Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Van der Vīls sajūsmā par Eiropas grandu izrādīto interesi

Van der Vīls sajūsmā par Eiropas grandu izrādīto interesi
Gregorijs van der Vīls
Foto: AFP/Scanpix

Nīderlandes izlases un Nīderlandes kluba Amsterdamas "Ajax" aizsargs Gregorijs van der Vīls jau labu laiku atrodas Eiropas futbola grandu uzmanības lokā. Futbolists ir priecīgs, ka ar savu sniegumu piesaistījis vadošo klubu uzmanību.

22 gadus vecais aizsargs kopš 2006. gada pārstāv "Ajax", taču sagaidāms, ka Amsterdamā talantīgais futbolists ilgi vairs nepaliks. Pateicoties Van der Vīla diezgan iespaidīgajam sniegumam, pēc viņa pakalpojumiem lūko vairāki vadošie Eiropas klubi, visnopietnāk interesi izrādot Anglijas Premjerlīgas klubam Londonas "Arsenal", kurā, kā zināms, spēlē viņa tautietis Robins van Persijs (26).

"Protams, ir patīkami dzirdēt, ka interesi izrāda tāds klubs kā "Arsenal". Uzskatu, ka esmu piemērots Premjerlīgas spēles stilam. Robins van Persijs man ir stāstījis daudz par Premjerlīgu, "Arsenal" un Arsēnu Vengeru. Varbūt viņš (Van Persijs) par mani varētu aizlikt kādu labu vārdu," sacīja Nīderlandes izlases aizsargs.

Tāpat Van der Vīls atklāja, ka interesi par viņu izrāda arī Spānijas abi lielākie klubi - "Barcelona" un Madrides "Real": "Zinu, ka "Barcelona" un "Real" arī ir ieinteresēti, bet pašreiz domāju tikai un vienīgi par to, lai veiksmīgi aizvadītu PK izcīņu."

Nīderlandes izlasi Van der Vīls pārstāv kopš pērnā gada, valstsvienības rindās paspējot aizvadīt jau 12 spēles. Nākamo spēli PK izcīņas ietvaros Nīderlande, kura jau nodrošinājusi vietu astotdaļfinālā, aizvadīs 24. jūnijā, tiekoties ar Kamerūnas izlasi.

Izmantotie resursi:
telegraaf.nl

  +1 [+] [-]

, 2010-06-22 23:46, pirms 14 gadiem
Nav brīnums, ka pēc tik labām pēdējām sezonām par viņu interesējas lielie klubi. Domāju, ka viņš jau nu noteikti ir pāraudzis Eiredivisie līmeni un var doties uz kādu TOP 4 čempionātu. Personīgi gribētos redzēt viņu, spēlējam Premjerlīgā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-06-23 10:11, pirms 14 gadiem
Van der Vīls, ja neapstāsies izaugsmē, ilgus gadus būs izlases labais malējais aizsargs.
Ja kaut kur pāriet, tad tikai uz klubu, kur garantēta spēļu prakse. Pietiek jau ar Drentes, Rigtera, Bābela, Maduro utt. piemēriem ar pārāk agru pāreju vai vnk nosēšanos uz soliņa.