Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Par skotu "Celtic" galveno treneri apstiprināts norvēģu speciālists Deila

Par skotu "Celtic" galveno treneri apstiprināts norvēģu speciālists Deila
Ronijs Deila
Foto: AFP/Scanpix

Norvēģu futbola speciālists Ronijs Deila kļuvis par Glāzgovas "Celtic" galveno treneri. Aizvadītajā sezonā Deilas vadītais "Stromsgodset" kļuva par Norvēģijas čempionu.

38 gadus vecais norvēģu futbola speciālists Ronijs Deila šodien apstiprināts par Skotijas čempiona Glāzgovas "Celtic" jauno galveno treneri. Savā profesionālā futbolista karjerā aizsargs pārstāvēja tikai Norvēģijas klubus, bet kopš 2008.gada bija "Stromsgodset" galvenais treneris.

"Stromsgodset" Deilas vadībā no 11. un 12.vietas pirmajās divās sezonās spēja nokļūt līdz Norvēģijas kausa izcīnīšanai 2010.gadā, bet pagājušogad "Stromgodset" izcīnīja pirmo Norvēģijas čempionāta titulu kluba 42 gadu vēsturē.

Ar "Celtic" Ronijs Deila noslēdzis viena gada līgumu. Iepriekš titulēto Glāzgovas klubu vadīja Nīls Lenons – Ziemeļīrijas speciālists strādāja kopš 2010.gada, palīdzot "Celtic" tikt pie trijiem skotu Premjerlīgas tituliem pēc kārtas un divreiz izcīnot Skotijas Kausu. Pēc aizvadītās sezonas Lenons paziņoja, ka pamet klubu.

Izmantotie resursi:
Welcome to Paradise | CelticFC

     [+] [-]

, 2014-06-06 21:04, pirms 10 gadiem
Paldies Dievam, ka Rojs Kīns nav Celtic treneris, huuuuu
Bet rodas jautājums kur ies pats Lenons? Un iedot 1 gadu līgumu liekas pareizs solis.
Skotijas čempi vēl nevajadzētu būt problēmas izcīnīt, bet ceru, ka izdosies tikpat labi nostartēt čempionlīgā kā iepriekšējos divus gadus. Lai veicas norvēģim!

P.S. Vecā zeķe, kas pus pasauli izskraidījis atgriežas Rangeros- Kenny Miller

     [+] [-]

, 2014-06-06 21:18, pirms 10 gadiem
Patiešām labi, ka neizvēlējās Kīnu. Deila ir labs variants, vienīgi varbūt varēja paņemt kādu vietējo treneri. Tomēr žēl, ka Lenons aizgāja, viņš ir kruts.