Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Laikapstākļu dēļ tiek pārceltas Krievijas Premjerlīgas grandu spēles

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Laikapstākļu dēļ tiek pārceltas Krievijas Premjerlīgas grandu spēles
Tā izskatās Sarkanajā laukumā
Foto: AFP/Scanpix

Svētdien Krievijas Premjerlīgā bija paredzēti divi ļoti saistoši 16. kārtas mači, taču nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ Maskavā paredzētās spēles tikušas pārceltas. Citas spēles tiks aizvadītas iepriekšnoteiktajā laikā.

Vakar Krievijas Premjerlīga pārsoļoja pāri tās ekvatoram, jo tika aizvadīta pirmā 16. kārtas spēle, kurā "Rostov" savā laukumā ar minimālo 1:0 pārspēja Groznijas "Terek". Šodien tiks aizvadītas vēl divas 16. kārtas spēles, bet svētdien bija paredzēti uzreiz pieci mači, taču laikapstākļi ieviesuši savas korekcijas.

Maskavā jau vairākas dienas ir neiedomājams karstums, kas pārsteidzis nesagatavotus pilsētas iedzīvotājus. Tam visam pa vidu iejaukušies arī mežu ugunsgrēki, kas uzturēšanos pilsētā un tās apkārtnē padara praktiski neizturamu. Visu pilsētu apsēduši dūmu mākoņi. To ņēmuši vērā arī Krievijas Premjerlīgas organizētāji, nolemjot pārcelt svētdien paredzētos mačus, lai neriskētu ar futbolistu un skatītāju veselību. .

Interesanti, ka tieši svētdien bija gaidāmi interesantākie kārtas mači - Maskavas "Dynamo" pret Maskavas "CSKA" un Maskavas "Spartak" pret Sanktpēterburgas "Zenit". Tiek paredzēts, ka pārceltās spēles tiks aizvadītas septembrī un novembrī.

Ar to problēmas Krievijas futbolā nav noslēgušās. Novosibirskas "Sibir" futbolisti, kuri ceturtdien spēja nodrošināt vēsturisku iekļūšanu Eiropas līgas 4. kvalifikācijas kārtā nav paspējuši atgriezties laikā no Kipras pilsētas Larnakas, tādējādi nokavējuši lidmašīnu, ar kuru viņiem bija jādodas uz spēli pret "Saturn". "Sibir" kluba vadība lūdza svētdien gaidāmo spēli pārcelt, taču turnīra rīkotāji kavējās ar atbildi. Palīdzīgu roku sibīriešiem sniedza viņu gaidāmās spēles pretinieki "Saturn", kuri paņēmuši pretiniekus līdzi savā čārterreisā.

Jura Laizāna atbalstītājiem saistoša būs ziņa, ka viņa 1. Krievijas divīzijas kluba "Salyut" rindas pametis komandas uzbrukuma līderis Vitālijs Buliga, kurš karjeru turpinās Jaroslavļas "Shinnik".

Izmantotie resursi:
РосГосСтрах Первенство России по футболу:...
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...
Советский спорт

  +3 [+] [-]

, 2010-08-07 14:32, pirms 14 gadiem
Karsti viņiem tur iet

  +3 [+] [-]

, 2010-08-07 15:39, pirms 14 gadiem
Šodien var jūst, to kā ir Maskavā.. karstums un smags gaiss Latgalē

 +17 [+] [-]

, 2010-08-07 17:01, pirms 14 gadiem
urlas sacepsies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja