Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Par spēļu sarunāšanu diskvalificēts Lietuvas "Banga" viceprezidents

Par spēļu sarunāšanu diskvalificēts Lietuvas "Banga" viceprezidents
"Banga" stadions
Foto: www.fkbanga.lt

Lietuvas Futbola federācija (LFF) uz diviem gadiem diskvalificējusi augstākās līgas kluba "Banga" viceprezidentu Dmitriju Baidu, bet vārtsargs Soslanbeks Aršijevs saņēmis maigāku sodu – līdz šī gada beigām. "Banga" saņēma arī naudas sodu, kas tika piespriests kā daļa no sankcijām spēļu rezultātu sarunāšanas apkarošanā.

Šorīt jau vēstījām par Bulgārijas Futbola savienības aktīvo rīcību spēļu rezultātu sarunāšanas apkarošanā, tikmēr dienas laikā jaunumi bijuši arī mūsu kaimiņvalstī Lietuvā. No futbola aktivitātēm uz laiku izslēgti daži Gargždu "Banga" pārstāvji, turklāt klubam uzlikts arī naudas sods.

"Banga" viceprezidentam Dmitrijam Baidam piespriesta divu gadu diskvalifikācija – šo gadu laikā Baida nedrīkstēs iesaistīties jebkādās Lietuvas futbola aktivitātēs. 25 gadus vecais "Banga" leģionārs – Krievijas vārtsargs Soslanbeks Aršijevs – diskvalificēts līdz šī gada beigām. "Banga" ar 23 punktiem 21 spēlē šobrīd ieņem astoto vietu Lietuvas čempionātā (10 komandu konkurencē).

"Banga" būs jāšķiras no soda naudas 50 tūkstošu litu apmērā (~ 14,5 tūkstoši eiro). LFF konstatēja pārkāpumus "Banga" spēlē ar Klaipēdas "Atlantas" (0:2; 7.maijā). LFF arī lika noprast, ka cīņa ar spēļu rezultātu sarunāšanu pie šīm sankcijām neapstāsies, un tiks turpināts kopīgs darbs ar Lietuvas Seimu un citām varas institūcijām.

Izmantotie resursi:
LFF - Pagrindinis puslapis

  +2 [+] [-]

, 2014-08-06 20:43, pirms 10 gadiem
8. vieta Lietuvā un kas par stadionu!

  -2 [+] [-]

, 2014-08-06 21:48, pirms 10 gadiem
Nu un kas? Jelgava iepriekšējās sezonās arī bija 8.vietā un kas par stadionu!!!! Viss jau atkarīgs, kādu stadionu pilsēta ir uzcēlusi.

  +6 [+] [-]

, 2014-08-06 21:52, pirms 10 gadiem
Vajag rīkot kopīgo Baltijas valstu futbola čempionātu. Jūrmala, D-pils, Narva, Banga, gan jau vēl kādas 5 komes varētu atrast un tad laist pa nopietnam uz toto, tā lai visa baltija rīb!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-08-07 17:50, pirms 10 gadiem
icichs rakstīja: Vai īsa atmiņa,aizmirsies Ventspils skandāāls ar Kačanovu, Rimkusu? Tātad wild card arī ventiņiem.
Tik tiešām par FKV jau neviens vairs nerunā!šosezon klubs kuram bija cerības pat izsist sviedrus,tik vajadzēja realizēt savas iespējas,ielien ļoti dziļā bedrē guņas līgā ilgstoši....Un neviens par to pat nerunā ka iespējams tiek zaudēts apzināti!

     [+] [-]

, 2014-08-07 17:52, pirms 10 gadiem
markiss3 rakstīja: leitijas braaljukas malacji , neatpaliek no latvju baalelinjiem .
Tāpēc jau šamie ir tādā pat līmenī kā mūsējie!