Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Porto" pārtrauc sadarbību ar galveno treneri Fonseku

"Porto" pārtrauc sadarbību ar galveno treneri Fonseku
Paulu Fonseka
Foto: AP/Scanpix

Viena no vadošajām Portugāles futbola komandām "Porto" šķīrusies no galvenā trenera Paulu Fonsekas, informējis klubs. Komandu pagaidām trenēs otrās komandas šefs Luišs Kaštru.

Paulu Fonseka darbu ar "Porto" sāka aizvadītā gada vasarā, kad tobrīd 40 gadus vecais futbola treneris pārcēlās no "Pacos de Ferreira". "Porto" šobrīd ieņem trešo vietu Portugāles čempionātā, no līdervienības Lisabonas "Benfica" atpaliekot deviņus punktus ("Porto" ir spēle rezervē).

Fonseka aiziešana no komandas kļuva pavisam reāla pēc "Porto" zaudējuma 23.februāra mājas spēlē pret "Estoril" (0:1). "Porto" savā laukumā nebija zaudējusi Portugāles čempionāta maču jau vairāk nekā piecus gadus (kopš 2008.gada 28.oktobra).

Pēc zaudētās spēles 23.februāri un kopumā neveiksmīgā snieguma sezonas garumā (maz ticams, ka "Porto", kas uzvarējusi deviņos no pēdējiem 11 Portugāles čempionātiem, spēs cīnīties par titulu arī šajā sezonā) Portugāles mediji ziņoja, ka Fonseka gatavojot atlūgumu, bet šodien klubs oficiāli apstiprinājis izmaiņas komandas vadībā.

Par pagaidu galveno treneri apstiprināts otrās komandas vadītājs Luišs Kaštru.

Izmantotie resursi:
FC Porto

     [+] [-]

, 2014-03-05 20:49, pirms 11 gadiem
Pertija?