Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

"PPK/Betsafe" kausa astotdaļfinālā tiek pie Virslīgas līdervienības "Riga"

Emils Ozerinskis

"PPK/Betsafe" kausa astotdaļfinālā tiek pie Virslīgas līdervienības "Riga"
"PPK/Betsafe" šīs sezonas labākais vārtu guvējs Oļegs Semjonovs. Foto: LFF

"Atbildīgas spēles" Latvijas kausa izcīņā veikta izloze, kas ļāvusi noskaidrot astotdaļfināla pārus fāzē, kad turnīrā iesaistās arī Virslīgas klubi. Pie draudīgākā iespējamā pretinieka tika lielu popularitāti ieguvušais "PPK/Betsafe" projekts, kas samērīs spēkus ar valsts bagātāko futbola klubu "Riga".

Iepriekšējās Latvijas kausa izcīņas spēļu kārtas izvērtās daudziem pārsteigumiem bagātas, līdz cīņām ar Virslīgas komandām nespējot nonākt trīs šobrīd visaugstāk Nākotnes līgas turnīra tabulā esošajām nedublieru komandām "Skanstei", "Grobiņai" un "Leevon Saldus". Tikai trīs Nākotnes līgas vienības JDFS "Alberts", AFA "Olaine" un "Beitar" spēja tikt cauri 4. spēļu kārtas sietam. Līdz Top-16 fāzei aizcīnījās trīs otrās līgas vienības - "Mārupe", "Jēkabpils" un lielu popularitāti ieguvusī "PPK/Betsafe".

"PPK/Betsafe" spēlētāju sarakstā iekļautā Emīla Blūma un Rīgas reģiona tiesnešu koordinatora Ādolfa Supes rokām tika ielozēti divi pāri bez Virslīgas komandām. Līdz šim spoži spēlējušie mārupieši sacentīsies ar Nākotnes līgas komandu "Beitar", bet jēkabpilieši samēros spēkus ar JDFS "Alberts" vienību.

Jurija Žigajeva trenētā "PPK/Betsafe" piedzīvos eksāmenu pret Latvijas profesionālā sporta bagātāko komandu "Riga", kas pirms piektdien gaidāmā Rīgas derbija, kas būs vērojams gan Sportacentrs.com, gan TV4 ēteros, atrodas čempionāta līderpozīcijā.

Aktuālā Latvijas kausa turētāja "Auda" savu trofejas aizstāvību sāks Daugavpilī, kamēr valsts čempione "Valmiera" uzņems Virslīgas pastarīti "Super Nova".

Principā mēneša laikā trīs savstarpējās spēles aizvadīs "Metta" un "Liepāja", kuras kopā savestas arī kausa astotdaļfinālā. Pērnā gada kausa fināliste RFS dosies uz Jelgavu, kamēr Nākotnes līgas vienība AFA "Olaine" uzņems tukumniekus.

"Atbildīgas spēles" Latvijas kausa Top-16

SpēleSpēle
Mārupe - BeitarAFA Olaine - Tukums 2000/Telms
Valmiera - Super NovaJelgava - RFS
Jēkabpils - JDFS AlbertsPPK/Betsafe - Riga
Metta - LiepājaDaugavpils - Auda

Latvijas kausa astotdaļfināla cīņas paredzēts izspēlēt no 15. līdz 17. jūlijam.

  +2 [+] [-]

, 2023-06-27 14:58, pirms 10 mēnešiem
PPK- uz Eiropas līgu !

  +1 [+] [-]

, 2023-06-27 15:18, pirms 10 mēnešiem
Nu tur ir jābūt mega lieliem futbola svētkiem un cilvēkiem vēl vairāk kā uz Rīgas derbiju. Kas par materiālu seriālam.

  +1 [+] [-]

, 2023-06-27 17:59, pirms 10 mēnešiem
protams tikai sakritība, ka PPK cilvēks izlozē vienmēr izvelk PPK vēlamos pretiniekus

  +1 [+] [-]

, 2023-06-27 18:11, pirms 10 mēnešiem
Daniel rakstīja: protams tikai sakritība, ka PPK cilvēks izlozē vienmēr izvelk PPK vēlamos pretiniekus
Kapēc vēlamos?
Te būs 10:0, vai tiešām PPK gribēja pa dirsu dabūt, vai labāk būtu ielozējuši sav kādu klubu kas ir zemākā līgā!

     [+] [-]

, 2023-06-27 18:30, pirms 10 mēnešiem
Rigai jaiet pec rekorda,speletajiem jakača stati vismaz 12-0 vajag.Betairs ari kausa nevar izlikt tos pāris ukraiņus,ja tiem nav prof liigumi? Afa var tukumu uzmest.Sanaak Centralais mačs bfc vs auda

  +2 [+] [-]

, 2023-06-27 20:10, pirms 10 mēnešiem
Daniel rakstīja: protams tikai sakritība, ka PPK cilvēks izlozē vienmēr izvelk PPK vēlamos pretiniekus
Tu vispār domā ko raksti vai tikai bļauj bļaušanas pēc? no otrās līgas spēlēt ar Virslīgas komandu, virslīgas līderi kur spēlēs amatieri pret profesionāļiem. Jā, varbūt, arī gana daudz cilvēku aizies uz to spēli, tas ir vienīgais plus, cerams, ka spēle būs Skonto stadionā.

  +1 [+] [-]

, 2023-06-27 20:51, pirms 10 mēnešiem
Precīzi nezinu vai bez skonto un daugavas stadiona(kas futbolam nav tas labākais stadions) ir vēl Rīgā kāds stadions ar 1000+ vietām.
Ja PPK-Riga spēle notiktu skonto tad tur 100% būtu 1000+ skatītāji ja ne visi 2000.
Būtu ļoti labi priekš vietējā futbola popularitātes, ja šo spēli aizvadītu skonto. Tie būs lieli svētki arī pie lielas rezultāta atšķirības.
Ja spēle notiks mežparkā, tad liels kauns LFF

     [+] [-]

, 2023-06-28 12:06, pirms 10 mēnešiem
RR08 rakstīja: Ja spēle notiks mežparkā, tad liels kauns LFF
Ne jau LFF, bet "PPK/Betsafe" izvēlēsies spēles norises vietu.