Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Kalna komandai Kambodžā pievienojas pirmais Latvijas futbolists - Jagodinskis

Emils Ozerinskis

Kalna komandai Kambodžā pievienojas pirmais Latvijas futbolists - Jagodinskis
Vitālijs Jagodinskis. Foto: RFS

Latvijas trenera Jurģa Kalna vadītajai Kambodžas komandai "Visakha" pievienojies pirmais papildinājums no Latvijas spēlētāju pulka. Ambiciozās vienības aizsardzības bastionus cementēs 32 gadus vecais Vitālijs Jagodinskis, kurš šī gada pirmo pusi pavadīja Bulgārijas čempionātā.

"Visakha" galvenais treneris Jurģis Kalns sarunā ar Edmundu Novicki norādīja, ka Kamodžā ir limitēts piesakāmo viesspēlētāju skaits, tādēļ leģionāru izvēlē kļūdīties nedrīkst, lai pretendētu uz cīņu par čempiontitulu. Kambodžas klubs esot pie trenera interesējies arī par Latvijas spēlētāju tirgu, metot acis uz izlases līmeņa futbolistiem. Par pirmo uz "Visakha" pārgājušo Latvijas futbolistu kļuvis Vitālijs Jagodinskis.

Centra aizsargs aizvadītajā pusgadā spēlēja Bulgārijas čempionāta komandā "Pirin". Jagodinskis Bulgārijas vienībā aizvadīja 11 spēles, savus vienīgos vārtus gūstot uzvarā pār Sofijas CSKA. "Pirin" gan ar viena punkta tiesu palika aiz pārspēļu zonas un izkrita no Bulgārijas augstākās līgās.

Jagodinskim karjeras sekmīgākie gadi bijuši RFS rindās, izcīnot divus Latvijas čempiontitulus un divus Latvijas kausus. Bez spēlēšanas RFS vienībā centra aizsargs uz brīdi pabija "Valmieras" rindās, kā arī pārstāvējis "Ventspili", vienā spēlē Rīgas "Daugavu" un debitējis Latvijas Virslīgā "Jūrmalas" rindās. Leģionāra gaitās Jagodinskis pārstāvējis Ukrainas, Ungārijas, Rumānijas un Bulgārijas klubus.

No Jurģa Kalna asistentiem iepriekšēja pieredze Āzijā ir Renāram Rodem, kurš savulaik spēlējis Malaizijas čempionātā.

👏 ស្វាគមន៍កម្លាំងថ្មីរបស់ពួកយើង ត្រៀមប្រយុទ្ធលើសមរភូមិវាលស្មៅ នារដូវកាលថ្មីខាងមុខ 💪🐎👤 Vitalijs Jagodinskis 🇱🇻💙#VISAKHAFC#PRINCEBANK#WEAREFAMILY#FORWARDTOGETHER

Posted by Visakha FC - Pride of Cambodia on Thursday, July 4, 2024

  -1 [+] [-]

, 2024-07-05 10:48, pirms 3 dienām
Baigais klipiņš.

Visakha - čempions!

  -1 [+] [-]

, 2024-07-05 13:28, pirms 3 dienām
Vēl vajag ņemt Bērziņu un Eglīti.Varētu vēl Upīti.

     [+] [-]

, 2024-07-05 14:04, pirms 3 dienām
Nu šitais frukts māk tālu aizspert bumbu, laikam tādu Kalnam sastāvā nav. Cita lieta ka rupjš spēlētājs - pret ātrajiem aziātiem būs daudz kartiņu.

     [+] [-]

, 2024-07-05 15:35, pirms 3 dienām
vienā spēlē Rīgas "Daugavu" un debitējis Latvijas Virslīgā "Jūrmalas" rindās.

Debitēja tieši "Daugavā": https://lff.lv/speles/fk-daugava-ri...