Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Video: Portugālē vārtsargs gūst vārtus ar sitienu no sava soda laukuma

Portugāles pēc spēka otrajā līgā sestdienas vakarā maču aizvadīja "Varzim" komanda, kas ar 2:0 pārspēja "Mafra". Otrā puslaika sākumā "Varzim" vārtsargs Rikardu no rokas veica spēcīgu un tālu bumbas sitienu pāri laukumam, kas futbolā nav nekas neierasts, taču neierasts bija turpinājums. Bumba pārlidoja pāri teju visam soda laukumam, atsitās pret zemi pie pretinieku soda laukuma un pilnībā pārsteidza pretinieku vārtsargu, kurš bija nedaudz izgājis no vārtiem. Bumba ielidoja vārtos, un Rikardu varēja ļauties priekiem par gūtajiem vārtiem no 80-90 metru distances.

, 2021-03-21 20:23, pirms 3 gadiem
toto vārti
Viktors Ģekerešs. Foto: Manuel Fernando Araujo/EPA/Scanpix

Zviedrijas ungārs Ģekerešs minūtes laikā iesit divus un izglābj "Sporting" punktu

Vienā no Portugāles futbola meistarsacīkšu lielklubu dueļiem līdervienība Lisabonas "Sporting" izbraukumā galotnē neilgā laikā iedzina divu vārtu starpību, spēkojoties 2:2 pret "Porto".
"Vitesse" pret PSV. Foto: imago/Pro Shots/Scanpix
3

Saikne ar Abramoviču maksā "Vitesse" 18 punktus un pirmo izlidošanu 35 gadu laikā

Nīderlandes Karaliskās futbola asociācijas (KNVB) neatkarīga licencēšanas komiteja pieņēmusi lēmumu atņemt 18 punktus Eredivisie pastarītei Arnemas "Vitesse", kas tādējādi garantējusi augstākās līgas pamešanu.
Lionels Mesi. Foto: Reuters/Scanpix
2

Vārtsargam rupja kļūda, Mesi atgriešanās neglābj no izstāšanās no CONCACAF Čempionu kausa

CONCACAF Čempionu kausā, ko agrāk dēvēja par Čempionu līgu, noskaidroti visi pusfinālisti. Šonakt atbildes spēlēs uzvarēja Meksikas klubi "Pachuca" un "Monterrey", sasniedzot nākamo kārtu.