Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Rivaldu atgriežas un kopā ar dēlu gūst trīs vārtus Brazīlijas B Sērijas spēlē

Rolands Eliņš

Rivaldu atgriežas un kopā ar dēlu gūst trīs vārtus Brazīlijas B Sērijas spēlē
Dēls un tēvs - Rivaldinju un Rivaldu
Foto: Diariodepernambuco.com.br

Bijušais Brazīlijas futbola izlases līderis Rivaldu oficiāli atgriezies profesionālajā futbolā un šonakt izcēlies ar vārtu guvumu Brazīlijas pirmās līgas mačā. Viņa komanda "Mogi Mirim" uzvarēja ar 3:1, un simboliski, ka abus pārējos "Mogi Mirim" vārtus guva Rivaldu dēls Rivaldinju.

43 gadus vecais Rivaldu pirms nepilna mēneša paziņoja par plāniem atgriezties futbolā, reaģējot uz viņa pārvaldībā esošās "Mogi Mirim" neveiksmēm Brazīlijas pirmajā līgā. Komanda sezonas sākumā bija noslīdējusi uz pēdējo vietu un, lai motivētu savus spēlētājus un palīdzētu treniņos, Rivaldu bija gatavs atgriezties futbolā. Pirmo spēli viņš aizvadīja pirms nedēļas, palīdzot komandai izcīnīt uzvaru 2:1. Abi vārti gan tika gūti pēc Rivaldu nomainīšanas 68. minūtē.

Šonakt, savā otrajā spēlē pēc atgriešanās Rivaldu palīdzēja "Mogi Mirim" izcīnīt uzvaru ar 3:1. Zīmīgi, ka šajā spēlē ar "hat-trick" izcēlās Rivaldu ģimene - Rivaldu pats realizēja pendeli, bet viņa 20 gadus vecais dēls Rivaldinju slaidā lēcienā pēc kombinācijas, kurā ar otro piespēli bija iesaistīts arī viņa tēvs, guva vārtus ar galvu un spēles izskaņā pārliecinoši realizēja izgājienu viens pret viens.

"Esmu pateicīgs par to, kā viss izvērsies," pēc spēles sacīja 1999. gada pasaules labākais futbolists Rivaldu. "Esmu priecīgs, ka pašam izdevās gūt vārtus, un bija arī lieliski redzēt, kā mans dēls šajā mačā guva divus vārtus."

Pēdējās divās spēlēs gūtie seši punkti ļāvuši "Mogi Mirim" izrāpties no pēdējās vietas un ar desmit punktiem 13 spēlēs ieņemt 18. vietu B Sērijā 20 komandu konkurencē, tiesa, zemāk esošajiem klubiem vēl viena spēle rezervē. Nākamā spēle "Mogi Mirim" paredzēta naktī uz 26. jūliju pret šobrīd pēdējās vietas īpašnieci "Ceara", tās sākums 3:00 pēc Latvijas laika. Rivaldinju, kurš visu savu līdzšinējo karjeru aizvadījis "Mogi Mirim", šosezon deviņās spēlēs izcēlies ar trim vārtiem.

Izmantotie resursi:
Football News and Scores - ESPN FC
Confederação Brasileira de Futebol

  -1 [+] [-]

, 2015-07-15 13:22, pirms 9 gadiem
Leģenda, bet pendeles tur nebija.

  +4 [+] [-]

, 2015-07-15 17:15, pirms 9 gadiem
Dēls un tēvs - Rivaldinju un Rivaldu. Un mazdēls tad būs Rivaldindinju?

     [+] [-]

, 2015-07-15 17:57, pirms 9 gadiem
https://www.youtube.com/watch?v=OiW...

Leģenda arī Holivudā

  +2 [+] [-]

, 2015-07-15 19:08, pirms 9 gadiem
Jā, pendele īsti nebija, bet tiesnesis saredzēja. Varbūt no viņa skatu punkta.... Bet, protams, tēva un dēla spēlēšana vienā komandā... Tas ir skaisti. Un ja vēl juniors gūst skaistus vārtus, bet seniors parāda kā pendeles jāsit. Jauki.

     [+] [-]

, 2015-07-16 16:39, pirms 9 gadiem
asta rakstīja: Leģenda, bet pendeles tur nebija.
Kā nebija? Tīri spēle ar roku.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-16 23:41, pirms 9 gadiem
Mixes rakstīja: https://www.youtube.com/watch?v=OiW...

Leģenda arī Holivudā
Nu pareizi ka teeloja, nav ko sist virsuu, ja normaali padotu bumbu tad jau nav bazars.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-18 10:36, pirms 9 gadiem
Leģenda. 2002. gada pasaules kausa niknākais trio - Ronaldo, Ronaldinho un Rivaldo