Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Delass noslēdz līgumu ar "Anorthosis"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Delass noslēdz līgumu ar "Anorthosis"
Trajanos Delass
Foto: AFP

Slavenais grieķu aizsargs Trajanos Delass ir noslēdzies divu gadu līgumu ar Kipras čempioniem "Anorthosis Famagusta".

Nesen ziņojām par to, ka Delass ir nolēmis nepagarināt līgumu ar Atēnu "AEK", tādēļ pēc abpusējās vienošanās līgums tika lauzts. Ilgi bez kluba grieķis nepalika, jo jau šodien ir noslēdzis līgumu ar Kipras labāko klubu "Anorthosis".

32 gadus vecais aizsargs tagad spēlēs klubā, kurā vēl neilgu laiku iepriekš spēlēja viens no visu laiku labākajiem Latvijas futbolistiem Marians Pahars. Starp citu, komandas galvenais treneris joprojām ir gruzīns Temuri Kecbaja. "Anorthosis" sastāvā spēlē vairāki diezgan labi pazīstami futbolisti – Georgijs Kinkladze, Mario Žardels, Siniša Gogičs, Iljans Kirjakovs, kā arī jau pieminētais Kecbaja.

"Es esmu sajūsmā par līguma noslēgšanu ar Delasu. Mēs vienojāmies par līguma nosacījumiem šorīt. Viņš ir izcils futbolists, kurš grieķu futbolam ir devis ļoti daudz, viņš ir viens no labākajiem mūsu kluba ieguvumiem. Es ceru, ka mēs iegūsim viņa pārejas dokumentus laikā, lai viņš varētu spēlēt jau nākamajā mačā pret "Rapid"," savu sajūsmu neslēpa kluba prezidents Andreass Panteliss. „Anorthosis” jau nākamajā nedēļā būs jāaizvada Čempionu līgas 2.kvalifikācijas kārtas pirmā spēle pret Vīnes "Rapid".

Delass savas karjeras laikā ir spēlējis daudzos klubos, slavenākie no tiem ir "Sheffield United", kā arī "Roma". Lielākais Trajanosa karjeras sasniegums noteikti ir uzvara Eiropas čempionātā 2004. gadā, pie tam tieši viņa vārtu guvums bija izšķirošais pusfināla mačā pret Čehiju.

Saistītie raksti

Delass lauž līgumu ar "AEK"

Izmantotie resursi:
uefa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-24 14:48, pirms 16 gadiem
nja diez kads budzets vinjiem