Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Del Pjēro pagarinās līgumu Austrālijā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Del Pjēro pagarinās līgumu Austrālijā
Alesandro del Pjēro
Foto: AP/Scanpix

Viens no visu laiku labākajiem itāliešu futbola uzbrucējiem Alesandro del Pjēro paziņojis, ka pagarinās līgumu vēl uz vienu gadu ar Austrālijas klubu "Sydney FC". Sezonā viņš nopelnīs ap diviem miljoniem dolāru.

Alesandro del Pjēro līgumu ar Sidnejas komandu parakstīja 2012. gada septembrī, šajā laikā A Līgā nospēlējot 18 spēles. Gūtie 11 vārti vienas sezonas laikā jau tagad ir jauns kluba rekords! Lai arī izskanēja baumas, ka 38 gadus vecais spēlētājs varētu pārcelties uz Brazīliju vai ASV, pats del Pjēro paziņojis, ka pagarinās līgumu vēl uz vienu gadu.

"Pārcelšanās uz šejieni bija liels izaicinājums gan man, gan ģimenei. Nācās mainīt visu mūsu dzīvē. Laikapstākļi, pilsēta - viss ir lieliski! Bet, galvenais, ka esmu ieradies uz šejieni, lai spēlētu. Tas ir izaicinājums, es strādāju, lai uzvarētu. Šobrīd komanda spēlē labi, bet ar to nav pietiekami. Mums ir jāturpina cīnīties par "play-off"."

Austrālijas augstākajā līgā spēlē desmit komandas, bet "Sydney" ieņem piekto vietu sešas kārtas līdz pamatturnīra noslēgumam.

Del Pjēro pārcelšanās uz Austrāliju ievērojami palielinājusi vietējo žurnālistu un skatītāju interesi par futbolu. Sidnejas komandas spēles tiek labi apmeklētas, pie tam krietni uzlabojušies mārketinga rādītāji. Lieki piebilst, ka pieauguši arī televīzijas reitingi.

Izmantotie resursi:
Fox Sports | Sports News, Videos, Fixtures, TV...
Yahoo! Sports - Sports News, Scores, Rumors,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-21 17:29, pirms 11 gadiem
Pareizi, Alesandro! Sidneja ir lieliska pilsēta un austrālieši prot spēlēt futbolu, ne tikai austrāliešu futbolu. Pareiza izvēle. Joprojām un vienmēr mans mīļākais spēlētājs!