Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Latvijas kausa play-off kārtā ielozēti trīs Nākotnes līgas pāri

Emils Ozerinskis

Latvijas kausa play-off kārtā ielozēti trīs Nākotnes līgas pāri
JDFS "Alberts" vārtsargs Germans Māliņš. Foto: LFF

"Atbildīgas spēles" Latvijas kausa izcīņā izlozēti otrā posma play-off pāri, kuri cīnīsies par iespēju turnīra turpinājumā sacensties ar Virslīgas čempionāta komandām. Top-16 cīņās iekļūs viena 2. līgas komanda, jo izloze kopā saveda "Limbažus" un "Jēkabpili".

Latvijas kausa otrās kārtas play-off cīņu uzvarētājus Top-16 fāzē jau gaidīs desmit Virslīgas komandas. Seši izlozētie pāri otrās kārtas play-off cīņās spēlēs no 23. līdz 26. jūnijam.

Šoreiz par izlozes rezultātiem atbildīgi bija LFF mārketinga un komunikācijas nodaļas vadītājs Renārs Krīgers kā arī TV personība Jana Duļevska.

Izlozē kopā tika savesti trīs Nākotnes līgas pāri. JDFS "Alberts" komanda uzņems viesus no "Leevon Saldus". Smilteniešiem būs jādodas izbraukumā uz Grobiņu, bet "Rēzekne" tiksies ar "Skanstes" futbolistiem, kuriem būs jāmēro ceļš uz Latgali.

Nākotnes līgas debitante "Salaspils" uzņems trešās līgas vienību "Augšdaugavas NSS", savukārt Nākotnes līgas vieniem no līderiem jelgavniekiem izloze pretī devusi citu trešās līgas komandu "Futbola Parks Academy/LSPA".

Cīņā Top-16 kārtā iekļūs viena komanda no otrās līgas čempionāta. Iepriekšējās kārtas lielākā pārsteiguma autore "Jēkabpils" sacentīsies ar savu līgas konkurenti "Limbažiem". Lai gan izlozē kā mājinieki tika ielozēti jēkabpilieši, tomēr pamatojoties uz iepriekš aizvadītajām cīņām, duelis norisināsies Limbažos.

"Atbildīgas spēles" Latvijas kausa otrās kārtas play-off

Pāris
JDFS Alberts - Leevon Saldus
Grobiņas SC - Smiltene
Rēzekne - Skanste
Salaspils - Augšdaugavas NSS
Limbaži - Jēkabpils
FPA/LSPA - FS Jelgava

Top-16 fāzes spēles, kurās jau cīnīsies arī Virslīgas komandas, norisināsies 9. un 10. jūlijā.