Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Mesi: ""Barcelona" vadībā ir cilvēki, kuri nevēlas manu atgriešanos klubā"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Mesi: ""Barcelona" vadībā ir cilvēki, kuri nevēlas manu atgriešanos klubā"
Lionels Mesi. Foto: AFP/Scanpix

Vakar par pievienošanos Ziemeļamerikas MLS sacensību klubam Maiami "Inter" paziņojušais argentīniešu futbolists Lionels Mesi intervijā izdevumam "Mundo Deportivo" atklāja, ka "Barcelona" vadībā ir cilvēki, kuri labprātāk viņu redzējuši ejam nekā nākam.

"Nezinu vai ["Barcelona" vadībā] ir cilvēki, kuriem nepatīku, tomēr skaidri zinu, ka ir tādi, kuri nevēlas manu atgriešanos klubā un [2021. gadā] nevēlējās, lai tajā palieku. Šie cilvēki manu atgriešanos uzskatītu par problēmu. Zinu tos, kuri vēlētos manu atgriešanos [Barselonā], viņi par to runāja publiski," izteicās Mesi.

Iepriekšējās divas sezonas Mesi pavadīja Parīzes "Saint-Germain" rindās, aizvadot lieliskus mēnešus šīs sezonas sākumā līdz Pasaules kausa finalturnīram, kurā Mesi bija viens no galvenajiem varoņiem Argentīnas valstsvienības triumfā. Pārējā pusotra sezona bija nesekmīga, parīziešu līdzjutēji argentīnieti bieži izsvilpa. Divu sezonu laikā Mesi Francijas meistarsacīkstēs un Čempionu līgā 72 spēlēs guva 31 vārtus un izdarīja 34 rezultatīvas piespēles. Francijas līgā argentīnietis šosezon veica visvairāk (16) rezultatīvo piespēļu.

Argentīnietis "Barcelona" rindās aizvadījis lielāko daļu savas karjeras, no 2004. līdz 2021. gadam to pārstāvot 778 spēlēs, gūstot 672 vārtus un veicot 303 rezultatīvas piespēles. Šajā laikā Mesi arī septiņas reizes izpelnījās Zelta bumbas balvu.

Mesi Katalonijas vienībā desmit sezonās triumfēja "La Liga" meistarsacīkstēs, septiņas reizes izcīnīja Spānijas kausu un Superkausu, uzvarēja četros UEFA Čempionu līgas turnīros, kā arī pa trim reizēm izcīnīja UEFA Superkausu un FIFA Klubu Pasaules kausu.

Nepilnus 36 gadus vecais futbolista jaunais klubs Maiami "Inter" MLS Austrumu konferences kopvērtējumā šobrīd ieņem pēdējo vietu. MLS regulārā sezona noritēs līdz 21. oktobrim.

Izmantotie avoti:
https://www.mundodeportivo.com/futb...

     [+] [-]

, 2023-06-08 14:39, pirms 11 mēnešiem
Nu nu, nav jau jāstāsta pasakas. Liela kluba leģenda, bet ja jau būtu gribējis tik ļoti Barsā palikt visu mūžu tad būtu palicis jau nosākuma par kapeikām uzspēlēt. Bet tas ir tikai normāli, ka tu negribi palikt/atgriezties klubā, kurš tev nevar nodrošināt piemērojamu atalgojumu.

  +4 [+] [-]

, 2023-06-08 15:19, pirms 11 mēnešiem
varenais_eksperts rakstīja: Nu nu, nav jau jāstāsta pasakas. Liela kluba leģenda, bet ja jau būtu gribējis tik ļoti Barsā palikt visu mūžu tad būtu palicis jau nosākuma par kapeikām uzspēlēt. Bet tas ir tikai normāli, ka tu negribi palikt/atgriezties klubā, kurš tev nevar nodrošināt piemērojamu atalgojumu.
Viņš pat gribēdams nevar Eiropā spēlēt par stipri zemāku atalgojumu nekā ir viņa tirgus vērtība, jo tas biznesā saucas dempings, kurš grauj visu tirgu. Neviens viņam nekad neļaus nospiest uz leju spēlētāju tirgu tādā apmērā, ka tas priekš futbola sāks nest nopietnus zaudējumus.
Pasaulē viss maksā tik cik maksā, un šeit nedarbojas nekādi humānisma principi, ja runa nav par kaut ko ekstrēmu (katastrofas, pandēmijas utt.).

     [+] [-]

, 2023-06-08 15:29, pirms 11 mēnešiem
Tad vajadzēja pasūtīt gangsterus un piekaut tos kuri nevēlās!

