Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Romancevs atgriezies ''Spartak'' kā konsultants

Romancevs atgriezies ''Spartak'' kā konsultants
Oļegs Romancevs

Bijušais Maskavas ''Spartak'' galvenais treneris Oļegs Romancevs, kura vadībā komanda ir uzvarējusi deviņas reizes Krievijas Premjerlīgā, ir atgriezies klubā un būs treneru konsultants.

Kā zināms, tad pagājušonedēļ no kluba galvenā trenera amata tika atlaists Mikaels Laudrups un pašlaik par galvenā trenera vietas izpildītāju ir iecelts ''Spartak'' ģenerālmenedžeris Valērijs Karpins.

Šodien kļuvis zināms, ka bijušais komandas vadītājs Oļegs Romancevs atgriezīsies klubā un viņa galvenais pienākums būs konsultēt Valēriju Karpinu, kurš šobrīd ir galvenā trenera vietas izpildītājs. Pats Romancevs atzinis, ka piekritis šim piedāvājumam nekavējoties: ''Šie visi puiši, kas tagad trenē komandu, ir manis trenēti. Ar katru no viņiem esmu strādājis ļoti daudz gadus. Katru pazīstu ļoti labi un par viņiem ļoti pārdzīvoju. Pirms kāda laika ''Spartak'' vērsās pie manis ar lūgumu palīdzēt un atgriezties klubā, kam, protams, piekritu. Ir lieli mērķi un ambīcijas - atgriezt komandā uzvaru izcīnīšanu. Jāatgriež ''Spartak'' spēles stils un es mēģināšu palīdzēt cik spēju. Mans galvenais uzdevums būs dot padomus treneriem. Palīdzēšu viņiem treniņu procesā, lai komandas rezultāti uzlabotos.''

Šobrīd Maskavas ''Spartak'' Krievijas Premjerlīgā pēc nospēlētām piecām spēļu kārtām atrodas 7.vietā, izcīnīdama septiņus punktus.

Izmantotie resursi:
sportbox.ru

  -2 [+] [-]

, 2009-04-23 18:41, pirms 15 gadiem
ieciklejusies uz savu iso piespelu stilu..jadzivo lidzi laikam...

  -1 [+] [-]

, 2009-04-23 19:25, pirms 15 gadiem
zvaniet starkovam un paluudzaties,moz atgrieziisies.normaali paceela komandu,bet vng.,slikti

  +1 [+] [-]

, 2009-04-23 19:30, pirms 15 gadiem
Nu kur ta bez viņa!! Tad jau drīz galvanajs bus!! Bardaks! Zvērēja ka uz spartaku vajrs nenāks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja