Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

"Spartak" budžets nākamgad būs ap 65 miljoniem dolāru

"Spartak" budžets nākamgad būs ap 65 miljoniem dolāru
"Spartak" futbolisti
Foto: AP

Maskavas "Spartak" direktoru padomes priekšsēdētājs Leonīds Feduns paziņojis, ka "Spartak" nākamā gada budžets būs aptuveni tāds pats kā pagājušajā gadā - 65 miljoni ASV dolāru.

Maskavas "Spartak" futbolistiem iepriekšējā sezona bija ļoti neveiksmīga, jo komanda Krievijas Premjerlīgā ieņēma tikai astoto vietu. Šovakar Maskavas klubs aizvadīs izšķirošo spēli UEFA kausa izcīņas grupu turnīrā, viesos tiekoties ar "Tottenham" futbolistiem.

Leonīds Feduns paziņojis, ka komandas nākamā gada budžets neatšķirsies no šī gada: "Mēs esam apstiprinājuši 2009. gada budžetu, kurš būs aptuveni tāds pats kā iepriekšējā sezonā - 65 miljoni ASV dolāru. 2007. gadā likās, ka mums izdosies strādāt ar ienākumiem, bet tagad šis mērķis atkal ir attālinājies. Jebkurā gadījumā ir jāuzceļ stadions, jāuzlabo kluba bāze, tai skaitā arī jaunatnes. Pēc tā es domāju, ka mēs būsim tuvu tam, lai spēlētu Čempionu līgā.

Mums ir aptuveni 66 miljoni izdevumu, bet apmēram 40 miljoni ienākumu, bet tas ir bez Čempionu līgas. Kad es nopirku "Spartak" tā ienākumi bija tikai 4 līdz 5 miljoni dolāru. Tātad ienākumi ir pieauguši apmēram desmit reizes, bet izdevumi tikai četras reizes. Ceru, ka tad, kad krīze beigsies, mēs atsāksim stadiona celtniecības darbus, iespējams, jau nākamgad."

Izmantotie resursi:
championat.ru


, 2008-12-18 15:45, pirms 15 gadiem
WOW, nereāli
, 2008-12-18 16:43, pirms 15 gadiem
lielībnieks vien ir tas Feduns to mašīnas mētāja pie Horvātijas kājam to tagad lielās,ka līdz ar viņa ierašanos ienākumi ir pieauguši,bet vai tas ir PATS galvenais???Komanda tač spēlē smieklīgu futbolu pašlaik!!!
, 2008-12-18 17:51, pirms 15 gadiem
lai cik es mīlētu Spartaku jāatzīst, ka to vadījusi ir tikai stulbeņi.
, 2008-12-18 18:01, pirms 15 gadiem
65Milj........pa pacmitam vietam spelee..
, 2008-12-18 18:09, pirms 15 gadiem
daudzas lietas komandā ir jāmaina. Jāiepērk daudz labu spēlētāju, piem. sakarīgu uzbrucēju...
, 2008-12-18 18:16, pirms 15 gadiem
Barca7 rakstīja: daudzas lietas komandā ir jāmaina. Jāiepērk daudz labu spēlētāju, piem. sakarīgu uzbrucēju...
pats primarais buutu...nomainiit visu vadiibu..
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Jirgens Klops un Pepeins Leinderss. Foto: Zumapress.com/Scanpix
1

Ilggadējais Klopa palīgs Leinderss kļūs par Austrijas granda "Salzburg" galveno treneri

Austrijas futbola klubs "Salzburg" pavēstījis par vienošanās panākšanu uz trim sezonām ar komandas jauno galveno treneri Pepeinu Leindersu, kurš amatā stāsies pēc šīs sezonas beigām.
Glāzgovas "Rangers" centieni atspēlēties: "Celtic" soda laukumā divi vārtsargi. Foto:

"Celtic" triumfē derbijā un ceturtdaļsoli no Skotijas titula, "Rangers" pussargam rūgts puslaiks

Skotijas Premjerlīgā ļoti tuvu 12. čempiones titulam kopš 2012. gada ir Glāzgovas "Celtic", kura sestdien pilsētas lielklubu derbijā jeb The Old Firm ar 2:1 pārspēja tiešo sāncensi "Rangers", divas kārtas pirms sacensību beigām iegūstot sešu punktu pārsvaru.