Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

''Shakhtar'' trenerim sirdstrieka

''Shakhtar'' trenerim sirdstrieka
Mirča Lučesku
Foto: AP

Ukrainas futbola kluba ''Shakhtar'' treneri Mirču Lučesku piemeklējusi sirdstrieka, kā rezultātā rumāņu speciālists nogādāts slimnīcā, kur viņam tiks veiktas medicīniskās pārbaudes.

''Shakhtar'' kluba galvenais treneris pašreiz atrodas Doņeckas slimnīcā, kur viņam tiek veiktas dažādas medicīniskās pārbaudes. Par nepatīkamo atgadījumu visus informēja kluba ģenerāldirektors Sergejs Palkins, kurš atklāja, ka sāpes krūtīs Lučesku sajutis jau Šveicē, kur komanda pirms pāris dienām aizvadīja pārbaudes spēles. Pēdējo dienu laikā, sajūtot bezspēku, Lučesku konsultējās ar ārstiem, kuri deva padomu, lai treneris samazina savu slodzi treniņu laikā un mazāk laika pavada treniņā. Tomēr rumānis atteicies un uzstāja, ka neizlaidīs nevienu treniņu.

Ārsts piedāvāja Lučesku parakstīt vienošanos, ka treneris ārsta ieteikumus saprot, taču nedomā tos pildīt. ''Es atgriežos treniņā,'' minētājā dokumentā uzrakstīja Lučesku. Palkins arī atzīmēja, ka klubā tādu Lučesku rīcību uzskata kā vīrišķības izpausmi un upurēšanos savai komandai, klubam un līdzjutējiem. ''Tas tikai pierāda to, ka šis cilvēks ar miesu un dvēseli vienmēr ir uztraucies par savu komandu. Par to viņam – liels paldies!'' sacīja ''Shakhtar'' ģenerāldirektors.

Palkins pieminēja, ka sirdstrieka Lučesku piemeklējusi ceļā no Austrijas uz Ukrainu. Vadība piedāvāja veikt pārbaudes Šveicē, taču rumāņu treneris attiecies, jo vēlējies labāk doties atpakaļ uz Doņecku. Trenera nepieciešamajām pārbaudēm kluba vadība uzaicināja Ukrainas labākos ārstus.

''Ārsti palūdza, lai kādu laiku (divas nedēļas) viņu netramdām. Šai lietai mēs pieejam ļoti nopietni. Diemžēl pirmā Ukrainas čempionāta spēle mums būs jāaizvada bez Lučesku, taču veselība ir pirmajā vietā. Vēlos pateikties visiem ārstiem, kas garantējuši, ka pēc divām nedēļām viņš būs atpakaļ. Vakar biju slimnīcā un Lučesku uzstājīgi teica, ka varot pamest slimnīcu, lai trenētu komandu, nesaprazdams, kāpēc ārsti liek viņam palikt tur veselas divas nedēļas. Bet es viņu saprotu – ir sezonas sākums, nosprausti lieli mērķi, tāpēc viņš arī pārdzīvo,'' tā Palkins.

Izmantotie resursi:
football.ua

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2009-07-16 18:20, pirms 15 gadiem
Cerams būs viss kārtībā.Neapšaubāmi labākais rumāņu treneris.

  +5 [+] [-]

, 2009-07-16 18:37, pirms 15 gadiem
Peec virsraxta sapratu,ka tas letaali beidzies,bet par laimi kljuudos