Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Suarezam jauns līgums ar "Ajax"; klubs nopērk vēl vienu urugvajieti

Suarezam jauns līgums ar "Ajax"; klubs nopērk vēl vienu urugvajieti
Jaunais ''Ajax'' spēlētājs - Nikolass Lodeiro
Foto: EFE/Scanpix

Urugavajas izlases uzbrucējs Luiss Suarezs, kuru jau labu laiku lenc Eiropas vadošie klubi, pagarinājis līgumu ar pašreizējo komandu Amsterdamas "Ajax". Jaunais līgums būs spēkā līdz 2013. gadam. Tikmēr klubs iegādājies vēl vienu urugvajieti – uzbrūkošā tipa pussargu Nikolasu Lodeiro (20).

22 gadus vecais Urugvajas izlases spēlētājs, par kuru nopietnu interesi izrāda tādi klubi kā ''Manchester United'', ''Chelsea'', ''Manchester City'', ''Inter'', ''AC Milan'' un ''Barcelona'', Amsterdamā ieradās 2007. gada vasarā. Kopš tā brīža viņš visu turnīru ietvaros komandas rindās aizvadījis 116 spēles, kuru laikā pārspējis pretinieku vārtsargus 80 reizes, un nenoliedzami bijis "Ajax" komandas līderis. Par spīti spekulācijām par un ap viņa turpmāko nākotni Amsterdamas kluba rindās, kļuvis zināms, ka Suarezs piekritis pagarināt esošo līgumu vēl uz vienu gadu. Jaunais līgums būs spēkā līdz 2013. gadam.

Protams, līguma pagarināšana negarantē to, ka talantīgais futbolists paliks Amsterdamā līdz līguma termiņa beigām. Pērnā gada izskaņā Suarezs atzina, ka ''Ajax'' rindas janvārī noteikti nepametīs un paliks komandā vismaz līdz nākošā gada jūnijam. Lai nu kā, spēlētājs atzina, ka pašreiz izbauda dzīvi Amsterdamā: ''Visi runāja par manu iespējamo transfēru, bet es tikmēr veicu pārrunas ar ''Ajax'' par līguma pagarināšanu. ''Ajax'' ir fantastisks klubs, un komanda vēl var augt un augt. Pašreiz izbaudu dzīvi Amsterdamā, komanda joprojām turpina progresēt. Mani ļoti izbrīnīja Lodeiro iegāde – labā nozīmē.''

Komandas rindas papildinājis Suareza tautietis Nikolass Lodeiro (20). Uzbrūkošā tipa pussargs, kurš kopš 2007. gada pārstāvēja Urugvajas klubu ''Nacional'', Amsterdamas klubam pievienojās par četriem miljoniem eiro, parakstot līgumu uz 2,5 gadiem. Tiek minēts, ka jau šajā vasarā abu klubu puses vēlreiz sēdīsies pie darījumu galda, lai apspriestu šī līguma pagarināšanu vēl uz divām sezonām. Pērn Lodeiro pirmo reizi izpelnījās izsaukumu uz Urugvajas izlasi, kuras rindās jau aizvadījis divas spēles.

''Esam redzējuši viņu darbībā piecas vai sešas reizes. Viņš tagad spēlē arī Urugvajas izlasē. Luiss viņu zina ļoti labi un ir priecīgs par šo darījumu. Lodeiro ir izveicīgs spēlētājs, kurš var veiksmīgi spēlēt pozīcijā uzreiz aiz uzbrucējiem, kā arī kreisajā malā,'' par jauno komandas papildinājumu izteicās ''Ajax'' galvenais treneris Martins Jols.

Izmantotie resursi:
ajax.nl

  -1 [+] [-]

, 2010-01-25 21:43, pirms 15 gadiem
Tas "vēl viens urugvajietis" ir next best thing, un 4 mio par viņu ir pamatīgi "pa lēto". Holandes čempionāts būs lieliska vieta, kur progresēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-26 12:21, pirms 15 gadiem
pavelsp rakstīja: ko Suarez vel Eredivisie ligaa dar?
Spēlē futbolu.
Viņš jau rudenī pateica, ka nesteigsies un janvārī nekur neies. Pēc sezonas visticamāk.