Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Krievija: "Dinamo" zaudējums ar 0:4 un pēdējā vieta tabulā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Krievija: "Dinamo" zaudējums ar 0:4 un pēdējā vieta tabulā
Sergejs Silkins var meklēt jaunu darbavietu
Foto: ITAR-TASS

Vakar noslēdzās Krievijas Premjerlīgas jaunās sezonas 3. spēļu kārta. Atsevišķās spēlēs tika fiksēti negaidīti rezultāti, bet par turnīra lielāko neveiksminieci droši var saukt Maskavas "Dinamo", kas joprojām ir bez punktiem. Komanda jau meklē jaunu galveno treneri.

Visiespaidīgāk jauno sezonu sākusi iepriekšējā gada čempione Sanktpēterburgas "Zenit" un vicečempione Maskavas "Spartak". Abi šie klubi nav zaudējuši ne punkta, bet trešajā kārtā uzvarēja potenciālos sekotājus. "Zenit" viesos ar 3:1 apspēlēja Maskavas CSKA, tādējādi pierādot, ka arī šogad tai ir pa spēkam iegūt titulu. Vēl viens solīds mačs snaiperim Aleksandram Keržakovam, kurš ne tikai guva vārtus (iesita 11 metru soda sitienu), bet arī atdeva rezultatīvu piespēli. Aleksandrs Cauņa arī šoreiz laukumā pavadīja visas 90 minūtes. Tiek runāts, ka vēl kādas neveiksmes gadījumā armijnieku galvenajam trenerim Leonīdam Sluckim būs jāmeklē jauna darbavieta. To jau atradis uzbrucējs Danko Lazovičs, kuru "Zenit" pārdevis turku "Besiktas".

Maskavas "Spartak" savus atbalstītājus iepriecināja vēl vairāk, nekā "Zenit". Maskavas derbijā ar 4:0 tika sagrauta "Dinamo", tādējādi spartakieši turpina savu uzvaru sēriju. Vēsturnieki atklāj, ka līdzīgās situācijās (sezona iesākta ar trīs uzvarām) "Spartak" allaž triumfējis arī visā čempionātā... Pēc graujošās neveiksmes no amata atkāpās "Dinamo" galvenais treneris Sergejs Silkins, kura vietu vismaz uz laiku ieņems Dmitrijs Hohlovs. "Dinamieši" pēc trīs kārtām atrodas pēdējā vietā, pie tam nav guvuši nevienus vārtus.

Pie smaga panākuma izdevās tikt Kazaņas "Rubin", kas viesos ar 2:1 pieveica "Volga". Pirmajā puslaikā kazaņieši nokļuva zaudētāju lomā, tomēr Gekdeniza Karadeniza un Romāna Jerjomenko vārtu guvumi ļāva tikt pie uzvaras. Minimāla uzvara arī Mahačkalas "Anzhi", kas ar 1:0 pievarēja Permas "Amkar". Mahačkalieši pagaidām turās trešajā pozīcijā, par diviem punktiem atpaliekot no līdervienībām.

Pirmais zaudējums Slavenam Biličam un viņa vadītajai Maskavas "Lokomotiv". Bumbu savos vārtos iesitot Romānam Pavļučenko, "Loko" viesos ar 1:3 atzina "Krasnodar" pārākumu. Vērts piebilst, ka punktu duelim pielika ļoti skaists Juras Movsisjana reids. Pie pirmajiem punktiem Premjerlīgā tika "Mordovia" un "Alania". Pirmie ar 3:0 sagrāva rostoviešus, savukārt "Alania" izrēķinājās ar Groznijas "Terek" - 5:0. Ļoti skaistus vārtus ar tālsitienu guva Vladimirs Hozins.

Vēl vienā mačā Samāras "Krylya Sovetov" pašās mača beigās izrāva uzvaru pār "Kuban" (2:1), tādējādi izcīnot pirmo panākumu jaunajā sezonā.

Rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ar četriem vārtu guvumiem figurē Aleksandrs Keržakovs, kuram seko Jura Movsisjans, Bibrass Natho un Danilo Neko.

Krievijas Premjerlīga, 3. kārta

SpēleRezultātsVārtu guvēji
CSKA - Zenit1:3Honda - Semaks 2; Keržakovs (11m);
Dinamo - Spartak0:4Biļjaļetdinovs; Pareha; Ananidze; Karioka
Volga - Rubin1:2Haritonovs - Karadenizs; Jerjomenko
Anzhi - Amkar1:0Gabulovs
Krasnodar - Lokomotiv3:1Pavļučenko (s.v.); Žoazinju (11m); Movsisjans - Kaisedo
Mordovia - Rostov3:0Osipovs; Djakovs (s.v.); Muhametšins
Alania - Terek5:0Neko (11m); Priskins; Neko; Hozins; Hubulovs
Krylya Sovetov - Kuban2:1Korņiļenko; Renē - Corajevs

Krievijas Premjerlīgas tabula

VKomandaP
1.Spartak9
2.Zenit9
3.Anzhi7
4.Rubin6
5.Krasnodar6
6.Lokomotiv6
7.Terek4
8.Krylya Sovetov4
9.Amkar3
10.Kuban3
11.Alania3
12.Volga3
13.Mordovia3
14.CSKA3
15.Rostov1
16.Dinamo0

Rezultatīvākie spēlētāji

VSpēlētājsKlubsVārti
1.Aleksandrs KeržakovsZenit4
2.Jura MovsisjansKrasnodar3
3.Bibrass NathoRubin3
4.Danilo NekoAlania3

  +1 [+] [-]

, 2012-08-07 11:07, pirms 12 gadiem
Izdzinot Samedovu un Varoninu uzreiz kļuva skaidrs ka Dynamo šogat pat netiks pieciniekā