Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

''CSKA'' vēlreiz centīsies iegūt Japānas izlases pussargu Hondu

''CSKA'' vēlreiz centīsies iegūt Japānas izlases pussargu Hondu
Keisuke Honda
Foto: soccernews.nl

Krievijas Premjerlīgas klubs Maskavas ''CSKA'' janvārī, kad atvērsies ziemas transfēru periods, vēlreiz izteiks piedāvājumu Nīderlandes kluba ''VVV Venlo'' vadībai par iespēju iegādāties Japānas izlases pussargu Keisuki Hondu, kurš gan vasarā esot atteicis krievu klubam.

Jau esam ziņojuši, ka par Japānas izlases un Nīderlandes kluba ''VVV Venlo'' jauno uzlēcošo zvaigzni jau labu laiku interesi izrāda vairāki Eiropas Top līgu klubi. Aizvadītās vasaras beigās nopietnu interesi par 23 gadus veco futbolistu izrādīja ''Liverpool'', bet vēlāk vēl viens Premjerlīgas klubs - ''Everton'' (šobrīd vairs nē, jo nopirkts Krievijas izlases spēlētājs Dinijars Biljaļetdinovs).

Tāpat interesi par Hondu izrādījuši arī vietējie klubi - ''PSV'' (pats futbolists agrāk izteicies, ka, ja pāries uz kādu Nīderlandes klubu, tad tikai un vienīgi uz ''PSV''), ''Feyenoord'' un ''Ajax'', kā arī Francijas ''PSG'', Spānijas ''Malaga'' un Maskavas ''CSKA''. Pēdējiem trim gan Honda esot attiecies pievienoties. Tiek lēsts, ka vasaras beigās Maskavas klubs par japāni esot piedāvājuši astoņus miljonus eiro, taču Honda toreiz nav vēlējies pievienoties ''CSKA''.

Kļuvis zināms, ka armijnieki, kuri iekļuvuši Čempionu līgas astotdaļfinālā, janvārī, kad atvērsies ziemas transfēru periods, vēlreiz uzsāks pārrunas ar ''VVV Venlo'' kluba vadību par iespēju iegādāties Hondu. Nīderlandes kluba prezidents Hajs Berdens pavēstījis, ka pagaidām vēl nav pieņemts lēmums, vai darījums tiešām varētu notikt. Pēc Berdena teiktā ''CSKA'' nav vienīgais klubs, kurš vēlas iegādāties Hondu, taču Maskavas kluba vadība ir noskaņojusies visnopietnāk, salīdzinot ar citiem klubiem.

Iepriekšējā sezonā Honda, kļūstot par Nīderlandes 2. līgas rezultatīvāko spēlētāju, palīdzēja komandai izcīnīt pirmo vietu un nodrošināt vietu Nīderlandes augstākajā līgā ''Eredivisie''. Šajā sezonā komandas rindās vietējā visu turnīru ietvaros Honda piedalījies 19 spēlēs un guvis astoņus vārtus. ''VVV Venlo'' pašreiz ieņem 9. vietu čempionāta turnīra tabulā. Japānas izlases rindās Honda spēlē kopš pērnā gada un jau ir aizvadījis desmit mačus, kuros guvis trīs vārtus.

Izmantotie resursi:
omroepvenray.nl