Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Latvijas kausa otrā posma izloze kopā saved divus Nākotnes līgas klubus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas kausa otrā posma izloze kopā saved divus Nākotnes līgas klubus
Foto: JFK Ventspils

"Atbildīgas spēles" Latvijas kausa izcīņā 30. maijā notika otrā posma pāru izloze, kurā piedalījās 24 komandas no trim līgām.

Iepriekš sacensību pirmo posmu, kas risinājās divās kārtās, pārvārēja pa septiņām komandām no "Altero.lv LIIGA" jeb Latvijas 2. līgas un "Dali Dali" 3. līgas čempionāta. Šiem klubiem otrajā posmā pievienojušies desmit "Optibet" Nākotnes līgas pārstāvji.

Piecos izlozē noteiktajos pāros satiksies "Optibet" Nākotnes līgas un "Dali Dali" 3. līgas komandas, trīs pāros spēkosies "Optibet" Nākotnes līgas un "Altero.lv LIIGA" vienības, divos pāros kopā ielozēti "Altero.lv LIIGA" un "Dali Dali" 3. līgas pārstāvji, vienā pārī spēkiem mērosies "Optibet" Nākotnes līgas konkurenti (Olaine - Ventspils), bet vēl vienā pārī - "Altero.lv LIIGA" komandas.

Spēle
FK Beitar – FK Lielupe
FK PPK/Betsafe – Leevon Saldus
Rēzekne – JFK Daugava/Salaspils FS
FK Union – JDFS Alberts
FK Ķekava/Auda – Rīgas Futbola skola
JRFPC Upesciema Warriors – FK Smiltene/BJSS
AFA Olaine – JFK Ventspils
Ogre United – Riga United FC
Sports United/FK Cēsis – Grobiņas SC/LFS
FK Aliance – FK Dinamo Rīga
Jēkabpils SC – FK Limbaži
Mārupes SC – Skanstes SK

Otrā posma spēles paredzētas 10.-11. jūnijā, kam sekos "Play-off" posma pāru izloze. "Play-off" posmā kļūs zināmas tās sešas komandas, kas pievienosies desmit "Optibet" Virslīgas klubiem turnīra astotdaļfinālā.

Šīs sezonas turnīra fināls paredzēts 25. oktobrī.

Latvijas kausa izcīņas vēsturē kopš 1936. gada pie prestižās trofejas tikušas 39 dažādas klubu komandas, bet kopš valsts neatkarības atgūšanas kausu virs galvas cēlušas 13 dažādas vienības. Pērn pirmoreiz vēsturē Latvijas kausu izcīnīja FK “Auda”.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/15849/latvijas...

  +2 [+] [-]

, 2023-05-30 15:42, pirms gada
Iekavās varēja ietakstīt pakāpi kurā klubs spēlē

     [+] [-]

, 2023-05-30 15:49, pirms gada
Šogad manuprāt daudzas komandas nemaz nepiedalījās kausa spēlēs.

  +3 [+] [-]

, 2023-05-30 16:07, pirms gada
kausā jau gan bija jāspēlē arī Vlīgai daudz ātrāk, lai piemēram Sports United/FK Cēsis var pret Liepāju uzlaizt, un lai FK PPK/Betsafe pret Riga FC uzlaiž, tie būtu fotbola svētki, a tagad tāds kā Virslīgas 4 apļu pielikums. tikai nekliedziet ka V līgā slodze utt, lai spēlē ar rezervistiem un dublieriem, būtu labi svētki mazajiem klubiem

  +1 [+] [-]

, 2023-05-30 16:15, pirms gada
Galīgi nebūtu par skādi pierakstīt aiz katras komandas, kurā līgā tā spēlē, lai nav jāzīlē.

  +2 [+] [-]

, 2023-05-30 16:31, pirms gada
Atbalstu Omammas viedokli. Liekas, pat futbola lielvalstīs augstāko līgu klubi spēlē pret 4.līgas klubiem.

  +1 [+] [-]

, 2023-05-30 16:42, pirms gada
guntis86 rakstīja: Atbalstu Omammas viedokli. Liekas, pat futbola lielvalstīs augstāko līgu klubi spēlē pret 4.līgas klubiem.
Pilnīgi piekrītu.
Nākotnes vārdā tas nāks tikai par labu futbolam Latvijā, jo iespējams šobrīd reģionos ir kāds ļoti talantīgs bērns kurš pateicoties šai reklāmai izvēlēsies savu karjeru virzīt futbolam un nākotnē spēlēs visaugstākajā līmenī Kas zin... tā var gadīties

     [+] [-]

, 2023-05-30 19:36, pirms gada
guntis86 rakstīja: Atbalstu Omammas viedokli. Liekas, pat futbola lielvalstīs augstāko līgu klubi spēlē pret 4.līgas klubiem.
Vienīgais, tad parasti spēlē 2. sastāvs. Kas gan arī nebūtu slikti - iespēja izskrieties dziļākām rezervēm.

     [+] [-]

, 2023-05-30 23:03, pirms gada
Nevar paļauties tikai uz dziļākām rezervēm, ka ar tām nesanāk pazors. Reģionos arī gana talantīgi futbolisti, kas ar autobusu spēli var novest līdz pendelēm. Tajās jau visādi var gadīties. Atbalstu šādu sistēmu arī pie mums, bet federācija ir pārņemta ar savu Baltijas līgas projektu. Vietējais futbols viņiem nav tik saistošs.