Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Jelgavā un Daugavpilī sāksies Latvijas kausa pusfināli

Jelgavā un Daugavpilī sāksies Latvijas kausa pusfināli
Foto: Aivars Ķesteris, ventasbalss.lv

Latvijas kausa izcīņas pusfināla pirmajās spēlēs šovakar, plkst. 18:00 "Jelgava" uzņems "Ventspili", bet "Daugavpils" savā laukumā spēkosies ar Jūrmalas "Spartaku". Abus mačus tiešraidē varēs vērot portālā Sportacentrs.com, bet spēli no Jelgavas - arī Sportacentrs.com TV kanālā.

"Jelgava" pret "Ventspili"

Pērnās sezonas kausa finālisti - "Jelgavas" un "Ventspils" futbolisti - pagājušo piektdien aizvadīja savstarpējo maču "SynotTip" Virslīgas čempionāta ietvaros. Ventspils Olimpiskā centra stadionā minimālu uzvaru ar 1:0 svinēja mājinieki, vienīgos vārtus spēles 30. minūtē gūstot Ģirtam Karlsonam, kuram tie bija jau ceturtie vārti šosezon Virslīgā.

Virslīgas kopvērtējumā abas komandas pašlaik atrodas pretējos polos. "Ventspils" ar 11 punktiem ieņem otro vietu, bet "Jelgava" sezonu sākusi neveiksmīgi un ar četriem punktiem ir pirmspēdējā, septītajā vietā. Ventspilnieki piecās spēlēs vēl nav zaudējuši, bet jelgavnieki piecos mačos izcīnījuši tikai vienu panākumu. Latvijas kausa ceturtdaļfinālā "Ventspils" ar 1:0 pieveica čempionvienību "Liepāja", bet pēdējo divu gadu kausa ieguvēja "Jelgava" ar 3:2 pārspēja "komanda.lv" Pirmās līgas klubu "Babīte".

"Daugavpils" pret "Spartaku"

Arī "Daugavpils" un "Spartaks" reizi jau tikušies šīs sezonas Virslīgas čempionātā. 19. martā Kauguru vidusskolas laukumā jūrmalnieki svinēja uzvaru ar 3:0, divus vārtus gūstot Elvim Stuglim, bet vienus - Dmitrijam Platonovam. Tieši Platonovs ar pieciem gūtiem vārtiem šobrīd ir Virslīgas labākas vārtu guvējs.

"Spartaks" sezonu iesācis lieliski, piecās spēlēs izcīnot četras uzvaras un ar 12 punktiem ieņemot Virslīgas līderpozīciju. Bet "Daugavpils" piecās spēlēs guvusi tikai vienu uzvaru un ar trim punktiem atrodas pēdējā, astotajā vietā. Latvijas kausa ceturtdaļfinālā "Spartaks" ar 3:1 pieveica "Skonto", bet "Daugavpils" ar 2:0 uzvarēja FS "Mettu"/Latvijas Universitāte.

Pusfinālu atbildes spēles tiks aizvadītas 4. maijā. Plkst. 14:00 "Spartaks" Kauguru vidusskolā uzņems "Daugavpili", bet plkst. 16:00 "Ventspils" savā laukumā sāks cīņu pret "Jelgavu".

Izmantotie resursi:
lff.lv
synottipvirsliga.lv

     [+] [-]

, 2016-04-27 10:16, pirms 8 gadiem
Fināls Jelgava pret Spartaku? Lai arī kā Jelgavai šobrīd neiet, kausā pēdējos gados veicās.

     [+] [-]

, 2016-04-27 10:21, pirms 8 gadiem
Dzīvosim,redzēsim

     [+] [-]

, 2016-04-27 10:43, pirms 8 gadiem
Kā FK Jelgava kapteinis teica. Šī ir iespēja restartēt sezonu. To arī novēlu.

     [+] [-]

, 2016-04-27 11:07, pirms 8 gadiem
Izskatās, ka šī būs Astafjeva pēdējā spēle kā Jelgavas galvenajam trenerim....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-04-27 15:35, pirms 8 gadiem
Nu gan minimāla interese par šādu notikumu - pagājušā gada kausa atkārtojums! Es teiktu, ka pie vainas ir jelgavnieki, bet tikai viņi arī var parūpēties par kādu intrigu. Ja bumbulēs kā Ventspilī, tad arī rezultāts būs kā Ventspilī, bet varbūt par 2:0 vai 3:1. Nedomāju, ka Astafjevam jāeksperimentē ar sastāvu, sēdinot malā, piemēram, Turkovu, bet gan jāpasaka viena kaislīga uzundrinājuma runa un jadzen komanda uz priekšu, Piemēram, var atcerēties pagājušo gadu un kausa finālu, tās emocijas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja