Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Jols: ''Esam pārāk atkarīgi no Suareza''

Jols: ''Esam pārāk atkarīgi no Suareza''
Luiss Suarezs
Foto: AP

Nīderlandes kluba ''Ajax'' galvenais treneris Martins Jols pēc pagājušajā nedēļas nogalē aizvadītās vietējā čempionāta spēles, kurā Amsterdamas klubs mājās nespēja uzvarēt ''Sparta'' vienību, nospēlējot neizšķirti 0:0, atzinis, ka komandas spēle lielā mērā atkarīga no uzbrucēja Luisa Suareza snieguma.

Pirmajā sezonas spēlē ''Ajax'' izbraukumā pārspēja ''FC Groningen'' ar 2:0, bet pēc nedēļas savā laukumā pārliecinoši ar 4:1 sakāva līgas jaunpienācējus ''RKC Waalwijk''. Trešās kārtas centrālajā spēlē ''Ajax'' viesos spēlēja pret ''PSV Eindhoven'', bet rezultatīvā spēlē tomēr nācās atzīt mājinieku komandas uzvaru ar 4:3. Vēlāk starplaikā starp vietējā čempionāta spēlēm, nedēļas vidū, ''Ajax'' aizvadīja arī Eiropas līgas spēli, kur savā laukumā sagrāva Slovākijas klubu ''Slovan'' ar 5:0 un četrus no pieciem vārtiem guva urugvajietis Luiss Suarezs. Pagājušajā nedēļas nogalē ''Ajax'' mājās nespēja uzvarēt pērnās sezona pastarīšus ''Sparta Rotterdam'' futbolistus, cīnoties neizšķirti 0:0.

Pirmajās četrās sezonas spēlēs 22 gadus vecais Suarezs pretinieku komandu vārtsargus pārspējis deviņas(!) reizes, taču pagājušajā svētdienā viņam vārtus gūt neizdevās, tāpat arī nevienam citam viņa komandas biedram. Pēc neizteiksmīgā neizšķirta pret ''Sparta'', komandas treneris Jols atzina, ka komandas sniegums lielā mērā ir atkarīgs no komandas vadošā spēlētāja Suareza snieguma.
''Kas notiks, ja pēkšņi Suarezs zaudēs formu? Mums vairs nav pietiekoši laba uzbrucēja, kurš spētu izšķirt mača likteni. Mēs esam pārāk atkarīgi no Suareza snieguma,'' sacīja bijušais ''Hamburg'' un ''Tottenham Hotspur'' komandu treneris.

Tiek lēsts, ka līdz transfēru perioda beigām Jols plāno iegādāties vēl kādu labu uzbrucēju. Pagājušajā nedēļā ''Ajax'' veica pārrunas ar Anglijas Čempionāta kluba ''Middlesbrough'' vadību par brazīlieša Afonso Alveša (28) iespējamo iegādi, taču angļu klubs par spēlētāju prasa pārāk lielu transfēru summu.
Tāpat ''Ajax'' izrāda nopietni interesi par 30 gadus veco Eindhovenas kluba ''PSV'' uzbrucēju Daniju Kovermansu.

Izmantotie resursi:
fcupdate.nl

     [+] [-]

, 2009-08-26 20:10, pirms 15 gadiem
nuu vienmeer ir iespeeja iegadaaties kadu uzbruceeju...luka toni varat njemt

     [+] [-]

, 2009-08-26 22:50, pirms 15 gadiem
Droši vien Beyern par Toni grib ārāk daudz ...

     [+] [-]

, 2009-08-26 23:39, pirms 15 gadiem
Jāpiekrīt vien Jolam - Suarezs ir komandas vilcējs. Ja viņš zaudētu formu, komandai būtu diezgan grūti bez viņa. Jānopērk kāds labs uzbrucējs. Grwbi, lai ņem! Ivanovs jau ir sistēmā, vajag arī uzbrucēju no LM! Bet, ja skatamies reāli, tad tas pats Afonso Alvess ir labs variants. Domāju, ka viņš noteikti gribētu labāk spēlēt Eredevise nekā Championship...

Toni viņi noteikti nepirks, ticiet man!

     [+] [-]

, 2009-08-27 17:24, pirms 15 gadiem
Alvesh jau no eredevise paarnaaca pagaajushosezon ja nemaldos tad speeleeja Heerenven