Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Liepājas Futbola skola'' galotnē uzvar ''Super Nova/RTU'' un turpina cīņu par medaļām

''Liepājas Futbola skola'' galotnē uzvar ''Super Nova/RTU'' un turpina cīņu par medaļām
Foto: Sieviešu futbols

Šodien Sieviešu futbola līgā tika aizvadīta viena spēle, kurā ''Liepājas Futbola skola'' prata atspēlēties, izskaņā piecu minūšu laikā gūt divus vārtus un pārspēt ''Super Nova/RTU'' ar 2:1.

Šodien vienīgajā Latvijas sieviešu futbola čempionāta spēlē ''Liepājas Futbola skola'' spēles izskaņā prata atspēlēties un izbraukumā ar 2:1 apspēlēt ''Super Nova/RTU'', kas tādējādi zaudēja nozīmīgus punktus cīņā par medaļām.

Visi vārti tika gūti otrajā puslaikā. Vispirms 52. minūtē pēc precīza Tīnas Ritenbergas-Balodes sitiena vadībā izvirzījās mājinieces, taču pēdējo vārdu spēlē teica liepājnieces. Viešņas guva divus vārtus piecu minūšu laikā - vispirms 82. minūtē precīza bija Guna Ozola, bet 86. minūtē ar uzvaras vārtiem izcēlās Anna Propošina.

Turnīra tabulā ar 21 punktu ''Super Nova/RTU'' ir otrās, kamēr liepājnieces ar 18 punktiem ceturtās. Čempiona titulu jau nodrošinājusi ''Rīgas Futbola skola'', kura vēl nav zaudējusi nevienu spēli čempionātā.

Sieviešu Futbola līga

V.KomandaSUNZP
1.Rīgas Futbola skola12120033
2.SK Super Nova/RTU1270521
3.FS Metta1270521
4.Liepājas Futbola skola1260615
5.FK Olaine1231810
6.FK Auda1201111

Izmantotie avoti:
https://lff.lv/sacensibas/sievietes...


PSV futbolisti svin titula iegūšanu. Foto: PSV

PSV pēc sešu gadu pārtraukuma un 25. reizi vēsturē triumfē Nīderlandē

Šodien par Nīderlandes futbola augstākās līgas čempioni 25. reizi kluba vēsturē kļuva PSV, kas 32. kārtas mačā ar 4:2 pārspēja Roterdamas ''Sparta''. Komanda turnīrā triumfējusi pirmo reizi pēdējo sešu gadu laikā.
Žans Mota un Lionels Mesi. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Connect/Scanpix
2

Mesi izdara piecas rezultatīvas piespēles un labo MLS rekordu

Argentīnas futbola izlases kapteinis Lionels Mesi labojis Amerikas Savienoto Valstu un Kanādas apvienotās futbola līgas rekordu, Maiami "Inter" 6:2 uzvarā pret Ņujorkas "Red Bulls" atzīmējoties ar vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.
Foto: Aśka Żmijewska/Wisła Kraków

1. līgas klubs triumfē Polijas kausā un izcīna ceļazīmi uz Eirokausiem

Vakar Varšavā notikušajā Polijas kausa izcīņas finālspēlē uzvarēja pašreiz 1. līgā esošā Krakovas "Wisła", kura atspēlējās un papildlaikā pieveica (2:1) Ščecinas "Pogoń".