Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Horvātu futbola tiesnesim piespriests 4 gadu cietumsods par dalību spēļu sarunāšanā

Horvātu futbola tiesnesim piespriests 4 gadu cietumsods par dalību spēļu sarunāšanā
Zeļko Širičs
Foto: Hrvoje Kneževičs

Horvātu futbola tiesnesis un bijušais Horvātijas Futbola federācijas viceprezidents Zeļko Širičs par piedalīšanos spēļu rezultātu sarunāšanā saņēmis četru gadu cietumsodu, kā arī astoņu gadu liegumu darbam Horvātijas futbola struktūrās.

2011.gada nogalē Zeļko Širičs tika arestēts un apsūdzēts kukuļņemšanā 30 tūkstošu eiro apmērā. Tobrīd Širičs vadīja Horvātijas Futbola federācijas tiesnešu komiteju.

Bijušajam Horvātijas Futbola federācijas viceprezidentam un starptautiskās kategorijas tiesnesim Širičam piespriests četru gadu cietumsods, bet astoņus gadus viņš nedrīkstēs strādāt horvātu futbola federācijā.

53 gadus vecais Širičs savulaik uzskatīts par vienu no labākajiem valsts futbola tiesnešiem, kuram nereti tika uzticēts tiesāt arī principiālās Zagrebas "Dinamo" un Splitas "Hajduk" spēles.

Izmantotie resursi:
hrsport.net

  +1 [+] [-]

, 2014-03-25 20:38, pirms 11 gadiem
Kad pienāks latviešiem tie laiki,
Ko citas tautas tagad redz...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-03-25 20:51, pirms 11 gadiem
Tā ir kad mentiem nepasaka uz ko jaliek
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja