Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Bijušais "Baku" uzbrucējs Žaba: "Klubu nācās pamest Starkova dēļ"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bijušais "Baku" uzbrucējs Žaba: "Klubu nācās pamest Starkova dēļ"
Aleksandrs Starkovs Baku
Foto: www.fcbaku.com

Bijušais Azerbaidžānas komandas „Baku” uzbrucējs Žaba, kuru trenē Aleksandrs Starkovs, atzinis, ka klubu bija spiests pamest tieši Latvijas izlases trenera dēļ.

„Cerēju jauno sezonu sākt „Baku”, taču klubs izlēma, ka neesmu tam vairs vajadzīgs. Man nācās kravāt čemodānus. Vienīgais iemesls ir Starkovs. Tas ir viņa lēmums, pret kuru man jāizturas ar cieņu,” atklājis Žaba.

Vaicāts, vai viņam bijušas problēmas ar treneri, Žaba atbildēja apstiprinoši: „Neslēpšu, ka man bija problēmas ar Starkovu – mēs viens otru nesapratām. Vēlējos sevi parādīt no labākās puses, centos gūt daudz vārtu. Pirmajā sezonā biju komandas labākais vārtu guvējs, situ iekšā daudz. Arī pēc Starkova ierašanās izcēlos. Tieši mani vārti pacēla komandu uz pirmo sešinieku. Ko gan vēl vairāk varēju izdarīt?”

Uzbrucējs norādīja uz to, ka ne tikai viņam vienīgajam bija problēmas ar disciplīnu: „Iespējams, taču ne es vienīgais biju vainīgs. Pavērojiet „Baku” treniņus un jūs redzēsiet, kas notiek komandā. Disciplīna patiešām piekliboja.”

Žaba atzina, ka no kluba prasīs kompensāciju par līguma priekšlaicīgu pārtraukšanu (brazīlietim vēl bija spēkā līgums uz vienu sezonu), bet par jaunu klubu ideju pagaidām neesot.

Izmantotie resursi:
Azerisport.com - Все об Азербайджанском спорте

  +4 [+] [-]

, 2011-06-28 09:36, pirms 13 gadiem
Vecais krupjus nemīl!

 +15 [+] [-]

, 2011-06-28 09:40, pirms 13 gadiem
Atbrīvoja vietu Verpakovskim
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-06-28 09:48, pirms 13 gadiem
ar tādu uzvārdu nekas labāks nav sagaidāms (žaba - krupis). Starijs jau neies tādu bučot!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2011-06-28 10:59, pirms 13 gadiem
Tak priekškam starkovam vajag labu uzbrucēju ? pff labāk tak savāk 15 aizsargus un kapāt ar 9-1-0

  -4 [+] [-]

, 2011-06-28 12:54, pirms 13 gadiem
STARKOVS ir āksts, kur labāki spēlētāji, tur viņš taisa sūdus,manuprāt, no futbola vairs neko nejēdz, viņš ir apstājies savā trenera izaugsmē..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-06-28 18:14, pirms 13 gadiem
Meric rakstīja: STARKOVS ir āksts, kur labāki spēlētāji, tur viņš taisa sūdus,manuprāt, no futbola vairs neko nejēdz, viņš ir apstājies savā trenera izaugsmē..
Tu acīmredzot esi ākts, ja nesaproti to, ka spēlētājiem bez discplīnas komandā nav vietas. Nav disciplīnas, nav rezultātu. Visu pareizi darīja Starkovs. Nav jau arī spēlētājs nekāds Ronaldu, lai uz viņu piemiegtu acis un ļautu spēlēt tikai uzvārda dēļ.