Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"AEK" uzsāk divas tiesas prāvas

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"AEK" uzsāk divas tiesas prāvas
Foto: www.aekfc.gr

Grieķijas Superlīgas klubs Atēnu "AEK" ir uzsācis divas tiesāšanās prāvas vienlaikus. Viena no tām ir pret komandas bijušo galveno treneri, bet otra pret bijušo futbolistu.

Kluba bijušais galvenais treneris serbs Dušans Bajevičs negaidīti atstāja komandas vadības stūri šī gada 1. jūlijā, nevienu nebrīdinot. Kluba vadība uzskata, ka tā ir neprofesionāla rīcība, tādēļ kā kompensāciju pieprasa no serba vienu miljonu eiro. Bajevičam ar komandu bija jānostrādā vēl viena sezona.

Komandas bijušais futbolists brazīlietis Marsio Amoroso tā arī nav atgriezies no vasaras brīvdienām, par ko sasutuši ir Atēnu kluba pārstāvji. Viņi ir pieprasījuši no Grieķijas futbola federācijas anulēt līgumu ar viņu, pie tam pieprasa no futbolista divu miljonu eiro kompensāciju.

Interesanti ir tas, ka arī futbolists vēlas tiesāties ar klubu. Viņš ir iesniedzis sūdzību FIFA, pieprasot, lai līgums ar klubu tiktu lauzts, pie tam futbolists vēlas iegūt visu to naudu, ko viņš būtu saņēmis, ja turpinātu spēlēt "AEK" sastāvā. Amoroso līgums ar klubu ir spēkā vēl uz vienu sezonu.

Izmantotie resursi:
sportingreece.com

     [+] [-]

, 2008-07-30 10:45, pirms 16 gadiem
Cerams iztiks bez vēlākiem rakstiem - Tiesas prāvā iespējams uzvarēs spēlētājs, pēc tam klubs, pēc tam treneris un tad tiesas prāva tiks pārtraukta, jo FIFA nebūs uzskatījusi to par vajadzīgu!