Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

"Rubin" tiecas arī pēc Krievijas kausa

"Rubin" tiecas arī pēc Krievijas kausa
Foto: ITAR-TASS

Šodien Krievijas kausa izcīņā noskaidrots pirmais finālists. Maskavā Krievijas čempione "Rubin" ar 1:0 apspēlēja galvaspilsētas klubu "Moskva".

"Rubin" pagājušajā sezonā visus pamatīgi pārsteidza, pirmo reizi savā vēsturē uzvarot Krievijas Premjerlīgā. Arī šī sezona iesākta sekmīgi (septiņās kārtās 14 punkti un vadība arī šosezon, tikpat punktu vicelīderei "Moskva"), un izņēmums nav arī kausa izcīņa. Šodien pusfinālā Maskavā uzveikta "Moskva" ar 1:0 un sasniegts fināls. "Rubin" pagaidām ne reizi Krievijas kausu nav ieguvusi, tā ka vēl viena iespēja izdarīt jaunu ierakstu kluba vēsturē.

Šīs dienas pusfinālā pirmajā puslaikā valdīja abpusēji rupja spēle, bet otrajā puslaikā "Rubin" guva vienīgos mača vārtus - ukrainis Sergejs Rebrovs piespēlēja Rjazancevam, kurš precīzi sita zem vārtu pārliktņa. Atlikušajā laikā iespējas bija abām komandām, taču rezultāts vairs nemainījās, un "Rubin" uzveica "Moskva" vienību ar 1:0.

Pēc nedēļas tiks noskaidrots "Rubin" pretinieks finālā - "CSKA" spēlēs ar "Dinamo". Savukārt finālmačs norisināsies 31. maijā.

Krievijas kausa izcīņa, pusfināli

Moskva - Rubin 0:1
CSKA - Dinamo (13. maijs)

Saistītie raksti:
1/4 - "CSKA" uzveic "Lokomotiv" un tiek kausa pusfinālā
1/4 - Maskavas "Spartak" nesekmējas arī kausa izcīņā
1/8 - "Shinnik" piekāpjas "Spartak"
1/16 - "Zenit" pārsteidzoši izstājas, "Shinnik" iet tālāk

Krievijas kausa ieguvēji pēdējos 10 gados

GadsKlubs
1999."Zenit"
2000."Lokomotiv"
2001."Lokomotiv"
2002."CSKA"
2003."Spartak" (M)
2004."Terek"
2005."CSKA"
2006."CSKA"
2007."Lokomotiv"
2008."CSKA"

Visas kausu izcīnījušās komandas

VietaKlubsSkaits
1."Lokomotiv"5
2."CSKA"4
3."Spartak"3
4.-7."Terek"1
4.-7."Zenit"1
4.-7."Torpedo"1
4.-7."Dinamo"1

, 2009-05-06 21:29, pirms 15 gadiem
pa skaisto
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Jirgens Klops un Pepeins Leinderss. Foto: Zumapress.com/Scanpix
1

Ilggadējais Klopa palīgs Leinderss kļūs par Austrijas granda "Salzburg" galveno treneri

Austrijas futbola klubs "Salzburg" pavēstījis par vienošanās panākšanu uz trim sezonām ar komandas jauno galveno treneri Pepeinu Leindersu, kurš amatā stāsies pēc šīs sezonas beigām.
Glāzgovas "Rangers" centieni atspēlēties: "Celtic" soda laukumā divi vārtsargi. Foto:

"Celtic" triumfē derbijā un ceturtdaļsoli no Skotijas titula, "Rangers" pussargam rūgts puslaiks

Skotijas Premjerlīgā ļoti tuvu 12. čempiones titulam kopš 2012. gada ir Glāzgovas "Celtic", kura sestdien pilsētas lielklubu derbijā jeb The Old Firm ar 2:1 pārspēja tiešo sāncensi "Rangers", divas kārtas pirms sacensību beigām iegūstot sešu punktu pārsvaru.