Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Pizaro: "Būs lieliski atkal satikt Mourinjo"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pizaro: "Būs lieliski atkal satikt Mourinjo"
Klaudio Picaro (priekšplānā)
Foto: AP

Brēmenes "Werder" kluba futbolists Klaudio Picaro pirms šodien gaidāmās Čempionu līgas spēles ar Milānas "Inter" ir noskaņots optimistiski.

Brēmenes futbolisti Čempionu līgas grupu turnīru uzsāka diezgan neveiksmīgi, savā laukumā nospēlējot neizšķirti ar Kipras "Anorthosis" futbolistiem. "Inter" futbolisti turnīru uzsāka veiksmīgāk, uzvarot izbraukumā "Panathinaikos" futbolistus. Klaudio Picaro pirms šīvakara spēles uzslavēja pretiniekus, taču arī piebilda, ka pretinieks ir uzvarams:

"Mēs apzināmies, ka uzvarēt būs grūti, jo "Inter" ir spēcīgs konkurents, taču mēs arī zinām, to, ka mēs varam viņus uzvarēt. Man ir ļoti patīkamas atmiņas no pagājušās reizes, kad es šeit biju ieradies, jo es iesitu vārtus un mēs uzvarējām."

"Tas būs lieliski vēlreiz viņu satikt," par iespēju tikties ar savu bijušo treneri Žozē Mourinjo sajūsmu neslēpa Picaro. "Diemžēl man ar viņu izdevās kopā pastrādāt tikai ļoti īsu laiku. Man nebija iespējas parādīt viņam visu uz ko esmu spējīgs, arī tādēļ, ka es izlaidu lielu daļa pirmssezonas gatavošanās posma, jo piedalījos "Copa America". Tagad man atkal ir dota iespēja viņam pierādīt sevi," skaidro Picaro.

Arī pats Mourinjo uzslavēja Picaro, izsakot nožēlu, ka viņam ar Peru uzbrucēju kopā pastrādāt izdevās tikai pāris mēnešus. "Inter" aizsargs Materaci uzskata, ka Brēmenes komandā nav spilgtu individualitāšu [iznemot Diego], bet ir ļoti labi saspēlēts kolektīvs, kas varētu itāļiem sagādāt problēmas.

Izmantotie resursi:
uefa.com