Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Spartak" pieprasa uz vairākām spēlēm diskvalificēt Kuraņji

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Spartak" pieprasa uz vairākām spēlēm diskvalificēt Kuraņji
Kevins Kuraņji steidz atvainoties Sergejam Paršivļukam
Foto: ITAR-TASS

Krievijas Premjerlīgas klubs Maskavas "Spartak" Krievijas futbola federācijai pieprasījis uz vairākiem mačiem diskvalificēt vienu no Maskavas "Dinamo" līderiem Kevinu Kuraņji, kurš aizvadītajā mačā traumēja aizsargu Sergeju Paršivļuku.

Maskavas derbijs noslēdzās ar rezultātu 1:1. Rezultātu pirmā puslaika izskaņā ar elegantu sitienu ar galvu atklāja Vācijas futbolists Kevins Kuraņji, taču jau pēc divām minūtēm viņš ar Džekija Čana cienīgu sitienu trāpīja pa galvu Sergejam Paršivļukam, par ko nekavējoties saņēma brīdinājumu. Paršivļuks uzreiz tika nomainīts, un nav zināms, kad varētu atgriezties laukumā. Slimnīcā viņam tika konstatēts smadzeņu satricinājums.

Šodien "Spartak" oficiālajā mājaslapā parādījusies informācija, ka vienības vadība griezusies Krievijas futbola federācijā, lūdzot piešķirt Kevinam Kuraņji papildus diskvalifikāciju par rupju spēli, izmantojot cietsirdīgus paņēmienus. Maksimālais sods, ko varētu saņemt Kuraņji, ir sešu spēļu diskvalifikācija.

Kuraņji, kurš "Dinamo" aizvada otro sezonu, ir ļoti svarīgs spēlētājs dinamiešiem. 28 spēlēs viņam desmit vārti un virkne rezultatīvu piespēļu. Vērts piebilst, ka emocijas Maskavas derbijā sita augstu vilni, jo otrā puslaika vidū "Spartak" palika mazākumā, bet kluba vārtu vīram Andrejam Dikaņam cīņas gaitā sejā tika spīdināts ar lāzerīti.

Labāko astotnieka cīņas Premjerlīgā atsāksies 18. novembrī. Mūsu Aleksandra Cauņas "CSKA" tiksies ar Kazaņas "Rubin" (20. šī mēneša datumā). Nav izslēgts, ka daugavpilietis atkal spēlēs pamatsastāvā, jo viņa konkurentam Zoranam Tošičam, visticamāk, tiks veikta operācija, tādēļ šogad viņš laukumā varētu arī vairs nedoties.

Kevins Kuraņji pret Sergeju Paršivļuku

     [+] [-]

, 2011-11-09 12:10, pirms 13 gadiem
nebija tīšām, krievs ar dīvaino uzvārdu pats peldēja neskatoties, kas notiek. DsQ nav pamata.

 +12 [+] [-]

, 2011-11-09 12:30, pirms 13 gadiem
normaala dzeltenaas kartinjas epizode, nekas vairaak. Kuranji skatiijaas uz bumbu un nevareeja redzeet ka aiz vinja arii Parshivljuks iet peec bumbas. Neveiksmiigi ka traapiija ar kaaju pa galvu, bet apzinaati rupja speele kaa to pamato Spartak, tur to4 nebija

  +1 [+] [-]

, 2011-11-09 12:55, pirms 13 gadiem
nu neizskatijas,ka nu baigi rupji velejas nospelet.. meginaja uztvert bumbu un tas ari viss.. vnk aizsargs nevelejas atdot cinu par bumbu un tas ari viss

  +1 [+] [-]

, 2011-11-09 13:10, pirms 13 gadiem
Vērts piebilst, ka emocijas Maskavas derbijā sita augstu vilni, jo otrā puslaika vidū "Spartak" palika mazākumā, bet kluba vārtu vīram Andrejam Dikaņam cīņas gaitā sejā tika spīdināts ar lāzerīti.

nezinu kāpēc, bet tas skan tik mīļi un nenormāli smieklīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-11-09 13:52, pirms 13 gadiem
Varbuut vareeja aiz matiem izvilkt uz sarkano, bet nekas vairaak gan tur nav redzams...

  +1 [+] [-]

, 2011-11-09 14:30, pirms 13 gadiem
Tur zemteksts pavisam cits .... Pirms kāda laika Spartak spēlētāju Velitonu DsQ uz 6 spēlēm par it kā tīšu pārkāpumu pret CSKA vārtsargu..
Tagad Spartaks ieslēdz '' obratku ''

  -3 [+] [-]

, 2011-11-09 15:04, pirms 13 gadiem
noteikumos ir rakstīts : ja ir asins ( pārkapuma rezultātā ) tad ir sarkana kartiņa !

  +1 [+] [-]

, 2011-11-09 15:22, pirms 13 gadiem
konway rakstīja: noteikumos ir rakstīts : ja ir asins ( pārkapuma rezultātā ) tad ir sarkana kartiņa !
Parādi kur kas tāds ir rakstīts Hokejā ir tāds punkts, ka ja ir asinis tad 2+2

     [+] [-]

, 2011-11-09 16:10, pirms 13 gadiem
egons118 rakstīja: Tur zemteksts pavisam cits .... Pirms kāda laika Spartak spēlētāju Velitonu DsQ uz 6 spēlēm par it kā tīšu pārkāpumu pret CSKA vārtsargu..
Tagad Spartaks ieslēdz '' obratku ''
Veiltonam tas jau nebija pirmais shaada veida paarkaapums (vairaakas reizes nonesis vaartusargus, pagaajushaa sezonaa traumeeja Maskavas Dinamo vaartusargu, shogad Akinfejevu) taa kaa Spartak apeleeshana- galiigi garaam.

     [+] [-]

, 2011-11-09 21:09, pirms 13 gadiem
Nākas piekrist 'egonam118', jo Velintons tika DQ pēc atsevišķas prasības, moments arī bija 'dzeltenā kartīte', GK ārpus soda laukuma, abi cīnās par bumbu, jā, GK piezemējās neveiksmīgi, taču - dzeltenā kartīte bija pelnīta, agresīva spēle bija, taču apzināts pārkāpums nebija...

Kurnaji arī pelnījis DQ, jo ar augstu kāju, galvā - c'mon....

     [+] [-]

, 2011-11-10 01:41, pirms 13 gadiem
egons118 rakstīja: Tur zemteksts pavisam cits .... Pirms kāda laika Spartak spēlētāju Velitonu DsQ uz 6 spēlēm par it kā tīšu pārkāpumu pret CSKA vārtsargu..
Tagad Spartaks ieslēdz '' obratku ''
tu epizodi ar Akinfejevu vispār redzēji?Veiltons redzēja,ka bumba tiks vārtsargam,bet tik un tā nez kāpēc palīda zem viņa