  +4 [+] [-]

, 2023-06-08 15:41, pirms 11 mēnešiem
varenais_eksperts rakstīja: Nu nu, nav jau jāstāsta pasakas. Liela kluba leģenda, bet ja jau būtu gribējis tik ļoti Barsā palikt visu mūžu tad būtu palicis jau nosākuma par kapeikām uzspēlēt. Bet tas ir tikai normāli, ka tu negribi palikt/atgriezties klubā, kurš tev nevar nodrošināt piemērojamu atalgojumu.
Pēc La Ligas noteikumiem minimālā summa par kuru Messi varēja parakstīt ar Barcu jaunu līgumu ir 50% no iepriekšējā līguma summas.Kas,ja piemēram pieņem ka Messi saņēma ap 50milj sezonā,sastāda 25milj,ko nu nekādi nenosauksi par kapeikām,ja klubs jau tā,bez Messi līguma,bija pāri atļautajam limitam.

  +1 [+] [-]

, 2023-06-08 16:50, pirms 11 mēnešiem
Nu diezin vai Leo gribētu tagad vilkt visu komandu uz sevis un skraidīt kā pēdējās sezonās Barselonā.

     [+] [-]

, 2023-06-08 17:25, pirms 11 mēnešiem
Futbolistiem ir kaut kāda tāda tendence, kā pārsniedz 35 gadu robežu, neizbēgami sāc čīksēt masu medijos.

  +1 [+] [-]

, 2023-06-08 17:31, pirms 11 mēnešiem
Ja es būtu Argentīnas iedzīvotājs un sekotu līdzi futbolam es noteikti priecātos, jo viņi beidzot varēs redzēt spēles normālā laikā un pat ja ļoti grib par ne ļoti dārgu ciparu aizbraukt uz Messi spēli. Noteikti labāk par arābu līgu

  -2 [+] [-]

, 2023-06-08 17:37, pirms 11 mēnešiem
Jā, jā baigi kādreiz Barselonu un Messi interesējis ievērot finanšu noteikumus, nodokļus utt. Ļoti gribētu, pavilktu savas sviras un būtu Messi palicis Barsā. Viss pārējais tagad ir lirika

     [+] [-]

, 2023-06-08 17:52, pirms 11 mēnešiem
varenais_eksperts rakstīja: Jā, jā baigi kādreiz Barselonu un Messi interesējis ievērot finanšu noteikumus, nodokļus utt. Ļoti gribētu, pavilktu savas sviras un būtu Messi palicis Barsā. Viss pārējais tagad ir lirika
Tev ir kādi reāli pierādījumi, ka Barsa un Messi pārkāpa kādus La Liga, UEFA un FIFA noteikumus?
P.S. Messi epopejai ar nodokļiem nav nekāda sakara ar manis nosauktajām organizācijām, jo tas viss ir citu valsts struktūru kompetencē.

  -1 [+] [-]

, 2023-06-08 19:57, pirms 11 mēnešiem
Ivars Zvirgzdiņš rakstīja: Tev ir kādi reāli pierādījumi, ka Barsa un Messi pārkāpa kādus La Liga, UEFA un FIFA noteikumus?
P.S. Messi epopejai ar nodokļiem nav nekāda sakara ar manis nosauktajām organizācijām, jo tas viss ir citu valsts struktūru kompetencē.
Kā piemin Messi un Barsu, tā tev laikam klapes kāds uzliek virsū

  +2 [+] [-]

, 2023-06-08 20:40, pirms 11 mēnešiem
no sportiskaa viedoklja visi buus tikai ieguveeji, ka Messi neatgrieziisies Barcaa. kaa buutu jaaspeelee pussargiem, lai notiiriitu zem aizsardziibaa pasiivajiem Messi un Levandovska? taa modernu komandu neuzbuuveet.

  +1 [+] [-]

, 2023-06-09 01:15, pirms 11 mēnešiem
555 rakstīja: no sportiskaa viedoklja visi buus tikai ieguveeji, ka Messi neatgrieziisies Barcaa. kaa buutu jaaspeelee pussargiem, lai notiiriitu zem aizsardziibaa pasiivajiem Messi un Levandovska? taa modernu komandu neuzbuuveet.
Tur jau tā lieta. Skaidrs, ka tādu spēlētāju kā Messi ir jāņem kā komandas līderi ap kuru būvēt komandu, bet praktiski jebkuram top klubam tagad paņemt šo spēlētāju, kuram būsim godīgi labākie gadi jau ir aiz muguras, un pakārtot viņam visu pārējo sastāvu lai vienu divas sezonas uztaisītu tipa "last dance"? Un ko pēc tam? Barcelona jau ir pārdzīvojusi viņa aiziešanu, pārstrukturizējusies, pielāgojusies...šobrīd viņu paņemt komandai būtu solis atpakaļ. ASV, tā ir cita lieta - tur no visa tā uztaisīs biznesu un sportiskie panākumi var palikt arī otrā plānā, tas tur daudz nevienu neuztrauks. Kamieļiem atkal cita lieta - tur kādam dvieļiniekam pierādīt ka ES VARU NOPIRKT. Bet eiropas grandiem - vilciens aizgājis pa lielam.

     [+] [-]

, 2023-06-10 02:04, pirms 11 mēnešiem
hah beigās Messi esot atteicies no 3gadu 1.6 miljardu vērta līguma arābos. Iespaidīgi kad tev dod Latvijas budžetu tikai jēgas nekādas.