Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Zenit" par Mandžukiču "Atletico" piedāvā 28 miljonus eiro

"Zenit" par Mandžukiču "Atletico" piedāvā 28 miljonus eiro
Mario Mandžukičs
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītās Krievijas Premjerlīgas sezonas čempione Sanktpēterburgas "Zenit" izteikusi piedāvājumu spāņu klubam Madrides "Atletico" par 28 miljoniem eiro pārdot Horvātijas izlases uzbrucēju Mario Mandžukiču.

Par horvātu uzbrucēju interesējas vairāki klubi, tostarp aizvadītās sezonas Itālijas A Sērijas uzvarētāja un UEFA Čempionu līgas fināliste Turīnas "Juventus" vienība. Kā ziņo itāliešu laikraksts "La Gazzetta dello Sport", "Zenit" par Mandžukiča pāreju uz Sanktpēterburgas vienību ir gatava iztērēt 28 miljonus eiro, kas ir lielākā summa, kāda līdz šim piedāvāta Madrides "Atletico" par 29 gadus veco futbolistu.

Sanktpēterburgas "Zenit" nākamsezon spēlēs Čempionu līgā, kur aizvadītajā sezonā tika sasniegts astotdaļfināls, savukārt dalība Eiropas līgā noslēdzās pie ceturtdaļfinālu barjeras. Krievijas čempioni starpsezonā uz diviem gadiem pagarināja līgumu ar vienu no komandas līderiem, portugāļu pussargu Dani, kā arī noslēdza līgumu ar bijušo Maskavas "Dinamo" pussargu Arturu Jusupovu.

Mario Mandžukičs aizvadītajā "La Liga" sezonā piedalījās 27 spēlēs Madrides vienības sastāvā un guva 12 vārtus, savukārt "Atletico" sezonu noslēdza trešajā vietā turnīra tabulā, bet Čempionu līgā pagājušā gada fināliste izstājās ceturtdaļfināla stadijā.

Karjeru uzbrucējs sāka dzimtajā Horvātijā, pārstāvot Zagrebas klubus "NK Zagreb" un "Dinamo Zagreb", bet 2010./2011. gada sezonā pārcēlās uz Vācijas Bundeslīgas vienību "VFL Wolfsburg". Pēc divām sezonām Volfsburgā Mandžukičs karjeru turpināja titulētajā Minhenes "Bayern", divu gadu laikā dažādos turnīros aizvadot 88 spēles un gūstot 48 vārtus. Minheniešu rindās horvātu uzbrucējs 2012./2013. gada sezonā triumfēja Čempionu līgā, kā arī pa divām reizēm uzvarēja gan Bundeslīgā, gan Vācijas kausa izcīņā. Horvātijas izlasē Mario ir aizvadījis 59 spēles un guvis 18 vārtus.

Izmantotie resursi:
ФК "Зенит" готов купить форварда Манджукича у...
Mario Mandzukic | Football Stats | Atletico...

  +7 [+] [-]

, 2015-06-12 12:40, pirms 9 gadiem
rakstam pievienotā bilde laba piemeklēta

  +3 [+] [-]

, 2015-06-12 12:43, pirms 9 gadiem
random_koments rakstīja: rakstam pievienotā bilde laba piemeklēta
++++Tev
"Nu nē, uz Krieviju"

  +1 [+] [-]

, 2015-06-12 13:12, pirms 9 gadiem
Atletico vairāk par Mandžukiču diez vai dabūs un Super Mario Zenit varēs labu summiņu nopelnīt.

  +4 [+] [-]

, 2015-06-12 14:06, pirms 9 gadiem
M Bayern>M Atletico> Zenit, nakamais limenis FC Skonto
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-06-12 15:31, pirms 9 gadiem
Viņam tomēr ir jau kādi 30 gadi, ilgi vairs nesportos, tāpēc, ja var nopelnīt krietni vairāk, kāpēc gan neiet tur kur maksā..