Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Anrī: "Pujols ASV būtu laipni gaidīts"

Anrī: "Pujols ASV būtu laipni gaidīts"
Karless Pujols
Foto: SIPA/Scanpix

MLS kluba Ņujorkas "Red Bulls" uzbrucējs Tjerī Anrī masu medijiem atklājis, ka spāņu superkluba "Barcelona" aizsargs Karless Pujols pēc Katalonijas kluba pamešanas būs laipni gaidīts Ziemeļamerikā.

Kā zināms, 35 gadus vecais Karless Pujols pēc sezonas beigām pametīs Spānijas futbola superklubu "Barcelona". Ar šo paziņojumu spāņu aizsargs nāca klajā pirms dažām dienām.

Viņa bijušais komandas biedrs uzbrucējs Tjerī Anrī, kurš spēlē MLS klubā Ņujorkas "Red Bulls", izteicies, ka Pujols noteikti būs gaidīts futbolists Amerikas Savienotajās Valstīs.

"Ja viņš vēlēsies spēlēt ASV, viņš šeit būs ļoti gaidīts," atzina 36 gadus vecais franču uzbrucējs. "Pujola pārcelšanās uz MLS būtu lieliska. Tas nāktu par labu līgai, turklāt vienmēr ir labi, ja blakus ir tādi spēlētāji kā viņš," piebilda Anrī. Franču futbolists gan noliedza, ka ir sazinājies ar Pujolu, lai pierunātu aizsargu turpināt karjeru Amerikā.

"Viņš ir inteliģents cilvēks, uz kuru var paļauties. Pujols jau zina, ko vēlas," sacīja Anrī. "Lai kāds būtu viņa lēmums, tas ir jārespektē, un jāizbauda pēdējie mēneši, ko Pujols pavadīs "Barcelona" kreklā," piebilda bijušais Francijas izlases futbolists.

Izmantotie resursi:
MARCA - Diario online lķder en información...

  -1 [+] [-]

, 2014-03-06 21:56, pirms 11 gadiem
Domaju vinsh nebus tik dums

  +4 [+] [-]

, 2014-03-06 22:14, pirms 11 gadiem
Jūrmalas ''Spartaks'' sarosās!

     [+] [-]

, 2014-03-07 01:32, pirms 11 gadiem
Vel kāda QPR Pujols der