudēts pēc individuālas kļūdas, bet tā tas ir. Ja pēc katras spēles sodītu spēlētājus, varētu iet laukumā pats. Uz Eidhovenu dosimies, lai uzvarētu, bet nepieciešams brīnums, lai kvalificētos nākamajai kārtai."

Izmantotie resursi:
uefa.com